۹ شهریور ۱۳۹۵، ۱۲:۰۹
کد خبر: 82210334
T T
۰ نفر

هفته دولت در تويسركان، جهش در روند توسعه پايدار

۹ شهریور ۱۳۹۵، ۱۲:۰۹
کد خبر: 82210334
هفته دولت در تويسركان، جهش در روند توسعه پايدار

تويسركان - ايرنا - تويسركان به اذعان بسياري از كارشناسان، مسئولان و صاحب نظران حوزه هاي مختلف در چند سال گذشته و در خور شان آن پيشرفت و توسعه نكرده و ارتقا نيافتن شاخص توسعه در حوزه هاي مختلف موجب افزايش مهاجرت از اين شهرستان و كاهش قابل توجه جمعيت ساكن در آن شده است.

اما در شرايطي كه دولت يازدهم به دليل شرايط ويژه جهاني نظير كاهش شديد قيمت نفت، اثر گذاري تحريم هاي ظالمانه برخي كشورهاي دنيا و افت محسوس درآمدزايي عمومي با كمبود اعتبارات مالي دست و پنجه نرم مي كند، شهرستان تويسركان با تلاش، وحدت و همگرايي مسئولان ارشد و دستگاه هاي اجرايي موفق شد تا جايگاه قابل توجهي را به لحاظ اجراي طرح هاي عمراني براي خود به دست آورد و دور خيز بلندي براي دست يابي به توسعه پايدار داشته باشد.
اين روند مثبت و اميد بخش به گونه اي است كه استاندار همدان چند روز قبل در يادواره شهداي كارمند تويسركان به آن اشاره كرد و سخن از جهش توسعه اي شهرستان تويسركان در آينده اي نزديك به ميان آورد.
فرماندار تويسركان روز سه شنبه در گفت و گو با ايرنا با اشاره به بهره برداري و آغاز مراحل اجرايي طرح هاي اثر گذار و قابل توجه در اين شهرستان در دهه فجر سال 94 و هفته دولت سال جاري گفت: در هفته دولت سال جاري شاهد بهره برداري و آغاز مراحل اجرايي 44 طرح عمراني با اعتباري بيش از 740 ميليارد ريال در شهرستان تويسركان بوديم.
حبيب موميوند افزود: در ميان اين طرح ها، طرح هاي كليدي و اثر گذاري ديده مي شود كه شتاب قابل توجهي به روند توسعه شهرستان داده و زمينه را براي بهره وري حداكثري از ظرفيت هاي متنوع شهرستان مهيا مي كنند.
وي اظهار كرد: تصويب نهايي طرح ساخت سد خرمرود كه از اثر گذاري بالايي در تامين آب آشاميدني و كشاورزي مناطق مهمي از شهرستان تويسركان برخوردار است، يك طرح بزرگ و در خور توجه است كه مي تواند منشا تحولات چشمگيري در شهرستان باشد.
موميوند با اشاره به آغاز مرحله اجرايي طرح ساخت تصفيه خانه سد سرابي به روش بي او تي با مشاركت بخش خصوصي و با برآورد اعتباري افزون بر 300 ميليارد ريال ادامه داد: همچنين در هفته دولت شاهد بهره برداري از طرح گاز رساني به سه روستاي قلي لاله عليا، ابرلاق عليا و ابر لاق سفلي با 10 هزار و 97 شبكه تغذيه و توزيع و نصب 70 انشعاب براي 90 خانوار بوديم.
وي گفت: بهره برداري از دو طرح آبياري تحت فشار با صرف اعتباري افزون بر يك ميليارد و 670 ميليون ريال و آغاز مراحل اجرايي طرح عمليات آب و خاك در تعاوني روستاي ولاشجرد با اعتبار اوليه 6 ميليارد ريال و با احداث سه هزار متر كانال و پنج هزار متر راه دستي، دو عدد پل ماشين رو و 32 دهنه آبگير از محل اعتبارات سفر رييس جمهوري به استان همدان نيز از ديگر طرح هاي هفته دولت در تويسركان به شمار مي روند.
به گزارش ايرنا فرماندار تويسركان با اشاره به آغاز عمليات اجرايي مدرسه روستاي قلي لاله عليا و روستاي درواز با برآورد مجموع اعتباري افزون بر سه ميليارد ريال و مدرسه روستاي قصبستان با اعتبار 2 ميليارد ريال از محل اعتبار سازمان نوسازي مدارس ادامه داد: همچنين در هفته دولت سال جاري طرح بهسازي و رفع حريم خط 20 كيلو ولت برق روستاي بابا پير علي با اعتبار 280 ميليون ريال و همزمان طرح بهسازي و رفع حريم شبكه 20 كيلوولت روستاهاي وردآورد‌علي، اشترمل و سنگ سفيد با صرف اعتبار 720 ميليون ريال و اصلاح و بهينه‌سازي شبكه‌هاي فشار ضعيف روستايي و احداث كابل خودنگهدار به طول 12 كيلومتر و هزينه سه ميليارد و 700 ميليون ريال بهره برداري رسيد.
وي خاطر نشان كرد: همزمان طرح پست هوايي خيابان توحيد سرابي، بلوار شهيد اشرفي اصفهاني و شهرك طالقاني نيز با صرف اعتباري معادل 900 ميليون ريال بهره برداري شد.
موميوند بيان كرد: در سه سال اخير 70 كلاس درس با صرف اعتباري افزون بر 83 ميليارد ريال در شهرستان تويسركان ساخته شده كه 27 كلاس آن تا ابتداي مهرماه سال جاري به بهره برداري مي رسد و در هفته دولت نيز شاهد آغاز مرحله اجرايي ساخت مدرسه سجاديه با 15 كلاس درس در زميني به مساحت دو هزار و 480 متر مربع و برآورد اعتباري معادل 30 ميليارد ريال و بهره برداري از مدرسه روستاي بوجان در 200 متر مربع زير بنا با هزينه كرد يك ميليارد ريال بوديم.
