جواد زنجاني شامگاه يكشنبه در مراسم اختتاميه همايش شوراهاي دانش آموزي برتر كشور در اردبيل افزود : باتاسف نه تنها از شوراهاي دانش آموزان بلكه از شوراهاي سطوح ديگر نيز در كارهاي مديريتي كشور كمتر استفاده مي شود.
او گفت : بررسي ها و تجارب تاريخي نشان مي دهند كه بهترين افكار و نظرها ؛ نظرهايي هستند كه ازسوي چندين نفر و به شكل شورايي ارايه مي شوند.
وي با بيان اينكه جوانان همواره تحول آفرين و داراي افكار ابتكاري و ناب هستند كه مي تواند گره گشاي بسياري از مشكل هاي جامعه كنوني باشد خواستار استفاده بيش از پيش از اين ظرفيت جوانان كشوردر اداره امور جامعه شد.
زنجاني ، با بيان اينكه توطئه هاي مختلفي ازسوي بدخواهان اين مرز و بوم براي جوانان وجود دارد افزود: آنها آسيب ها و تهديدهاي بيروني و دروني مختلفي را براي جوانان تدارك مي بينند.
وي اظهار كرد: بهترين راه بازدارندگي جوانان از اين آسيب ها نه محدوديت بلكه ايجاد مصونيت در خود آنان است كه بايد معلمان ؛ مديران پرورشي و نيز دست اندركاران امور فرهنگي جامعه به اين موضوع بيش از پيش توجه نمايند.
به گزارش خبرنگار ايرنا در اين مراسم مديركل فرهنگي و هنري ؛ اردوها و فضاهاي پرورشي وزارت آموزش و پرورش گفت : شوراهاي دانش آموزي ظرفيت مناسبي براي تقويت فرهنگ تعامل به جاي تقابل در جامعه امروز هستند.
مهدي علي اكبرزاده ، با بيان اينكه دنياي كنوني بيش از هر زمان ديگر به جاي تقابل به تعامل نياز دارد افزود : يكي از كارهاي اساسي و مهم شما جوانان فعال در شوراهاي دانش آموزي كشور تقويت فضاي گفت وگو و يكي شدن به منظور پيشبرد هدف هاي متعالي در پيشرفت ايران اسلامي در زمينه هاي گوناگون است.
وي اظهار كرد : در ارتباطي كه با جوانان فعال در شوراهاي دانش آموزي دارم متوجه شدم كه دانش آموز امروزي اسير نيست بلكه امير است و صفت مذموم حقارت را از خود دور نموده و با قدرت و جسارت منطقي حرف و احساساتش را بيان مي نمايد.
وي ادامه داد : اكنون اين توانمندي در دانش آموز ايراني وجود دارد كه آگاهانه و با تقويت روحيه همكاري و همدلي مي تواند افرادي را به دور خويش جمع كرده و راي شان را به نفع خود دريافت نمايد.
وي يادآوري كرد : جوان ايراني نشان داده است كه علاوه بر محيط مدرسه توانمندي كامل براي عهده داري اداره امور گوناگون كشور را دارد و با اندكي تلاش بيشتر نه تنها در سطح ملي بلكه در عرصه بين المللي نيز حرف هاي زياد براي گفتن خواهد داشت.
علي اكبرزاده ، با بيان اينكه ابزارهاي ارتباطي پيشرفته گوناگون در روزگار كنوني ؛ قدرت برقراري روابط مفيد با گروههاي جامعه را براي جوانان به آساني فراهم نموده است گفت : مطالبي كه در فضاهاي مجازي ازسوي دانش آموزان ايراني تبادل مي شود حاوي نكته هاي بسيار مفيد و نغز هستند كه موجبات افتخار اوليا و متوليان آموزش و پرورش را فراهم مي آورد.
وي در قسمت ديگري از سخنانش روزگار كنوني را دوره بهره گيري از الگوهاي مناسب دانست و خاطرنشان كرد : تمدن ايراني اسلامي سرمشق هاي ممتاز مانند اهل بيت (ع) را براي اين منظور در اختيار دانش آموز ايراني قرار داده است كه انتظارمي رود جوانان ما با مطالعه افكار اين عزيزان از آموزه هاي مفيدشان در كارهاي گوناگون زندگيشان بهره مند شوند.
وي تصريح كرد : اگر گاهي پاره اي ضعف ها و كاستي ها دانش آموز و جوان امروز در كشورمان را آزرده خاطر مي كند بايد بدانيد كه بطور يقين اينها نه از ضعف دين مبين اسلام بلكه از كوتاهي و وجود نقص در عمل به آموزه هاي ديني ازسوي بعضي افراد ناشي مي شود.
علي اكبرزاده ، در قسمت ديگري از سخنانش ؛ اردوهاي دانش آموزي را فضاي مناسب براي يافتن دوستان شايسته ؛ آشنايي با داشته هاي طبيعي ؛ تاريخي و فرهنگي و آداب و رسوم نقاط گوناگون كشورمان دانست و يادآوري نمود بسياري از اشخاص برجسته در زمينه هاي علمي و هنري در سايه هم نشيني با دوستان داراي افكار عالي به آن مقام بلندمرتبه رسيده اند.
به گزارش خبرنگار ايرنا دانش آموزان شوراهاي برتر 20 استان ايران از سه روز پيش در اردبيل و به خصوص در اردوگاه مقدس اردبيلي شهرستان سرعين در اردو به سر مي بردند و از برنامه هاي گوناگون فرهنگي ؛ ورزشي و تفريحي كه ازسوي آموزش و پرورش اين استان تدارك ديده شده بود بهره مند شدند.
در مراسم اختتاميه اين اردوها كه در سالن ولايت اردبيل ترتيب يافت از تعدادي دانش آموز برتر و فعال عضو شوراهاي دانش آموزي كشور با اهداي لوح سپاس و جوايزي تقدير شد.
6019
اردبيل- ايرنا- فرمانداراردبيل كار شواريي را يكي از دست آوردهاي مهم و ارزشمند دانست و درعين حال تصريح كرد : شوراها در كشورمان نوپا بوده و نياز به توجه بيشتر دارند.