گيتي خامنه روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار صدا و سيماي ايرنا درمورد توليد برنامه هاي كودك و نوجوان در صداوسيما يادآور شد: در دنيايي كه موفقيت در انجام كارها هر روز بيشتر از پيش نيازمند كسب تخصص در ابتدايي ترين و كوچك ترين مسئوليت هاي ممكن است چگونه مي توان براي كودك، آسيب پذيرترين قشر اجتماع، بدون كسب و پرورش تخصص برنامه ريزي كرد.
خامنه تصريح كرد: ايران بخشي از دنياي بزرگي است كه تمايل يا عدم تمايل ما به تعامل يا نداشتن تعامل با ديگران نمي تواند اين حقيقت را نفي كند. بنابر اين غافل ماندن از امكانات قابل بهره برداري در زمان موجود، غبن بزرگي است كه نمي توان از تبعاتش بري ماند.
مجري برنامه «بچه هاي ديروز» ادامه داد: هوشمندي در بهره گيري از امكانات با حفظ ارزش ها و آنچه به باور تو مي بايست به مخاطبان ارائه شود، يك بايد موكد انساني اخلاقي است و من با باور داشتن اين مهم اگر بتوانم از اين امكان براي ارتباط با مخاطبم به ويژه آينده سازان فردايي بهتر، بهره ببرم يقينا از آن به بهترين شكل بهره خواهم برد. اما در حال حاضر چنين طرحي در اولويت كارهاي عاجلي كه مي بايست انجام شود نيست اما در صورت لزوم به سادگي ترتيب اولويت هايم را تغيير خواهم داد.
وي در مورد «برنامه آبي تر از رويا» كه به سفارش گروه خردسال مركز صبا توليد شده گفت: اين برنامه مانند كودكي است كه از آغاز شكل گرفتن در ذهن من سه سال پيش، عاشقانه پرورشش دادم تا هويت پيدا كرد و حالا در انتظار است كه مهمان نگاه هاي معصوم بچه ها باشد.
وي افزود: كار را از ابتداي شكل گرفتن طرح، تا انتخاب قالب و فرم داستان ها، نگارش آنها، دكوپاژ هر دو بخش زنده و انيمسش تا ...بخش هاي انتهايي همچنين اجرا برعهده داشته ام و طي اين مسير از زيباترين و خلاقانه ترين مقاطع زندگي ام بوده است.
مجري دهه 60 و 70 برنامه هاي كودك و نوجوان تلويزيون در مورد استفاده از داستان هاي حوزه كودك و نوجوان در اين كار ادامه داد: به طور كلي به جهت ماهيت غالب كارم، هميشه كتاب ها و آثار كودك در سير مطالعاتم جاي ويژه اي به خود اختصاص مي دهند. اما در اين كار به شكل خاص در آخرين مراحل تصميم گيري براي نوشتن داستان ها مجموعه كامل «قصه هاي شيرين ايراني» از انتشارات سوره مهر را مطالعه كردم؛ دو داستان از داستان هاي آبي تر از رويا به نوعي از اين آثار تاثير پذيرفته است.
خامنه گفت: هر كدام از داستان ها قالب و فرم بازگويي ويژه خود را دارند و اپيزوديك نيسنند؛ اما تلاش شده داستان هاي مختلف حول محور مشتركي بچرخند و آن محور آموزش مهارت هاي مختلف زندگي، پرورش هوش هيجاني عاطفي و اجتماعي دوستان كوچك مان است.
اين برنامه كه همچنان ضبط آن ادامه دارد بر اساس گزارش ها به زودي براي پخش از شبكه پويا آماده مي شود.
در اين مجموعه در 29 قسمت 10 دقيقه اي سعي شده با روايت قصه هاي متنوع در قالب قصهگويي گيتي خامنه و استفاده از انيميشن هاي جذاب به مسائل و موضوعات پيراموني كودكان پرداخته و با به تصوير كشيدن حوادث و اتفاقات مختلف، نكات اخلاقي و رفتاري به كودكان آموزش و تا حد ممكن كودكان را به تفكر وادارد.
فراهنگ**9157**1027
مجري برنامه هاي كودك:
برنامه سازي براي كودكان بدون تخصص ممكن نيست
۲۹ خرداد ۱۳۹۵، ۱۲:۵۸
کد خبر:
82116699
تهران- ايرنا- برنامه ساز و مجري برنامه هاي كودك و نوجوان مي گويد: برنامه سازي كودك و نوجوان نيازمند تجربه است كه بايد آن را كسب كرد و پرورش داد.