محمد جهانشاهي روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود : بيش از 15 هزار گردشگر خارجي امسال به استان كرمان سفر كردند و پيش بيني مي شود شمار گردشگران خارجي در استان تا پايان سال جاري به 30 هزار نفر برسد.
وي تصريح كرد: اين در حالي است كه شمار كل گردشگران ورودي به استان در سال 91 تعداد 8 هزار نفر و در سال 92 تعداد 12 هزار نفر بود.
معاون گردشگري اداره كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان كرمان گفت: گردشگري خارجي در دولت تدبير و اميد افزايس سه برابري را نسبت به دولت دهم تجربه كرده است.
وي افزود: با توجه به هزينه كردن 300 دلار توسط هر گردشگر خارجي، تقريبا چهار ميليون دلار براي استان ارزآوري داشته است.
جهانشاهي گفت: اغلب گردشگران خارجي از كشورهاي اروپايي و جنوب شرق آسيا از جاذبه هاي استان كرمان بازديد كرده اند.
وي با اشاره به افزايش 20 درصدي هتل و اماكن اقامتي استان در دولت يازدهم اظهار كرد: تعداد هتل ها در استان كرمان از 25 واحد در سال 91 به 30 واحد در سال 94 افزايش يافته است.
معاون گردشگري اداره كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان كرمان گفت: تاسيسات گردشگري استان با رشد 30 درصدي از 302 واحد در سال 91 به 410 واحد در سال 94 رسيد.
وي افزود: تعداد اشتغال در حوزه گردشگري استان نيز از 2 هزار و 800 نفر به سه هزار و 500 نفر در سال 95 افزايش يافته است.
جهانشاهي بيان كرد: باغ شاهزاده ماهان، حمام گنجعليخان و باغ فتح آباد در كرمان بيشترين آمار بازديد كننده گردشگران را به خود اختصاص داده اند.
استان كرمان با پنج پرونده ثبت جهاني شامل ارگ بم، باغ شاهزاده ماهان، روستاي ميمند، قنوات و كوير لوت، 700 اثر ملي و حدود هفت هزار اثر شناخته شده تاريخي از قطب هاي گردشگري به شمار مي آيد.
سه قنات گوهر ريز جوپار، اكبرآباد و قاسم آباد و كوير لوت، تابستان امسال در اجلاس جهاني يونسكو به ثبت رسيد و كرمان از نظر تعداد آثار ثبت جهاني هم اكنون رتبه نخست را در كشور دارد.
7437/3028 /1484
كرمان - ايرنا - معاون گردشگري اداره كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان كرمان گفت: ورود گردشگران خارجي به اين استان در پنج ماه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته 40 درصد افزايش يافت.