به گزارش خبرنگار ايرنا، عبدالرضا رحماني فضلي اين مطلب را امروز شنبه در ديدار نخبگان و برگزيدگان اقشار مختلف مردم شهرستان هاي مينودشت، گاليكش، كلاله و مراوه تپه بيان كرد.
وزير كشور با اشاره به گذشت سه سال از عمر دولت تدبير و اميد گفت: اميدواريم مروري بر اين سه سال، تجربه اي باشد براي اينكه بتوانيم ضعف ها و كاستي ها را جبران كنيم و همچنين در زمينه موفقيت صورت گرفته شاكر باشيم.
رحماني فضلي به وضعيت كشورمان پيش از انتخابات سال 92 اشاره كرد و اظهار داشت: تحريم ها را افزايش داده بودند و هر روز كشور را تهديد مي كردند و يك ايران هراسي و اجماع بين المللي عليه ايران شكل گرفته بود. همچنين صادرات نفت ما را به يك ميليون بشكه كاهش داده بودند كه با صادر شدن اين ميزان نفت نيز نمي توانستيم پول آن را به كشور وارد كنيم.
وي ادامه داد: با توجه به اينكه اختلافات داخلي زياد شده بود دشمنان دست به دست هم داده بودند و فكر مي كردند در انتخابات 92 مي توانند يك تنش در كشور ما ايجاد كنند اما رهبر معظم انقلاب از همان زمان فرمان كار را در دست گرفتند و مردم را به مشاركت در انتخابات دعوت كردند و بر حق الناس بودن راي مردم تاكيد داشتند.
وزير كشور يادآور شد: مردم به خواسته رهبر معظم انقلاب لبيك گفتند و در انتخابات سال 92 يك رقابت باشكوه و خوبي را شاهد بوديم و ديديم كه اراده مردم در شخصيت دكتر روحاني تجلي پيدا كرد كه وي داراي تجارب در حوزه هاي مختلف، و مورد اعتماد رهبري، علما و حوزويان بود.
رحماني فضلي افزود: صبح بعد از راي گيري، كشورهاي 1+5 تقاضا كردند كه حاضريم مذاكره كنيم و اين در حالي بود كه آنان چند ماه قبل از انتخابات سال 92 ميز مذاكره را ترك كرده بودند. ما هميشه آمادگي كامل براي مذاكره در جهت احقاق حقوق ملت ايران را داريم و هيچ وقت ميز مذاكره را ترك نكرديم.
وي ادامه داد: در مذاكرات نيز روي اصول خود ايستاديم و بر حق غني سازي، تعداد سانتريفيوژها، لغو قطع نامه ها و لغو تحريم ها تاكيد كرديم.
وزير كشور ادامه داد: رهبر معظم انقلاب فرماندهي مذاكرات را بر عهده داشتند و تمامي هدايت ها، سياستگذاري ها و نظارت هاي ايشان همواره وجود داشت. همه نيز نظر ايشان را فصل الخطاب قرار داده و مي دهند و ما توانستيم يك شر را از در خانه مردم دفع كنيم اما بايد بدانيم شرور هنوز وجود دارد و ما بايد قوي باشيم.
وي ادامه داد: آنها چيزي به عنوان وفا و عهد و قول سرشان نمي شود و اگر احساس كنند ما ضعيف هستيم به تعهدات خود پايبند نخواهند بود. در عين حال بايد بنيه دفاعي خود را تقويت و متحدين بيشتري را به دست آوريم.
رحماني فضلي همچنين به بي ثباتي اقتصادي پيش از انتخابات سال 92 اشاره كرد و گفت: شرايط اقتصادي ما شرايط نامناسبي بود و بي ثباتي كاملي در حوزه اقتصادي وجود داشت. خوشبختانه با اقدامات صورت گرفته توسط دولت تدبير و اميد در حال حاضر يك ثبات اقتصادي خوبي را در كشور داريم و تورم تك رقمي شده و رونق اقتصادي از 6.8- دهم درصد به 4.4 درصد رسيده و صادرات نفت نيز دو برابر شده و مشكلي در نقل و انتقال پول نداريم و سرمايه گذاران نيز به كشور مي آيند و پروژه ايران هراسي نيز از بين رفته است.
