دكتر احمدرضا درستی روزیكشنبه در گفت و گو با خبرنگار سلامت ایرنا افزود: برای خوشمزه شدن زولبیا و بامیه، مقدار زیادی روغن و شكر به آن اضافه می كنند؛ نشاسته در روغن، سرخ و سپس در شكر غلیظ گذاشته می شود.
وی خاطرنشان كرد: این شیرینی ها، بدون انرژی تغذیه ای هستند و اصطلاحا انرژی پوك دارند؛ همچنین چاقی و سیری كاذب ایجاد می كنند؛ به همین علت است كه سر سفره افطار باید از مصرف غذاهای خیلی چرب یا خیلی شیرین مانند زولبیا و بامیه پرهیز كرد.
مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشكی تهران گفت: روزه دار با مصرف زولبیا و بامیه در زمان افطار، اشتهایش به اصطلاح كور می شود و دیگر مواد غذایی لازم را نمی خورد؛ این در حالی است كه روزه دار می تواند به جای استفاده از این شیرینی ها، خوراكی های سالمی همچون شیر و سبزی را مصرف كند.
به گزارش ایرنا، زولبیا و بامیه در زمان كوتاهی میزان زیادی كالری، چربی و قند را وارد بدن میكند بطوریكه جذب قند زولبیا و بامیه به علت داشتن چربی زیاد، 2 تا سه ساعت طول میكشد.
این شیرینی ها را نباید از دستفروش ها خرید و همچنین باید عطر، طعم مناسب و رنگ مناسبی داشته باشند؛ضمن اینكه آثار ذرات سوخته شده روی آنها نباشد.
اجتمام(4)**9185**1776
تهران - ایرنا - مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشكی تهران گفت: زولبیا و بامیه از لحاظ ضرر برای سلامتی، بدترین نوع شیرینی به شمار می آیند به گونه ای كه حتی شیرینی خامه ای، یك درجه از این شیرینی ها بهتر است.