نصر ماندگار:

پوشش زنده ویژه برنامه تشییع پیکر شهدای مقاومت:
۶ شهریور ۱۳۹۵، ۱۹:۱۳
کد خبر: 82206002
T T
۰ نفر
معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: با ابزار هنر، مذهب را به جهانیان بشناسانیم

رشت - ایرنا - معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: می توانیم با ابزار هنر، مذهب خود را به جهانیان بشناسانیم.

به گزارش خبرنگار ایرنا، علی مرادخانی روز شنبه در مراسم افتتاح پروژه گازرسانی به 24 روستای شهرستان سیاهكل اظهار داشت: نام دیلمان در فرهنگ و موسیقی كشور ما ساری و جاری است و دیلمان، گوشه ای از موسیقی سنتی ایران است.
وی خاطرنشان كرد: دولت تمامی تلاش خود را به كار گرفته تا كارهای خود را مبتنی بر آرای مردم ارائه بدهد، وزرای دولت نیز در تلاش هستند تا خواسته های مردم را عملی كنند.
معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در رابطه با برجام گفت: در برجام سعی شد تا كشور از بن بستی كه كشورهای استبدادی برای آن به وجود آورده بودند، بیرون بیاید و با هوشیاری مردم و مقام معظم رهبری این امر محقق شد.
مرادخانی با بیان اینكه امكانات خوبی به صورت آهسته به دولت اضافه می شود، تصریح كرد: فروش نفت برای ما بسیار با اهمیت است اما سعی بر این است تا به سمت اقتصاد غیرنفتی برویم.
وی ابراز كرد: كشورهای دیگر با كوچكترین تلنگر از سوی مستكبران نابود شدند، اما كشور ما سر پا ماند و این، حاصل راهبرد اقتصاد مقاومتی است كه باید جدی گرفته شود.
معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینكه امنیت موجود در جمهوری اسلامی ایران بسیار با ارزش است، گفت: گردهمایی های بسیار بزرگی در كشور ما در حال برگزاری است و این را مدیون مردم و انسجام داخلی هستیم.
مرادخانی با بیان اینكه پس از امنیت، نیاز مسائل اجتماعی و فرهنگی به وجود می آید، تصریح كرد: كشور ما مذهبی است و نیازهای فرهنگی خودمان را با سنت درآمیخته ایم و می توانیم به وسیله هنر، مذهب خودمان را به جهانیان بشناسانیم.
وی با اشاره به افتتاح پروژه های گازرسانی در استان گیلان گفت: گاز یك نعمت الهی است كه امیدواریم با سبز شدن تمامی شهرستان ها، همگان از این نعمت الهی برخوردار شوند.
معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به نقش سرمایه گذاری بخش خصوصی در اشتغالزایی خاطرنشان كرد: باید مقدمات لازم را برای ورود بخش خصوصی به اقتصاد و كارآفرینی فراهم كرد.
وی در رابطه با انجام كارهای فرهنگی و هنری تصریح كرد: برگزاری جشنواره شكرانه برنج در سیاهكل كار خوبی بود و موجب افزایش روحیه مردم شد و این جشنواره ها با ترویج كشاورزی، موجب افزایش درآمد مبتنی بر معیشت مردم نیز خواهند شد.
مراسم افتتاح پروژه گازرسانی به 24 روستای سیاهكل، امروز (شنبه) با حضور علی مرادخانی معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان نماینده دولت، در این شهرستان برگزار شد.
وی پیش از این مراسم نیز، از ساختمان نیمه كاره سینمای سیاهكل بازدید كرد و قول همكاری برای ادامه ساخت آن را داد.
شهرستان سیاهكل با دو بخش مركزی و دیلمان، در 55 كیلومتری شرق مركز استان گیلان واقع است.
7294/2007