۱۳ شهریور ۱۳۹۵، ۲۲:۰۱
کد خبر: 82216067
T T
۰ نفر
مدارس دولتي به هيچ وجه ملزم به گرفتن شهريه براي ثبت نام نيستند

قم- ايرنا - معاون تربيت بدني و سلامت وزارت آموزش و پرورش گفت: مدارس دولتي به هيچ وجه براي ثبت نام دانش آموزان ملزم به گرفتن شهريه نيستند.

به گزارش ايرنا، مهرزاد حميدي عصر شنبه در چهارمين جلسه شوراي هماهنگي آموزش و پرورش قم در تالار امام جواد (ع) استانداري با اعلام اين مطلب، اظهار كرد: اين مساله موضع آموزش و پرورش در اين زمينه بوده و وزير آموزش و پرورش اين موضوع را در جلسه مديران كل استان ها تذكر داده است.
وي با تاكيد بر اين كه مدارس دولتي نبايد كارنامه دانش آموز را در ازاي گرفتن پول به گرو بگيرند، افزود: اخذ شهريه در مدارس دولتي از دانش آموزان تنها در شرايطي قانوني است كه در فرايند سال تحصيلي، مسئولان و والدين در اين خصوص با يكديگر صحبت كرده و تصميم به اين كار بگيرند.
حميدي درعين حال افزود: آموزش و پرورش از تصميم والدين و انجمن اولياء و مربيان براي پرداخت شهريه به مدارس براي كيفيت بخشي آموزشي و تربيتي استقبال مي كند.
اين مقام وزارت آموزش و پرورش همچنين سند تحول آموزشي را يك سند مدرسه محور و مشاركت محور دانست، و افزود:در حقيقت اين سند با شعار باز مي گرديم به مدرسه تمام امور آموزش و پرورش را حول محور مدرسه متمركز كرده است.
وي در ادامه افزود:در اين راستا و در حوزه تربيت المپيادهاي درون مدرسه اي با شركت بيش از 4.5 ميليون دانش آموز در بيش از 55 هزار مدرسه پر جمعيت كشور برگزار، و زمينه استعداد يابي خاصي فراهم شده است.
حميدي همچنين يادآور شد: پيرو اين شعار اجراي مسابقه هاي درون كلاسي و بين كلاسي با حضور 2.5 ميليون دانش آموز شور و نشاط خاصي در مدارس كشور ايجاد، و بزرگترين نهضت داوطلبي در حوزه دانش آموزي شكل گرفته است.
اين مقام كشوري با بيان اين كه مطابق اين سند، درس مهارت هاي زندگي از كلاس هاي ششم تا هشتم جزء درس هاي رسمي اين پايه ها شده است، خاطر نشان كرد: در كلاس دوازدهم نيز مديريت خانواده و سبك زندگي و همچنين موضوع سواد رسانه اي به لحاظ فضاي مجازي و مسائل و مشكلات اجتماعي ناشي از آن جزء دروس آموزش و پرورش قرار گرفته است.
وي همچنين افزايش ساعت هاي درس تربيت بدني در پايه هاي نهم و دوازدهم به 3 ساعت را از ديگر اقدامات صورت گرفته در چهارچوب سند تحول بنيادين ذكر كرد، و افزود: براي سال تحصيلي جديد تنها براي 2 پايه تحصيلي بيش از 160 هزار كتاب طراحي و چاپ شده است.
وي با اشاره به تداوم مشكل كمبود نيروي انساني و همچنين فضاهاي آموزشي در دوره ابتدايي تحصيلي، گفت: به دليل شيوه نادرست اجراي اين طرح در دولت گذشته مشكلات ناشي از اجراي اين سند تحول كماكان وجود دارد، و تا زماني كه تا پايه دوازدهم تحت پوشش اين طرح قرار نگيرد، آموزش و پرورش با اين تلاطم سنگين مواجه است و اين وضعيت اين وزارتخانه را آزار مي دهد.
معاون آموزش و پرورش گفت: تغيير در سيستم آموزشي يك كار بخشنامه اي نيست، و بايد پيش از هر اقدام نيروي انساني و فضاي آموزشي مورد نياز نيز مورد توجه قرار بگيرد.
حميدي در بخش ديگري از سخنان خود همچنين با اشاره به وجود 105 هزار مدرسه، يك ميليون فرهنگي و معلم و همچنين بيش از 13 ميليون دانش آموز و 26 ميليون والدين آنها،تصريح كرد: همان گونه كه رهبر معظم انقلاب نيز فرمودند آموزش و پرورش نه يك وزارتخانه بلكه يك بخش حاكميتي است، كه اداره آن يك هماهنگي و يك عزم ملي با مشاركت همه قوا را طلب مي كند.
وي همچنين با اذعان به اين كه امر تعليم و تربيت آينده سازان كشور از اين نهاد رقم مي خورد، افزود: به همين لحاظ تشكيل شوراي آموزش و پرورش در استان ها يك قانون مترقي است كه زمينه مشاركت همه دستگاه ها را بوجود آورده و استانداران نيز حمايت هاي ويژه اي از آن مي كنند.
وي اذعان كرد: برگزاري شوراي مذكور زمينه همياري عمومي و انسجام استاني را در حوزه آموزش و پرورش در همه استان ها به طور كلي و در قم به صورت ويژه ايجاد كرده به نحوي كه تمامي جلسه هاي اين شورا در اين استان به رياست شخص استاندار برگزار مي شود.
شبك **7403/ 6133/ 1917
۰ نفر