به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، محمود واعظی پیش از ظهر امروز(یكشنبه) با حضور در صحن علنی مجلس شورای اسلامی افزود: اطلاعات فاش شده اپراتور دوم تلفن همراه(ایرانسل) مربوط به اطلاعاتی است كه 2سال و نیم قبل از سوی فردی متخلف در یكی از نهادهای امنیتی فاش شده و چیز تازه ای نیست .
واعظی اضافه كرد:دو سال و نیم پیش یكی از اپراتورهای تلفن همراه همه اطلاعات مشتركان خود را بنا به درخواست یكی از نهادهای امنیتی در اختیار این نهاد قرار داد.
وی خاطرنشان كرد: فردی متخلف در این نهاد با آگاهی از وجود اطلاعات مشتركان این اپراتور اقدام به فروش آنها به مبالغ ناچیزی كرد و اطلاعات همان زمان فاش شد.
واعظی به فاش شدن مجدد این اطلاعات در روز های اخیر توسط افرادی بوسیله یك ربات در تلگرام اشاره كرد و ادامه داد: با برملا شدن مجدد این اطلاعات اقدام لازم برای مسدود كردن ربات صورت گرفت و جلوی فعالیت این ربات گرفته شده است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: اپراتور مذكور نیز شكایت از فردی كه اطلاعات را فاش كرده ، در دستور كار خود قرارداده است و آن را تا به سرانجام رسیدن پیگیری خواهد كرد.
واعظی تاكید كرد، مردم مطمئن باشد اطلاعات فاش شده اطلاعات تازه ای نیست و پیگیری های لازم تا حصول نتیجه ادامه خواهد یافت.
به گزارش ایرنا، پیش از این سخنگوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفته بود: براساس دستور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و با هدف صیانت از اطلاعات كاربران، ربات فاش كننده اطلاعات كاربران اپراتور تلفن همراه ایرانسل با اقدامات انجام شده مسدود شده است و كاربران نگران نباشند.
پیش از این یك منبع آگاه گفته بود، دو سال پیش اطلاعات كاربران این اپراتور تلفن همراه به سرقت رفت كه اقدام برای شناسایی نقطه نفوذ و برخورد با آن صورت گرفت.
وی خاطرنشان كرد: اكنون این اطلاعات توسط فردی و با طراحی یك ربات در تلگرام مجدد منتشر شده و زمینه را برای سوء استفاده از این اطلاعات فراهم آورده است.
منبع یاد شده اضافه كرده بود، فایل اطلاعاتی كه فرد سوء استفاده كننده افشا كرده، شامل اطلاعات تازه ای نیست اما با این حال، با همكاری پلیس فتا، اقدام لازم برای شناسایی فرد متخلف انجام خواهد شد.
اقتصام**2078**1561
در صحن علنی مجلس شورای اسلامی
واعظی جزییات افشای اطلاعات ایرانسل را اعلام كرد
۱۳ تیر ۱۳۹۵، ۱۲:۵۰
کد خبر:
82135296
![واعظی جزییات افشای اطلاعات ایرانسل را اعلام كرد واعظی جزییات افشای اطلاعات ایرانسل را اعلام كرد](https://img9.irna.ir/old/Image/1395/13950413/82135296/N82135296-70839329.jpg)
تهران- ایرنا- وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی جزییات مربوط به افشای اطلاعات ایرانسل ازطریق 'یك فرد متخلف در یك نهاد امنیتی' را اعلام كرد.