۷ شهریور ۱۳۹۵، ۱۹:۱۶
کد خبر: 82207671
T T
۰ نفر

15 هزار شغل تخصصی بهداشتی در كشور ایجاد می شود

۷ شهریور ۱۳۹۵، ۱۹:۱۶
کد خبر: 82207671
15 هزار شغل تخصصی بهداشتی در كشور ایجاد می شود

اصفهان- ایرنا- رییس مركز توسعه مدیریت و تحول اداری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی گفت: با اجراشدن طرح 'توسعه دفاتر خدمات سلامت' تا یك سال آینده 15 هزار شغل تخصصی توسط كارشناسان بهداشتی در كشور ایجاد می‌شود.

به گزارش ایرنا، محمدحسین سالاریان زاده روز یكشنبه در همایش ارزیابی عملكرد معاونت توسعه مدیریت و منابع در دانشگاه علوم پزشكی اصفهان افزود: طرح 'توسعه دفاتر خدمات سلامت' در مرحله نخست بصورت آزمایشی در تهران اجرا می شود و سپس در سراسر كشور گسترش می یابد.
وی اظهار كرد: دفاتر خدمات سلامت بصورت خصوصی فعالیت می‌كنند و وظیفه آنها نظارت بر امور بهداشتی در سطح شهرهاست.
وی با بیان اینكه تاكنون از این طرح استقبال خوبی صورت گرفته است، گفت: در تهران 56 دفتر خدمات سلامت راه اندازی می‌شود.
رییس مركز توسعه مدیریت و تحول اداری وزارت بهداشت افزود: پیش بینی‌ شده است پوشش نظارت ها در حوزه بهداشت را از 15 به بیش از 75 درصد برسانیم.
سالاریان زاده گفت:بستر مناسبی برای سرمایه گذاری بویژه در بخش غیردولتی فراهم شده است و می‌توانیم از این طریق تمركز دولت را در مناطق محروم بیشتر كنیم.
وی با اشاره به گذشت دو سال از طرح تحول نظام سلامت خاطرنشان كرد: اقدام های خوبی در قالب این طرح مانند ساخت و ساز و زیرساخت های تخصصی بهداشت و درمان انجام شده كه حمایت دولتی در این زمینه بسیار موثر بوده است.
سالاریان زاده تصریح كرد: وزارت بهداشت و درمان در دو سال گذشته بخوبی توانست مجلس شورای اسلامی و دستگاه قضایی را در باره طرح تحول سلامت توجیه كند و در این مدت اقدام های خوبی از این طریق انجام شده است.
وی گفت: در این مدت 21 هزار تخت به بیمارستان ها اضافه شده و در كنار تخت‌های بیمارستانی، شبكه‌های بیمارستانی نیز گسترش یافته است.

*** اضافه شدن 1400 تخت بیمارستانی در اصفهان***
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشكی اصفهان نیز در این همایش گفت: پس از اجرای طرح طرح تحول سلامت یكهزار و 400 تخت بیمارستانی به مراكز درمانی استان اصفهان افزوده شد.
علیرضا یوسفی افزود: بیمارستان خور و بیابانك و بیمارستان یكصد تختخوابی كلیشاد نیز امسال به بهره برداری می رسد.
وی با بیان اینكه بیشتر بیمارستان های استان فرسوده و عمر آنها حدود 50 سال است ، گفت: این بیمارستان ها نیاز به مرمت دارد اما پس از اجرای طرح تحول نظام سلامت، بیماران با ورود به بیمارستان متوجه تغییر ایجاد شده از نظر ظاهری و امكانات می‌شوند.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشكی اصفهان بااشاره به اینكه 140 هزار مترمربع فضای مراكز درمانی و بیمارستان های استان در دو سال گذشته نوسازی و بازسازی شده یا عملیات اصلاح آنها در حال اجراست، گفت: این میزان ساخت و ساز در 20 سال گذشته بی سابقه است.
وی با بیان اینكه اصفهان از معدود استان هایی است كه بیشتر بیمارستان های آن از طریق فیبرنوری با یكدیگر در ارتباط است، افزود: برای ایجاد زیر ساخت لازم برای اجرای فیبرنوری، 40 هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری شده است.
وی از افتتاح ساختمان پژوهشكده قلب و عروق اصفهان در مهر امسال خبر داد و اظهار امیدواری كرد كه كلنگ احداث دانشكده پزشكی نیز در سالجاری به زمین زده شود.
برنامه تحول نظام سلامت از اواسط اردیبهشت 93 با هدف كاهش هزینه های درمانی و كیفیت بخشی به خدمات پزشكی و بهداشتی در كشور آغاز شده كه تاكید بیشتر آن در یكسال گذشته روی بخش درمان و كاهش هزینه های درمانی بوده است.
ت/6027/3011