۲۳ خرداد ۱۳۹۵، ۹:۲۶
کد خبر: 82108992
T T
۰ نفر
شبكه آبرسانی بوشهر با همكاری شركت كره ای نوسازی می شود

بوشهر- ایرنا- معاون امور عمرانی استانداری بوشهر گفت: شبكه آبرسانی بوشهر با مشاركت شركت كره‌ای نوسازی می شود و اكنون طرح مطالعاتی آن آغاز شده است.

به گزارش روز یكشنبه روابط عمومی استانداری بوشهر، سید محمدحسن باستی افزود: اكنون به سبب فرسودگی شبكه آبرسانی در شهرها و روستاها 38 درصد آب انتقالی به این استان هدر می‌ رود كه با اجرای طرح نوسازی شبكه و تعویض كنتورهای معیوب میزان هدر رفت آب از 38 درصد به 20 درصد كاهش می‌ یابد.
وی بدون اشاره به نام شركت كره ای اضافه كرد: این شركت خارجی با توافقهای به عمل آمده از طریق فاینانس در طرح بازسازی شبكه آبرسانی بوشهر مشاركت می‌ كند كه نقشی مهم در تامین كسری آب این استان دارد.
باستی با بیان اینكه بیش از90 درصد آب آشامیدنی استان بوشهر وابسته به دیگر استانهاست ادامه داد: 60 درصد آب آشامیدنی استان بوشهر از سد كوثر دراستان كهگیلویه و بویراحمد، 34 درصد از چشمه و رودخانه كازرون و كمتر از 6 درصد ازچاه‌های داخلی استان بوشهر تامین می ‌شود.
وی با اشاره به كاهش آب ورودی از شهرستان كازرون استان فارس به شبكه آبرسانی استان بوشهر اظهاركرد: هر چند بارندگی‌های مطلوبی در فصل زمستان سال گذشته به وقوع پیوست ولی با توجه به آغاز فصل كشت كشاورزان و شرائط حق آبه، انتقال آب از چشمه ساسان كازرون به شبكه آبرسانی بوشهر قدری با مشكل روبرو شده است.
معاون امور عمرانی استانداری بوشهر افزود: برای استان بوشهر همانند دیگر استانها سرانه تامین آب آشامیدنی تخصیص می یابد كه بخشی شرائط جذب ندارد و بخشی هم به سبب مصرف نامتعارف برخی افراد شرائط را برای مصرف دیگر شهروندان سخت می‌ كنند.
باستی بیان كرد: در زمان حاضر شش هزار انشعاب غیرمجاز آب در استان بوشهر شناسایی شده است كه مصرف آب این انشعاب ها بی رویه و بدون پرداخت آب بهاست.
وی یادآور شد: با قانونی شدن شش هزار انشعاب آب غیر مجاز روزانه میزان مصرف آب این انشعاب ها جوابگوی نیاز20 هزار نفر در استان بوشهر است.
معاون استاندار بوشهر با اشاره به افزایش انتقال آب از سد كوثر به شبكه آب استان بوشهر افزود: تلاش می‌شود روزانه بیش از 22 هزار متر مكعب آب از سد كوثر به ظرفیت آب استان بوشهر افزوده شود.
باستی با اشاره به صدور مجوز ساخت آب شیرین‌ كن به ظرفیت 100 هزار متر مكعب در روز گفت: با مشاركت سرمایه‌گذاران در نقاط ساحلی استان بوشهر طرحهای آبشیرین‌كن اجرایی می ‌شود و آب تولیدی این آبشیرین‌كن‌ها بصورت تضمینی خریداری و با 15 برابر كمتر از قیمت خریداری شده در اختیار مردم قرار می‌ گیرد.
وی گفت: قیمت آب خریداری شده از آ‌بشیرین‌ كن ها هر متر مكعب 55 هزار ریال است كه به قیمت هر مترمكعب سه هزار ریال در اختیار مردم قرار می گیرد و تفاوت این قیمت از سوی دولت تامین می شود.
معاون امور عمرانی استانداری بوشهر افزود: تاكنون ظرفیت تامین 20 هزار متر مكعب آب از طریق آب شیرین كن ها در این استان ایجاد شده است.
وی یادآور شد: آب شیرین‌كن كنگان با ظرفیت روزانه 10 هزار مترمكعب در سال قبل وارد مدار تولید شد و آب شیرین‌كن بوشهر نیز با همین ظرفیت بر اساس تعهد مجری این پروژه، پیش بینی می ‌شود نیمه نخست امسال وارد مدار تولید شود.
6047/6043/ 6045
۰ نفر