۸ شهریور ۱۳۹۵، ۱۱:۵۸
کد خبر: 82208515
T T
۰ نفر
استاندار: تصويب منطقه آزاد اينچه برون عقب ماندگي هاي گلستان را جبران مي كند

گرگان - ايرنا - استاندار گلستان با اشاره به اقدامات توسعه اي در سه سال اخير در استان، گفت: تصويب منطقه آزاد اينچه برون يكي از خواسته‌هاي مهم مردم است و با اجرايي شدن اين مصوبه عقب ماندگي هاي گلستان تا حدودي جبران مي شود.

به گزارش روز دوشنبه ايرنا، حسن صادقلو در نشست با مديران، فعالان اقتصادي و برگزيدگان استان گلستان كه با حضور وزير كشور در گرگان برگزار شد، اظهار كرد: اكنون كه طرح منطقه آزاد اينچه برون به صحن علني مجلس راه پيدا كرده است از وزير محترم كشور مي‌خواهيم براي تصويب اين طرح تلاش نمايد.
وي همچنين با يادآوري كاهش نرخ بيكاري در استان، افزود: در سال ۹۲ نرخ بيكاري در گلستان ۱۳.۸ درصد بود كه اين رقم اكنون به ۱۱.۷ درصد رسيده است.
صادقلو تصريح كرد: سرانه درآمد سالانه نيز در آن زمان هفت ميليون تومان بوده كه اكنون به ۱۰ ميليون تومان رسيده و اين نشان مي‌دهد كه تغييراتي در گلستان رخ داده است.
وي با بيان اينكه گلستان استاني تازه تاسيس است، يادآور شد: استان ما از اين بابت در بخش‌هاي مختلف نياز به ويژه بيني دارد، زيرا در گذشته نتوانستيم از دلارهاي ارزان قيمت استفاده كنيم.
استاندار به كيفيت مطلوب گندم گلستان گفت: ارزش افزوده گندم استان نصيب گلستان نمي شود و اين درحالي است كه افزون بر يك ميليون و 380 هزار تن از كشاورزان استان خريداري شده است.
وي همچنين خواستار ايجاد مشوق‌هاي تحريك تقاضا براي فروشندگان شد و گفت: اين مشوق‌ها نبايد فقط براي خريداران باشد، بلكه بايد بخشي از آن را براي فروشندگان در نظر گرفت تا قيمت‌ها كاهش و كيفيت افزايش پيدا كند.
استاندار ادامه داد: يكي ديگر از خواسته‌هاي ما اين است كه بانك‌ها در راستاي اقتصاد مقاومتي، تسهيلاتي را براي فعالان اقتصادي در نظر بگيرند.
وي درادامه با بيان اين كه كتابچه تغييرات شاخص ها به زودي براي نخبگان ارسال خواهد شد، ادامه داد: اين كتابچه ها مي تواند نخبگان را به راستي آزمايي وا دارد تا از عملكرد دولت در سه سال اخير آگاه شوند.
رييس دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان نيز با بيان اين كه نگاه ما براي توسعه سخت افزاري است، گفت: دولت مي تواند در بخش توسعه اي ازظرفيت تمامي نخبگان استفاده نمايد.
علي نجفي نژاد افزود: براي رسيدن به توسعه بايد به نخبگان توجه شود و از توان علمي اساتيد و دانشگاهيان براي پيشرفت و توسعه استان بهره گرفته شود و اين درحالي بوده كه نگاه ما به اين امر هنوز سخت افزاري است.
وي اظهار داشت: با اين كه راه ها و اتوبان هاي زيادي در كشور احداث شده است، اما هنوز آمار بالايي در تصادفات داريم.
رييس دانشگاه علوم كشاورزي گرگان ادامه داد: هر ساله در حوادث غيرمترقبه از جمله سيل، خشكسالي و زلزله خسارت هاي سنگيني به زيرساخت هاي كشور وارد مي شود و اين در حالي است كه بسياري از سيل ها قابل پيشگيري است و امكان كنترل آن وجود دارد.
به گفته وي، به دليل نگاه بخشي و جزيره اي و اين كه هر سازمان و ارگاني براي خود كار مي كند، ميزان خسارت ها گسترده است و اين موضوع مسووليت وزارت كشور را سنگين تر مي كند.
وي با بيان اينكه در كشوري كم آب و خشك زندگي مي كنيم، اظهار كرد: شهرداري ها اگر خلاقيت داشته باشند و مشوق هايي در نظر بگيرند ، مردم براي استفاده از آب باران براي آبياري فضاي سبز ترغيب مي شوند.
رييس اتاق بارزگاني، صنايع، معادن و كشاورزي گرگان هم گفت: تدبير دولت يازدهم در مهار تورم ستودني بوده است.
رمضانعلي بهرامي اظهار كرد: دولت تدبير و اميد آرامش خوبي بر فضاي اقتصادي كشور حاكم كرد و در حوزه كسب و كار سال خوبي را سپري كرده ايم.
وي تصريح كرد: وزارت كشور نيز نگاه خوبي به حوزه اقتصادي دارد و استاندار گلستان نيز اين فضا را به وجود آورده كه فعاليت هاي خوبي انجام دهيم.
بهرامي با بيان اين كه اقتصاد مقاومتي بايد از بدنه دولت شروع شود، گفت: فشار بر حوزه توليد به تنهايي نمي تواند اقتصاد مقاومتي را محقق كند، بلكه بايد پوست اندازي جديدي در حوزه اقتصادي كشور بابد ايجاد شود.
وي يادآور شد: در سياست گذاري اقتصاد مقاومتي بايد بخش خصوصي هم لحاظ شود.
رييس اتاق بازرگاني گرگان با بيان اين كه بايد بر مصرف توليدات داخلي تاكيد شود، افزود: مصرف توليدات داخلي كمك بزرگي به اقتصاد كشور خواهد كرد و كالاي باكيفيت داخلي نبايد ناديده گرفته شود.
3014 /1648