۷ شهریور ۱۳۹۵، ۱۳:۳۷
کد خبر: 82207074
T T
۰ نفر
استاندار فارس: به جنبه عمومی و حرفه ای ورزش توجه شود

شیراز- ایرنا- استاندار فارس با اشاره به اینكه ورزش به لحاظ فردی و جمعی دارای اهمیت بسیار است گفت: جنبه عمومی و حرفه ای ورزش به عنوان پایه سلامتی باید مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش ایرنا، سید محمد علی افشانی، یكشنبه در ششمین روز از هفته دولت در آیین افتتاح پروژه های ورزشی در شیراز افزود: وقتی ورزش در جامعه و در بین تمام اقشار رواج پیدا كند و مردم به ورزش روی بیاورند، بخشی از مشكلات آنها به واسطه همین ورزش حل خواهد شد.
وی ادامه داد: در ورزش حرفه ای هم وقتی فرزندانمان بخوبی آموزش ببینند، علاوه بر اینكه سلامت جسمی و روحی آنها تضمین می شود، در صحنه های ملی و بین المللی نیز می توانند افتخار آفرین شوند.
افشانی گفت: به جرات می توان گفت كه بخش قابل توجهی از سلامت جامعه در گرو ورزش است.
استاندار فارس، با اشاره به اینكه انسان سالم می تواند پایه رشد و توسعه كشور باشد افزود: تمام كسانی كه در عرصه ورزش فعالیت دارند هر كدام به سهم خود می توانند باعث رشد و پیشرفت بیشتر جامعه شوند.
وی اظهار كرد: در دنیای امروز شاهد هستیم كه هرچه جوامع به سمت ماشینی شدن پیش می روند به همان اندازه بر میزان بیماری ها و خصوصا افسردگی نیز افزوده می شود كه رهایی از چنین وضعیتی تنها با ورزش امكانپذیر است.
افشانی، با اشاره به بهره برداری از خانه كشتی شیراز هم گفت: امیدواریم این مجموعه منشاء قهرمانی ها و موفقیت های بسیاری باشد و ورزشكاران جوان ما از این سالن به موفقیت های ملی و بین المللی دست یابند و پرچم كشورمان را به اهتزار درآورند.
در ششمین روز از هفته دولت و با حضور استاندار فارس از سه پروژه ورزشی خانه كُشتی، زمین چمن مصنوعی و همچنین سالن ورزشگاه شهید دستغیب شیراز با اعتباری بالغ بر 400 میلیارد ریال بهره برداری شد.
6122 /7368/1876