به گزارش ايرنا از اعلام روز يكشنبه كميته امداد، سيد پرويز فتاح با بيان اينكه 120هزار طرح با اعتباري بالغ بر يكهزارو 400ميليارد تومان در سال گذشته براي مددجويان ايجاد شده است، تصريح كرد: امسال نيز 100هزار نفر از طريق اشتغال و خودكفايي توانمند مي شوند.
وي با اشاره به اينكه ٦٥٠ هزار طرح با نظارت كميته امداد ايجاد شده است، بر لزوم ايجاد طرح هاي توليدي به جاي طرح هاي خدماتي و در اولويت قرار گرفتن آن تاكيد كرد.
با بيان اينكه استعداد سنجي افراد تحت حمايت بايد به صورت فني، علمي و تخصصي انجام پذيرد و با اصالت مددجويان همخواني داشته باشد ،افزود: روحيه مددجويان با ايجاد اشتغال تقويت شده و عزت مندي آنان را به همراه دارد.
رئيس كمته امداد با تاكيد بر اينكه تحت حمايت قرار گرفتن افراد در سال هاي متمادي، رويكرد اين نهاد نيست، ادامه داد: كميته امداد بايد در ايجاد اشتغال به مثابه يك پزشك حرفه اي عمل كند و با استعداد سنجي دقيق و درست مددجويان نسخه مناسب همراه با توانايي افراد ارائه شود و آنان را به سمت خودكفايي هدايت كند.
فتاح با بيان اينكه در پرداخت تسهيلات اشتغالزايي به نيازمندان بايد توجه لازم انجام شود، خاطر نشان كرد: ناظران طرح هاي اشتغال بايد در اين زمينه نظارت لازم را بر طرح هاي اشتغال و هزينه كرد تسهيلات پرداختي به مددجويان داشته باشند.همچنين در ارائه وام هاي پرداختي اولويت با مددجو و فرزند مددجو باشد.
فتاح با تاكيد بر اينكه طرح هاي اشتغال كميته امداد بايد داراي پيوست فرهنگي باشد، يادآور شد: آموزش طرح هاي جديد و پرهيز از طرح هاي تكراري بايد در دستور كار حوزه اشتغال قرار گيرد.
وي ارتقاء و تنوع در سطح كسب و كار مددجويان را امري ضروري عنوان كرد و افزود: طرح هاي اشتغال كميته امداد بايد در جهت توليد ملي باشد و به اقتصاد ملي كشور كمك كند.
اجتمام**3377 ** 1418
رئيس كميته امداد امام خميني (ره)
ضرورت ايجاد طرح هاي توليدي به جاي خدماتي براي مددجويان
۷ شهریور ۱۳۹۵، ۱۶:۰۴
کد خبر:
82207352
تهران - ايرنا - رئيس كميته امداد با بيان اينكه بحث اشتغال و خودكفايي با فلسفه كميته امداد گره خورده است، گفت: تمام تلاش ما در كميته امداد استقلال اقتصادي و خودكفايي محرومان و نيازمندان جامعه است تا آنان با خودكفايي از چرخه حمايتي اين نهاد خارج شوند.