۱ مرداد ۱۳۹۵، ۱۴:۰۸
کد خبر: 82159102
T T
۰ نفر
غذاهای محلی در فهرست غذای رستوان ها گنجانده می شود

ساری- ایرنا- معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری، با اشاره به اینكه غذاهای محلی به عنوان یكی از جذابیت های گردشگری در دنیا محسوب می شود، از اضافه شدن غذاهای محلی ایرانی در فهرست غذاهای رستوران ها و واحدهای پذیرایی كشور خبر داد .

به گزارش روز جمعه روابط عمومی میراث فرهنگی مازندران، مرتضی رحمانی در بازدید از جشنواره منطقه یك سفره ایرانی با عنوان «سفره ایرانی ، فرهنگ گردشگری» در رامسر، افزود: غذاهای محلی موضوع جدی و مهم در رونق و جذب گردشگران در كشورهای دنیا به شمار می رود.
وی با اشاره به برخورداری كشور از غذاهای محلی متنوع، گفت كه از این ظرفیت و فرصت بی نظیر برای جذب گردشگران خارجی استفاده می شود.
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی كشور افزود: هم اكنون در كشورهای دنیا از غذاهای محلی به عنوان یكی از بخش های جذاب برای جذب گردشگران استفاده و درآمدهای خوبی در این زمینه كسب می شود.
وی، استان های شمال كشور را برخوردار از تنوع غذاهای محلی نام برد و افزود : فرهنگ غذا در شمال كشور بسیار غنی است و باید از این داشته های خوراكی برای رونق بیشتر صنعت گردشگری در این خطه استفاده شود .
رحمانی ادامه داد: جشنواره سفره ایرانی با هدف جریان سازی عمومی برای توجه به غذای ایرانی و محلی و ایجاد تغیر در كیفیت و خدمات رستوران ها در هشت منطقه برگزار می شود كه جشنواره منطقه یك به میزبانی مازندران در حال برگزاری است .
جشنواره‌های «سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری» متناسب با شرایط فرهنگی و اقلیمی 8 منطقه كشور در دستور كار قرار گرفت و مازندران میزبان جشنواره منطقه یك با حضور استان های گیلان ، قزوین ، گلستان است.
این جشنواره از 30 تیر 95 در رامسر آغاز شده است.
2096/1654/6103
۰ نفر