۱۳ شهریور ۱۳۹۵، ۱۱:۴۷
کد خبر: 82215121
T T
۰ نفر
جشنواره آش ايراني، قابل مقايسه با جشنواره هاي بين المللي غذاست

زنجان - ايرنا - داور بين المللي جشنواره ملي آش ايراني گفت: جشنواره آش ايراني، در كنار كاستي هايي كه دارد، قابل مقايسه با جشنواره هاي بين المللي غذاست.

ولي الله مفيدي روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: يكي از كاستي اين جشنواره، فضاي كم آن براي گنجايش انبوه استقبال كنندگان و بازديدكنندگان است.
وي يادآورشد: به مرور با مديريت بهتر برگزاري اين جشنواره، كيفيت آن مي تواند بهتر از جشنواره هاي بين المللي غذا در جهان شود.
مفيدي به كيفيت آش هاي پخت شده در جشنواره يازدهم اشاره و اظهار كرد: كيفيت جشنواره آش امسال بسيار خوب بود و هر چه زمان پيش مي رود، مردم مجرب تر و در كار خود ماهر تر مي شوند و نتيجه كار آنان، در كيفيت پخت آش تاثير مي گذارد.
اين داور بين المللي يازدهمين جشنواره ملي آش ايراني گفت: امسال داوري جشنواره با سبك و سياق جشنواره هاي بين المللي برگزار شد.
وي خاطرنشان كرد: با كد گذاري بر روي شركت كنندگان، آش ها بدون حضور آشپزها، داوري شد و داوران با خيال راحت و بدون هيچ نوع ملاحظه اي به كار قضاوت آش پرداختند.
مفيدي ادامه داد: امسال در جشنواره يازدهم، نزديك 250 آش داوري شد كه در مرحله پيش داوري 180 نوع آش و مابقي در ادامه در مرحله نهايي مورد ارزيابي قرار گرفت.
اين داور بين المللي جشنواره آش گفت: آشپزهايي كه در اين جشنواره حضور پيدا مي كنند، دست خالي به شهرهاي خود باز نمي گردند و در كنار تجربه اي كه براي پخت آش خود به دست مي آورند، از مسئولان جشنواره هم، لوح تقدير و هديه اي دريافت مي كنند.
وي اضافه كرد: برندگان جوايز خود را دريافت مي كنند، ساير شركت كنندگان نيز لوح تقديري دريافت مي كنند كه به اتكاي آن مي توانند نشان دهند كه در اين جشنواره حضور داشته اند و به آن ببالند.
يازدهمين دوره جشنواره ملي آش ايراني از هشت تا 13 شهريور در زنجان برگزار شد.
3001/6085