عليرضا تخت شاهي روز شنبه به خبرنگار ايرنا گفت: در سه سال فعاليت دولت تدبير و اميد در استان كرمانشاه ميزان مصرف هر مشترك از 680 ليتر در طول شبانه و روز به 621 ليتر كاهش يافته كه براي كاهش مصرف بيشتر آب، درست و بهينه مصرف كردن اين نعمت الهي نياز به كارهاي فرهنگي، تبليغي و قانوني بيشتري است.
وي اظهار كرد: شركت آب و فاضلاب شهري استان كرمانشاه جمعيتي بالغ بر يك ميليون و 400 هزار نفر در 28 شهر استان را زيرپوشش خدمات آب رساني شرب سالم و بهداشتي دارد.
وي عملكرد دولت تدبير و اميد در بخش توسعه شبكه آب را به ميزان هشت كيلومتر و 310 متر عنوان كرد: و گفت: به منظور جلوگيري از هدر رفت و حفظ بهتر كيفيت آب 68 كيلومتر و 400 متر هم اصلاح شبكه صورت گرفته است.
وي در ادامه خدمات آب شهري در دولت يازدهم را حفاري 9 حلقه چاه و تجهيز هفت حلقه چاه عنوان كرد و ديگر اقدام هاي اين شركت را، تعويض بيش از 28 هزار كنتور آب معيوب، پنج هزار و 238 مورد رفع حوادث شبكه، چهار هزار و 138 مورد انتقال آب و استانداردسازي و انشعاب عنوان كرد.
مديرعامل شركت آب و فاضلاب شهري كرمانشاه، خدمات دولت يازدهم در سه سال گذشته در حوزه فاضلاب را واگذاري انشعاب فاضلاب به مشتركين به تعداد شش هزار و941 فقره، لوله گذاري و توسعه شبكه فاضلاب به ميزان 17 كيلومتر و 77 متر و اصلاح شبكه فاضلاب به طول هشت كيلومتر و 47 متر ذكر كرد.
تخت شاهي، توسعه و اجراي پروژه هاي عمراني صنعت آب و فاضلاب در استان را موفقيت آميز دانست و گفت: استفاده از توان بخش خصوصي براي اجراي پروژه ها دستاورد مهمي براي سرمايه گذاري است كه بايد رمينه آن را براي مشاركت مردم و سرمايه گذاري داخلي و خارجي در حوزه صنعت آب و فاضلاب فراهم كرد.
وي در خصوص برنامه هاي شركت آب و فاضلاب شهري استان كرمانشاه اظهار داشت: هفت تصفحيه خانه فاضلاب در شهرهاي كنگاور، هرسين، روانسر، جوانرود، تازه آباد و پاوه در دست اجراست و به دنبال آن هستيم كه تمام مراكز شهرستان هاي استان از تصفيه خانه فاضلاب برخوردار شوند.
** تدوين شاخص هاي اقتصاد مقاومتي براي صنعت آب و فاضلاب استان كرمانشاه
مديرعامل شركت آب و فاضلاب كرمانشاه گفت: در راستاي پياده سازي سياست هاي اقتصاد مقاومتي و نامگذاري سال اقدام و عمل، اتمام و بهره برداري از سه تصفيه خانه فاضلاب در شهرهاي استان به عنوان پروژه هاي مهم اقتصاد مقاومتي در دستور كار قرار دارد.
وي در خصوص اين سه تصفيه خانه فاضلاب گفت: تصفيه خانه فاضلاب شهرستان كنگاور با 78 درصد پيشرفت فيزيكي در 6 هكتار با پوشش 55 هزار نفر، تصفيه خانه فاضلاب شماره 2 شهرستان پاوه با 10 هزار نفر تحت پوشش در پنج هكتار با 80 درصد پيشرفت فيزيكي در دست اجراست و تصفيه خانه شهرستان هرسين با 78 درصد پيشرفت فيزيك در بيش از 6 هكتار و نيم در حال ساخت است كه جمعيتي بالغ بر 13 هزار نفر را پوشش مي دهد.
وي گفت: جمعيت تحت پوشش آب شهري استان كرمانشاه در دولت يازدهم تا پايان سال 94 نزديك به 6 درصد رشد داشته و تعداد مشتركين به 344 هزار به 366 هزار افزايش يافته است.
تخت شاهي همچنين اضافه كرد: طول شبكه توزيع و خط انتقال آب از دو هزار و 953 كيلومتر به پنج هزار و 319 كيلومتر افزايش يافته و حجم مخازن آب استان نيز از 319 هزار متر مكعب به 330 هزار متر معكب رسيده است.
وي با بيان اينكه در سه سال فعاليت دولت تدبير و اميد تعداد منابع تامين آب شرب شهري استان از 216 منبع آبي شامل چاه، قنات و چشمه به 234 منبع در سال 95 رسيده است، گفت: در اين مدت دو هزار و 200 مشترك به تعداد مشتركان شركت آب و فاضلاب در 28 شهر تحت پوشش اين شركت اضافه شده است.
وي با بيان اينكه يك شهر در طول دوران دولت تدبير و اميد به مجموع شهرهاي تحت پوشش شبكه فاضلاب شهري استان اضافه شده است اظهار داشت: در استان كرمانشاه 87درصد جمعيت شهري تحت پوشش سيستم فاضلاب شهري قرار دارند.
مديرعامل شركت آب و فاضلاب شهري كرمانشاه با بيان اينكه تعداد كل مشتركين آب 366 هزار و 296 فقره و تعداد مشتركين فاضلاب را 305 هزار و 330 فقره است گفت: در سطح استان سه واحد تصفيه خانه آب وجود دارد و حجم مخازن آب استان 330 هزار و 720 متر مكعب و خطوط انتقال آب 35 هزار و 544 كيلومتر است.
استان كرمانشاه با 2 ميليون نفر جمعيت داراي 14 شهرستان و بيش از 2 هزار و 600 روستا است.
3209/8066
بيش از 99 درصد جمعيت شهري استان كرمانشاه از آب سالم و بهداشتي برخوردار است
۶ شهریور ۱۳۹۵، ۱۰:۳۳
کد خبر:
82205010
كرمانشاه- ايرنا- مديرعامل شركت آب و فاضلاب شهري استان كرمانشاه گفت: بيش از 99 درصد جمعيت شهرهاي استان زيرپوشش خدمات آبرساني آب شرب سالم و بهداشتي هستند و 87 درصد جمعيت شهري نيز زيرپوشش شبكه فاضلاب شهري قرار دارند.