وي افزود: طرح بهسازي و آسفالت راه روستايي قلعه بختيار به طول 5.1 كيلومتر و عرض 5.5 متر و صرف 9 ميليارد و 800 ميليون ريال اعتبار نيز بهره برداري شد.
به گزارش ايرنا موميوند به بهره برداري از طرح هادي روستاي وردآورد عليا با اعتبار سه ميليارد و 300 ميليون ريال اشاره و اضافه كرد: همچنين طرح هادي روستاي كهنوش با صراف اعتباري معادل سه ميليارد ريال نيز بهره برداري شد.
وي همچنين با اشاره به آغاز مرحله اجرايي طرح مركز جامع سلامت تويسركان در خيابان شهيد فياض بخش افزود: اين مركز چهار پايگاه سلامت اسلام آباد، 17 شهريور، شهيد صدوقي و امام خميني(ره) را با جمعيت 28 هزار و 631 نفر در قالب 8 هزار و 228 خانوار زير پوشش خود دارد.
موميوند اضافه كرد: كلنگ آغاز عمليات اجرايي مركز پايگاه سلامت اسلام‌آباد تويسركان در سالن شهيد رجايي و همزمان در سالن شهيد بهرامعلي الوندي در مساحت 150 متر مربع به زمين زده شد كه اين پايگاه جمعيت 6 هزار و 345 نفر را پوشش مي‌دهد.
وي ادامه داد: همچنين دو دستگاه آمبولانس بنز اسپرينتر 315 مدل 2016 نيز به منظور نوسازي ناوگان فوريت‌هاي پزشكي، افزايش خدمات‎رساني و ارتقاي سطح كيفيت خدمات واحد فوريت‌هاي پزشكي به تجهيزات اورژانس تويسركان اضافه شد.
فرماندار تويسركان اظهار كرد: خط 20 كيلو ولت جديد شبكه توزيع برق تويسركان با صرف اعتباري معادل 400 ميليون ريال، مرحله دوم طرح بهسازي روستاي سيد شهاب با صرف اعتباري بيش از پنج ميليارد و همزمان با اين طرح، طرح بهسازي روستاي فريازان و محمود آباد با صرف اعتباري معادل دو ميليارد و 380 ميليون ريال بهره برداري شد.
وي اضافه كرد: همچنين طرح بهسازي روستاهاي خيرآباد، بابا كمال و قلعه نو نيز به ترتيب با صرف اعتباري معادل يك ميليارد و 680 ميليون ريال، پنج ميليارد و 130 ميليون ريال و چهار ميليارد و 250 ميليون ريال نيز بهره برداري شد.
به گزارش ايرنا فرماندار تويسركان با اشاره به بهره برداري از مجتمع آبرساني روستاي كارخانه و قصبستان با تعويض هفت كيلومتر شبكه داخلي توزيع آب، سه كيلومتر خط انتقال آب و تجهيز ايستگاه پمپاژ با صرف اعتباري افزون بر 41 ميليارد ريال گفت: طرح نوسازي شبكه فاضلاب بلوار شهيد بهشتي با نصب هزار متر شبكه جديد مودم و 45 ميليارد ريال اعتبار از ديگر طرح هايي بود كه بهره برداري شد.
وي با اشاره به بهره برداري از طرح خيابان كنار گذر 16 متري منطقه سرابي با طول يك هزار و 300 متر مربع و آسفالت ريزي به مساحت 20 هزار و 800 متر مربع و صرف اعتباري بيش از 59 ميليارد و 710 ميليون ريال افزود: اين در حالي است كه تكميل طرح چهار بانده كردن جاده هاي تويسركان به كنگاور و تويسركان به جوكار ، سامان دهي جاده تويسركان به همدان از مسير گنج نامه و طرح ساخت جاده كمربندي تويسركان در دستور ساخت قرار دارد.
فرماندار تويسركان آغاز فعاليت دو شركت دارو سازي تدبير دارو و هگمتان دارو در تويسركان در آينده اي نزديك را گامي اثر بخش در راستاي بهبود فضاي اقتصادي، ايجاد فرصت هاي شغلي و حركت تويسركان به سمت قطب توليد داروي غرب كشور دانست و يادآور شد: همچنين بهره وري حداكثري از ظرفيت صنايع مبل و منبت با بهره گيري از چهار هزار و 250 كارگاه و هفت هزار و 500 شاغل در اين بخش و دانشگاه هاي شهرستان به ويژه دانشكده فني ، توجه ويژه به توسعه زير ساخت هاي گردشگري و احياي صنايع فرش دست باف و سفال نيز در دستور كار قرار دارد.
به گزارش ايرنا وي خاطرنشان كرد: دبيرخانه دائمي و خانه گردوي تويسركان نيز با هدف پيشبرد هدفمند و كارشناسانه امور مربوط به اين محصول استراتژيك در شهرستان تشكيل شده است.
وي از وحدت، تعامل و همگرايي مسئولان دستگاه هاي اجرايي، امام جمعه و نماينده مردم تويسركان در مجلس شوراي اسلامي ابراز خرسندي كرد و افزود: اميد مي رود شهرستان تويسركان با اجراي طرح هاي عمراني طرح هاي اثر گذار عمراني گام هاي بلندي در جهت دست يابي به توسعه پايدار خود بردارد.
تويسركان يكي از شهرستان هاي استان همدان واقع در 90 كيلومتري شهر همدان است كه از سه شهر، دو بخش و هفت دهستان تشكيل شده است.
7524/6993