اين روزنامه با درج عنوان مدال سينماي مقاومت بر سينه قهرمانان، آورد: فيلمهاي ژانر دفاع مقدس و آثار انقلابي كشورمان كه در مجموعهاي به نام سينماي مقاومت، قابل بررسي است هم به دليل آن ذات پرتعليق و هيجاني و ماجراجويانه در اين قالب قرار ميگيرند و اگر فيلمنامه و روايت، بيلكنت باشد، ميتواند ضمن انتقال مفاهيم ارزشمند و محتواي والا و معنوي، رضايت تماشاگر را فراهم كند. شوراي سياستگذاري چهاردهمين جشنواره بينالمللي فيلم مقاومت تصميم گرفت همچون ادوار پيشين، بزرگداشت چهرههاي موثر در حوزههاي مختلف سينماي مقاومت را برگزار كند. هدف تجليل از چهرههاي تاثيرگذار و ماندگار حوزه سينماي مقاومت، پاسداشت خدمات و خلاقيتهاي اثرگذار و ارائه الگوهايي صحيح به علاقهمندان اين نوع سينما تعريف شده است.
روزنامه جام جم با انتشار عنوان گفت و گو با مهران احمدي بازيگر سريال «چرخ فلك»، نوشت: مهران احمدي بازيگر سينما و تلويزيون در گفت و گويي اظهار داشت: من در اين مدت در دو مجموعه طنز «مهرآباد» و «پايتخت» ايفاي نقش كردم. فقط همين دو كاركمدي بودند و بقيه نقشها اتفاقا هر كدام به نوبه خودشان متفاوت محسوب ميشدند. من اصولا نقش غيرمتفاوت يا تكراري را در كارنامهام نميپذيرم. بلد نيستم در اينگونه نقشها بازي كنم و اين براي خودم هم عجيب است كه عدهاي مرا بازيگري كمدي ميدانند. البته اين واكنشم به معناي بد يا ضعيف بودن نقشهاي كمدي نيست؛ نه! بيشتر از اين قضيه تعجب ميكنم كه چرا نقشهاي جديام به همان اندازه ديده نميشود. اتفاقا سيد رضي بهنظر خودم نقشي متفاوت و تاثيرگذار است و فكر ميكنم مورد پسند مخاطبان هم واقع خواهد شد. يا شخصيت شكيب در «آواي باران.
بازيگر نقش فرح: ملكهها خوشبخت نيستند، عنوان ديگر اين روزنامه است، در اين مطلب مي خوانيم: ساغر عزيزي بازيگر نقش فرح در سريال معماي شاه در گفت و گويي در پاسخ به اين سوال كه در زندگي واقعي هم دوست داريد مانند اين شخصيتهاي تاريخي كه اشاره كرديد، باشيد؟، اظهار داشت: به هيچ عنوان! تا حالا نقش هر ملكهاي را كه بازي كردهام، آدم بدبختي بوده است. بانوي اول بايد وارد سياست شود و سياست يعني بدبختي! عزتالدوله خيلي بدبخت بود؛ شوهرت اميركبير، پدرت شاه قبلي، برادرت شاه فعلي و مادرت دستور قتل همسرت را بدهد. فرح بدبختتر از عزتالدوله! از اوج سقوط كني، شوهرت كه پادشاه بوده در غربت بميرد، دو تا از بچههايت خودكشي كنند و... نه اصلا دوست ندارم ملكه باشم؛ ساغر بودن را ترجيح ميدهم، عاشق زندگي و كارم هستم. اگر ده بار ديگر هم به اين دنيا برگردم با همه مشكلاتي كه از سر گذراندهام بار ديگر همين زندگي را انتخاب ميكنم.
روزنامه جام جم با انتخاب عنوان امروز تاريخ، قزوين را ورق ميزند، آورد: امروز روز قزوين است؛ شهري كه 1800سال پيش توسط شاپور ساساني بنيان گذاشته شد و پيش از آن نيز پايتخت زمستاني مادها بود. از همان روزگاران تا همين چند قرن پيش نيز در اوج قرار داشت؛ هر قرن شكوفاتر از قرن پيش تا جايي كه در دوران صفويه در صدر شهرهاي ايران نشست و عنوان پايتختي اين سرزمين را از آن خود كرد. گرچه نامگذاري روز قزوين در 9 شهريور به دليل انتخاب اين شهر بهعنوان پايتخت كشور توسط شاه طهماسب صفوي در همين روز صورت گرفته و اين تائيدي است بر توسعه و آباداني شهري و فرهنگي اين خطه در سدهها و سالهاي پيش، اما شهر و استان قزوين در عصر حاضر نيز ظرفيتهاي متعددي در حوزههاي اقتصادي، توليدي، تجاري، فرهنگي و گردشگري دارد و يكي از مناطق بكر و تماشايي كشور بهشمار ميرود.
اين روزنامه يادداشت هاي «تكاندن غبار از شانهها» و «حراج جدايي در فضاي مجازي» را به ترتيب به قلم انسيه شاهحسيني كارگردان سينماي مقاومت و جليل مختار سخنگوي كميسيون اجتماعي مجلس منتشر كرد.
روزنامه جام جم در نيم صفحه نخست عنوان هاي «تلويزيون رفيق اوقات فراغت»، «10 شاسي بلند دست يافتني»، «پهلوان پنبه هاي كپسولي» و «مولاوردي: بانك اطلاعات مديران زن منتشر مي شود» را نيز به چاپ رساند.
«خط داغ» عنوان ستون هاي ويژه اين روزنامه در صفحه حوادث است.
روزنامه جام جم در ضميمه جام سياست عنوان «مقاومت فرهنگي ضامن استقلال فرهنگي» را برجسته كرد.
*گروه اطلاع رساني
پژوهشم**9165**9131
تهران- ايرنا- روزنامه جام جم در شماره سه شنبه 9 شهريور در تشريح تيتر يك، نوشت: جامعه فرصتطلبان بازار طلاق سعي دارند از اين آب گل آلود ماهي بگيرند. از افرادي كه ادعا ميكنند ميتوانند نام همسر سابق افراد را از شناسنامهها پاك كنند بگيريد تا برخي وكيلنماها كه تبليغاتشان در گرفتن طلاق سريع و تضميني خلاصه ميشود.