وي ادامه داد: از اول انقلاب ما در مقوله اقتصاد مشكل داشتيم كه اين مشكل به قبل از انقلاب برمي گردد و اوضاع اقتصادي هم در زمان جنگ و هم بعد از آن به كشور فشار آورد و رهبري به همين دليل گفتند اين نقطه ضعف بايد به نقطه قوت تبديل شود و نسخه اقتصاد مقاومتي را ارائه كردند.
وزير كشور همچنين به اختلافات سران قوا قبل از انتخابات سال 92 اشاره كرد و گفت: در سياست داخلي اختلاف زيادي وجود داشت و بين روساي قوا اختلاف بود اما امروز يك فضاي وحدت و انسجام در كشور حاكم شده و سران قوا نيز متحد، منسجم و تابع رهبري هستند.
رحماني فضلي همچنين در حوزه سياست داخلي به تلاش هاي صورت گرفته براي احياي خانه احزاب اشاره كرد و اظهار داشت: به لطف خدا توانستيم خانه احزاب را راه اندازي كنيم و مسائل آنان را حل و فصل كنيم. در انتخابات احزاب قوي و عاقلانه عمل كردند و تمامي فعاليت هايشان بر مبناي قانون بود.
وي با بيان اينكه در طول سه سال گذشته هيچ روزنامه و حزبي بسته نشده است، يادآور شد: بيش از هشت هزار سازمان مردم نهاد در كشور داريم كه برخي از آنان براي تمديد پروانه سه سال و نيم در نوبت بودند اما در حال حاضر تمديد پروانه راحت انجام مي شود و به درخواست هاي مجوز نيز ظرف سه ماه رسيدگي مي شود.
وزير كشور همچنين به وجود اقوام، قوميت ها و اقليت هاي مختلف در كشور اشاره كرد و گفت: به رغم تلاش زياد دشمنان براي ايجاد اختلاف در كشور ما در وحدت و امنيت كامل هستيم و هيچ مشكلي بين اقوام و اقليت ها نداريم و وحدت برقرار است.
رحماني فضلي با بيان اينكه در ساير حوزه ها نيز وضعيت كشور اميدبخش است، اظهار داشت: مشكلات زيادي وجود دارد اما روند در جهت رفع مشكلات بوده است. امسال تمامي روستاهاي بالاي 10 خانوار برق دار و تمامي روستاها گازدار مي شوند.
وي در ادامه با بيان اينكه اقتصاد مقاومتي نقطه كليدي است و همه تهديدها را رفع مي كند، گفت: اقتصاد مقاومتي از نظر علمي، سياسي، امنيتي و اجتماعي توجيه پذير است.
وزير كشور تاكيد كرد: همه مردم در همه سطوح بايد در اقتصاد مقاومتي وارد شوند.
وي همچنين با اشاره به ضعف ها و ايرادات نظام برنامه ريزي و بودجه ريزي كشور گفت: اميدواريم در تعامل مجلس و دولت بتوانيم به سمت تغيير نظام بودجه ريزي، برنامه ريزي و اداري حركت كنيم.
رحماني فضلي همچنين با اشاره به انتخاب سه استان به عنوان پايلوت اقتصاد مقاومتي توسط وزارت كشور گفت: اين سه استان از سوي ستاد فرماندهي اقتصاد مقاومتي به وزارت كشور واگذار شده و وزير كشور نيز جانشين ستاد فرماندهي اقتصاد مقاومتي در اين سه استان است.
وزير كشور افزود: رئيس جمهوري پس از موفقيت وزارت كشور در اين سه استان دستور دادند براي هر استان يك وزير معين انتخاب شود تا مسائل و مشكلات آن استان را پيگيري و دنبال كند كه در همين راستا وزير كار، تعاون و رفاه اجتماعي به عنوان وزير معين استان گلستان انتخاب شده است.
9254/1449 /3061
رحماني فضلي: هجمه به منشا قدرت و وحدت، حركت كردن در مسير دشمن است/ مجلس و دولت بايد به سمت تغيير نظام برنامه ريزي حركت كنند
۶ شهریور ۱۳۹۵، ۲۲:۴۴
کد خبر:
82206220
مينودشت - ايرنا - وزير كشور اعتقادات ديني، مردم، ولايت و رهبري و انسجام ملي را منشا اصلي قدرت و وحدت دانست و گفت: هر كسي به اين موارد هجمه وارد كرد و آسيب زد، در مسير دشمن حركت مي كند.