۱۸ خرداد ۱۳۹۵، ۱۴:۲۸
کد خبر: 82104124
T T
۰ نفر

زیرساخت های گردشگری در 500 روستای كشور فراهم می شود

۱۸ خرداد ۱۳۹۵، ۱۴:۲۸
کد خبر: 82104124
زیرساخت های گردشگری در 500 روستای كشور فراهم می شود

بوشهر- ایرنا- مدیركل همكاری و توافق های ملی گردشگری و دبیر كمیته ملی طبیعت گردی گفت: با توجه به تعریف طرح توسعه گردشگری روستایی در قالب اقتصاد مقاومتی در برنامه ششم توسعه زیرساخت های گردشگری در 500 روستای كشور فراهم می شود.

محمدعلی فیاضی روز سه شنبه در گفت وگو با ایرنا در بوشهر افزود: با توجه به تنوع زیستی و گیاهی روستاها برای جذب گردشگر امسال 75 روستا در اولویت تامین زیرساخت ها قرار دارند.
وی یادآورشد: سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از محورهای مهم در اقتصاد مقاومتی ازسوی رهبر معظم انقلاب معرفی شد و ستاد اقتصاد مقاومتی هشت طرح برای این سازمان تعریف كرد كه توسعه گردشگری روستایی یكی از آنهاست و مابقی به حوزه های دیگر این سازمان ارتباط دارد.
وی با اشاره به اهمیت اقامتگاه های بوم گردی اظهار كرد: در 2 سال گذشته دستورالعمل اقامتگاه های بوم گردی در مناطق روستایی با هدف صیانت از محیط طبیعی، حفظ معماری و احیای ظرفیت های تنوع فرهنگی تهیه و ابلاغ شد.
وی اظهار كرد: با ایجاد اقامتگاه های بوم گردی زمینه ماندگاری گردشگر در مناطق مختلف كشور فراهم می شود.
فیاضی گفت: در این اقامتگاه ها افراد با لباس محلی منطقه خود از گردشگران پذیرایی و غذاهای محلی و صنایع دستی مربوط به آن منطقه ارائه می شود.
وی بیان كرد: اقامتگاه های بوم گردی بدون داشتن دفتر خدمات سفر می توانند فضای پیرامونی خود را در معرض دید گردشگران قرار دهند.
مدیركل همكاری و توافق های ملی گردشگری و دبیر كمیته ملی طبیعت گردی كشور گفت: در زمان حاضر242 اقامتگاه بوم گردی در روستاهای كشور راه اندازی شده است و قراراست تا پایان برنامه ششم این تعداد به دو هزار اقامتگاه افزایش یابد.
وی تاكید كرد: با راه اندازی این اقامتگاه ها زمینه توانمندسازی جوامع محلی فراهم و بسیاری از صنایع دستی مناطق احیا و افزایش زمینه توسعه اشتغال و توزیع ثروت فراهم می شود.
فیاضی اظهاركرد: از دو هزار جاذبه طبیعی كشور براساس سند ملی طبیعت گردی كه شامل گردشگاه ها، مناطق حفاظت شده، آبشارها، كوه ها، چشمه ها، مناطق بیابانی، كویری، سواحل، جنگل و مرتع براساس اقلیم های مختلف، 199جاذبه گردشگاهی مربوط به استان بوشهر است.
وی گفت: براین اساس چهار محور اصلی و شش محور فرعی در این استان بعنوان زیربنای توسعه گردشگری شناسایی شده است.
فیاضی اظهاركرد: براساس دستور رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بنا داریم سند ملی طبیعت گردی كشور با مشاركت استانها به روز رسانی شود و بر این اساس ظرفیت های طبیعی هر منطقه شناسایی و زمینه توسعه این ظرفیت ها مشخص شود.
وی گفت: كمیته ملی طبیعت گردی از ظرفیت های مناسب در حوزه طبیعی است كه این كمیته از سازمان های حفاظت محیط زیست، جنگلها و مراتع ومیراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تشكیل و براساس نشست های كارشناسی دستورالعمل ورود سرمایه گذاربه مناطق طبیعی مصوب شده است.
فیاضی اظهاركرد: با توجه به اینكه بیشترعرصه های طبیعی دراختیار سازمان های حفاظت محیط زیست یا جنگل ها و مراتع است با این دستورالعمل كه به تائید سازمان های عضو این كمیته رسیده است در آینده نزدیك شاهد ایجاد توسعه گردشگری پایدار در مناطق طبیعی كشور خواهیم بود.
6047/6043/ 1257
۰ نفر