به گزارش ايرنا، اين جشنواره با مشاركت شهرداري و شوراي اسلامي شهر ساوه، باشگاه فرهنگي ورزشي شهرداري ساوه و دارالقران كريم استان مركزي با هدف شناسايي و تجليل از نونهالان و نوجوانان قرآن آموز در رشته هاي مختلف حفظ، مفاهيم، قرائت و هنر قرآني برگزار شد.
قرآن آموزان هشت شهرستان استان مركزي در اين جشنواره با هم به رقابت پرداختند كه نفرات منتخب با اهداي لوح سپاس و هدايايي تجليل شدند.
امام جمعه شهرستان ساوه در اين آيين گفت: تربيت قرآني و معنوي رمز موفقيت و سعادت جامعه اسلامي است و نهادهاي فرهنگي نقش بسزايي در اين حركت بزرگ معنوي دارند.
حجت الاسلام و المسلمين سيد ابراهيم حسيني افزود: جايگاه جمهوري اسلامي ايران به بركت قرآن و آموزه هاي دين مبين اسلام در منطقه و عرصه بين الملل ممتاز و برجسته است و براي دوام و بقاي اين جايگاه بايد به قرآن و حركت قرآني تمسك جست.
وي ادامه داد: نسخه بسياري از دردهاي اجتماعي جامعه، در شفاخانه قرآن كريم است و عمل به آيات روحاني و روح بخش كلام الهي همواره مسير سعادت جامعه بشري را تضمين مي كند.
امام جمعه شهرستان ساوه افزود: اسلامي كه امام خميني (ره) بنا نهادند بر پايه توجه به آموزه هاي حيات بخش قرآن و اهل بيت است.
معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استانداري مركزي نيز در سخناني افزود: حدود شش هزار كودك، نونهال و نوجوان در سومين جشنواره گل هاي محمدي و گل هاي فاطمي شركت كردند.
شكرالله حسن بيگي افزود: كارگاه هاي آموزشي سبك زندگي اسلامي در كنار برگزاري اين جشنواره مد نظر قرار گرفت كه در قالب 20 كارگاه آموزشي و اعتقادي پيگيري شد.
وي بيان كرد: بيش از 2900 قرآن آموز در رشته حفظ و 1600 نوآموز قرآني نيز در بخش مضامين قرآني در اين جشنواره فرهنگي و معنوي شركت كردند.
حسن بيگي گفت: تربيت قرآني به عنوان يكي از اولويت هاي اصلي در بحث مقابله با ناهنجاري هاي اجتماعي همواره بايد دغدغه اصلي مسئولان خانواده ها باشد.
معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استانداري مركزي افزود: فعاليت هاي قرآني مادامي كه در حيطه تلاش و مشاركت سمن هاي غير دولتي، خيران و مشاركت آحاد مردم اداره شود به توفيق روزافزون دست مي يابد و دولتي كردن اين تلاش ها و خدمات معنوي و فرهنگي به دليل محدوديت هاي اعتباري و تنگناهاي مختلف به مصلحت نيست.
حسن بيگي اظهار كرد: مفاهيم و درك متعالي پيام هاي روحاني قرآن كريم بايد به بطن نظام خانواده راه يابد و در اين راستا بايد از توان ابزار فرهنگي و فرصت هاي فضاي مجازي به خوبي بهره گرفت.
پيشكسوت فعاليت هاي قرآني و كارشناس مسائل مذهبي و ديني نيز در اين آيين گفت: غلبه هواي نفس بزرگترين دشمن بشريت و تمسك به قرآن و مفاهيم نوراني كلام وحي در سايه سار دين مبين اسلام مسير روشن سعادت و خوشبختي است.
عباس سليمي افزود: بسياري از شبكه هاي معاند در فضاي مجازي با هدف تخريب اسلام و مسلمين راه اندازي شده اند و گردانندگان اين فضاهاي مستهجن شرافت و اعتقاد جامعه اسلامي را نشانه رفته اند.
وي ادامه داد: دشمنان قسم خورده نظام مقدس جمهوري اسلامي هيچ خط قرمزي ندارند و يكي از راهكارهاي مقابله با دسيسه هاي آنان ترويج فرهنگ قرآني و اسلامي است.
به گزارش ايرنا، سليمي اضافه كرد: مفاهيم روح بخش قرآن كريم بايد توجه به اقتضاي سن و شرايط جامعه تدوين و تعريف شود تا توفيقات آن بيشتر از گذشته به منصه ظهور برسد.
اين كارشناس مسايل قرآني و داور مسابقات بين المللي قرآن كريم ادامه داد: به منظور حركت در مسير اخلاق مداري و سيره اسلامي و معنوي به سرمايه گذاري قرآني نياز است كه جلب مشاركت نونهالان و نوجوانان به مضامين معنوي، از جمله اين سرمايه گذاري ها محسوب مي شود.
سليمي افزايش تعداد رشته هاي مختلف در جشنواره هاي قرآني را خواستار شد و ادامه داد: با افزايش رشته هاي قرآني و تنوع در توليد مفاهيم معنوي بايد زمينه مشاركت بيشتر نونهالان و نوجوانان را به سمت و سوي حركت هاي قرآني بيشتر كرد.
مدير كل تبليغات اسلامي استان مركزي نيز در سخناني گفت: جشنواره فرهنگي، قرآني گل هاي محمدي و گل هاي فاطمي نشاط معنوي را در استان مركزي ترويج داد.
صفر قربانپور افزود: نونهالان و نوجوانان شش تا هفده سال در جشنواره گل هاي محمدي و گل هاي فاطمي فضاي استان مركزي را معطر به مفاهيم و مضامين قرآني كردند.
وي ادامه داد: موفقيت اين جشنواره در سايه سار همدلي و تعامل همه دست اندركاران و خادمان قرآن كريم استان مركزي حاصل شد.
به گزارش ايرنا، شهردار شهرستان ساوه نيز گفت: امروز تربيت قراني، مسير بالندگي و عمل به فرامين معنوي و اعتقادي است كه نهاد خانواده بيشترين سهم را فراگيري نو آموزان دارند.
دكتر كامران جوادي بيان كرد: بسياري از انحطاط هاي فرهنگي به واسطه كم توجهي به بخش فرهنگي ظهور پيدا كرده و دستگاه متولي امر فرهنگ بايد با موشكافي و تدوين برنامه هاي ارزشمند مسير بالندگي فرهنگي به ويژه در مضامين قرآني و معنوي را دنبال كنند.
وي افزود: شوراي اسلامي و شهرداري ساوه همواره در حمايت و مشاركت در فعاليت هاي فرهنگي آماده خدمتگزاري بوده و در اين مسير از هيچ تلاشي فروگذار نمي كند.
شهرستان ساوه به عنوان دومين كانون جمعيتي استان مركزي بيش از 260 هزار نفر جمعيت دارد.
3075/ 6013/
ساوه - ايرنا - مرحله استاني سومين جشنواره قرآني گل هاي محمدي و گل هاي فاطمي روز پنج شنبه با حضور جمعي از مسئولان كشوري و استان مركزي در سالن اجتماعات سلمان ساوجي ساوه پايان يافت.