۱۶ مرداد ۱۳۹۵، ۱۷:۴۳
کد خبر: 82177727
T T
۰ نفر
رحمانی فضلی: برای اجرای اقتصاد مقاومتی باید با اراده محكم مسیر را هموار كنیم

تهران-ایرنا-وزیر كشور با بیان اینكه مسیر اجرای اقتصاد مقاومتی مسیر ساده ای نخواهد بود گفت: برای اجرای اقتصاد مقاومتی در سال اقدام و عمل باید با اعتقاد قلبی، اراده محكم و انگیزه لازم مسیر را هموار كنیم.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر كشور امروز -شنبه- در ابتدای نشست استانداران سراسر كشور با موضوع بررسی راهكارهای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی و توسعه منطقه ای گفت: با توجه به تاكیدهای مكرر رهبر معظم انقلاب اسلامی و رئیس جمهوری مبنی بر ضرورت فراهم ساختن شرایط تحقق اقتصاد مقاومتی لازم است مرتباً مسیر طی شده را بازبینی كنیم، اما بر اساس ضرورت عقلی، علمی، سیاسی، اجتماعی و امنیتی اجرای اقتصاد مقاومتی راهی جزحركت در این عرصه نداریم.
وزیر كشور با بیان اینكه در سال اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل، اتفاقات خوبی در این حوزه در استان ها افتاده و یا در شرف انجام است افزود: طرح های اقتصاد مقاومتی در همه استان های كشور پیگیری می شود و تمركز بیشتر وزارت كشور روی 3 استان آذربایجان شرقی، لرستان و كرمان به عنوان استان های پیشران قرار دارد و هر شیوه موفق كه در چارچوب اقتصاد مقاومتی در این سه استان اجرا شود به سایر استان ها نیز تسری خواهد یافت.
رحمانی فضلی با بیان اینكه مسیر اجرای اقتصاد مقاومتی مسیر ساده ای نخواهد بود چراكه ده ها سال با مجموعه ای از اختیارات و قوانین در كشور كار شده است و لازم است در سال اقدام و عمل با اعتقاد قلبی، اراده محكم و انگیزه لازم مسیر را هموار كنیم.
وزیر كشور اظهار امیدواری كرد: مهم این است كه در مسیر اجرای اقتصاد مقاومتی هستیم و افتخار این اتفاق مبارك انشاء الله نصیب شما استانداران شود.
رحمانی فضلی همچنین با تأكید بر اهمیت برگزاری برنامه های هفته دولت گفت: این هفته فرصت مناسبی برای افزایش ارتباط با مردم خواهد بود.
وزیر كشور با اشاره به اینكه مشاركت مردم در اقتصاد مقاومتی یك اصل است، گفت: اگر این مشاركت واقعی را نداشته باشیم با تمام پروژه هایی كه اجرا می كنیم نمی توانیم به جایی برسیم.
رحمانی فضلی اظهار داشت: اقتصاد مقاومتی به جاهای خوبی رسیده و امید است مناقع آن برای همه مردم باشد.
وی اظهار داشت: كلیت موضوع این است كه جنبش و جوش و فعالیت و انگیزه خوبی در استان ها ایجاد شده است زحمات زیادی كشیده شده تا انتقال از روش قدیم به جدید برسد.
وی با بیان اینكه نگاه مهم ما باید مردم محور باشد، ادامه داد: همه ابعاد اقتصاد مقاومتی نتوانسته جای خود را در فعالیت ‌ها باز كند.
وزیر كشور با اشاره به برگزاری جلسات ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی اظهار داشت: در حوزه اقتصاد مقاومتی ۵۲ مورد اختیارات به استان‌ها ابلاغ شده كه ۵۰ مورد دیگر آن در مسیر رسیدگی است كه ابلاغ خواهد شد.
رحمانی فضلی با تاكید بر این كه باید انجام پروژه‌ها و طرح ‌ها همراه با سیاست‌ های اقتصاد مقاومتی متفاوت از گذشته اجرا شود گفت: اگر قرار باشد همان روال گذشته ادامه پیدا كند چه نیازی به اقتصاد مقاومتی بود؟
رحمانی فضلی گفت: پروژه ها و طرح های نیمه تمام و واحدهای نیمه تمام مهم است، اما باید به جریان دائمی تبدیل شود. باید تلاش شود پروژه های ملی اجرا شود.
وزیر كشور به گزارش دهی به مردم اشاره كرد و افزود: به هر جایی كه می رویم باید به مردم مرتب گزارش دهیم و موفقیت ها را بگوییم.
رحمانی فضلی گفت: مسیر در حال باز شدن است و امید است دوستان از اختیارات خود استفاده كنند، چون اختیارات به استانها واگذار شده است.
وی افزود: روی تنوع منابع باید فكر كرد و بودجه و منابع دولتی پاسخگو نخواهد بود و باید از بازار سرمایه و دیگر روش ها و تجهیز منابع در داخل استان ها استفاده كرد.
وزیر كشور تاكید كرد: باید الگوهای صندوق های توسعه استانی در استان ها اجرا شده و راه بیفتد و مردم را برای سرمایه گذاری در این صندوق ها تشویق كنیم.
وزیر كشور ادامه داد: یكی دیگر از مسایل در استان ها عدالت، توازن و تعادل منطقه است. از یك عقب افتادگی در عدم توازن به دلیل برنامه ریزی های غلط و بودجه ریزی نامناسب روبه رو بودیم.
رحمانی فضلی گفت: انتظار می رود در سطح منطقه ای و استانی به این مساله توجه شود كه یكی از ویژگی ها در اقتصاد مقاومتی عدالت اجتماعی و اقتصادی است.
وی افزود: این موضوع باید در شهرستان ها فعال شود تا جریان اقتصاد مقاومتی در شهرستان ها و روستاها هم با دقت و برنامه ریزی پیش رود. امر خیری است و تاكید مقام معظم رهبری، رئیس جمهوری و آقای جهانگیری است كه تلاش می شود تا این امر خیر به نام شما ثبت و مردم و انقلاب و همه ما از آن منافع خیری بهره مند شوند.
سیام*9254*6084** 1497**3070**1449
۰ نفر