به گزارش ايرنا، ولي الله فرج اللهي روز يك شنبه در جلسه كميته برنامه ريزي بناب و در جمع مسئولان دستگاه هاي اجرايي اين شهرستان گفت: تا زماني كه اعتبارات عمراني كشور از محل فروش نفت تأمين مي شود وضعيت بودجه پروژه هاي عمراني بهتر از اين نخواهد بود.
وي به افزايش هزينه هاي جاري سازمان ها و همچنين بحث پرداخت يارانه ها اشاره و اظهار كرد: با اين روند درآمدي كه دولت دارد نبايد انتظار كارهاي عمراني را داشته باشيم.
وي اظهار اميدواري كرد با افزايش ميزان توليد و قيمت فروش نفت شاهد جبران بخشي از اين كمبودها باشيم.
رئيس كميته برنامه ريزي شهرستان بناب، بودجه اين شهرستان از محل اعتبارات تملك دارايي در سالجاري را 91 ميليارد و 760 ميليون ريال اعلام كرد و گفت: اين مبلغ جهت اجراي 76 پروژه عمراني در شهرستان بناب اختصاص و نسبت به اعتبارات سال قبل 37 درصد افزايش يافته است.
فرج اللهي به كل بودجه آذربايجان شرقي از محل اعتبارات تملك دارايي اشاره كرد و گفت: رقم اين مبلغ حدود 3 هزار ميليارد ريال است و اين ميزان اعتبار جوابگوي نيازهاي استان نبوده و بهتر است مسئولان دستگاه هاي اجرايي شهرستان ها از ظرفيت هاي موجود در بودجه استفاده كنند.
فرماندار بناب با انتقاد از تمركزگرايي در بودجه كشور، گفت: عمده اعتبارات كشور ملي است كه متأسفانه اختيارات آنها فقط در دست تهران است و براي نظارت و پيگيري بيشتر طرح ها، لازم است كه اين اعتبارات و اجراي طرح هاي ملي را به استان ها واگذار كنند.
فرج اللهي خاطرنشان كرد: از محل اعتبارات رديف 180 نيز، سال گذشته هيچ گونه تخصيصي به شهرستان نداشتيم اما اميدواريم امسال از اين محل اعتبارات مناسبي به شهرستان تخصيص يابد.
وي در بخش ديگري از سخنان خود ضمن تاكيد بر استفاده از ظرفيت خيران در اجراي پروژه هاي مختلف عمراني از واگذاري برخي پروژه هاي عمراني به بخش خصوصي خبر داد و گفت: طرح هايي كه داراي شرايط و توجيه لازم هستند و بالاي 50 درصد پيشرفت فيزيكي باشند به بخش خصوصي واگذار مي شوند.
نماينده عالي دولت در شهرستان بناب همچنين از احداث مخزن 10 هزار مترمكعبي آب به عنوان جديدترين پروژه درخواستي در سال 95 خبر داد و افزود: براي اجراي اين پروژه 30 ميليارد ريال اعتبار در نظر گرفته شده است.
فرج اللهي با انتقاد از عدم حضور شهردار در جلسه كميته برنامه ريزي شهرستان اظهار كرد: حضور مسئولان دستگاه هاي اجرايي شهرستان در جلسات كميته برنامه ريزي الزامي است.
وي پيشنهاد كرد اعتبارات دستگاه هايي كه مسئولان آنها در جلسه حاضر نيستند بين ساير ادارات توزيع شود.
رئيس كميته برنامه ريزي بناب بيان كرد: سهم شهرداري بناب از اين فصل اعتبارات سه ميليارد و 470 ميليون ريال است و انتظار داريم شهردار با حضور در جلسات از اعتبارات پروژه هاي خود دفاع كند.
شهرستان 140 هزار نفري بناب در 110 كيلومتري جنوب مركز استان آذربايجان شرقي واقع شده است.
3770/518
فرماندار بناب: لازمه تحقق اقتصاد مقاومتي، كاستن از اتكا به درآمد نفتي است
۱۴ شهریور ۱۳۹۵، ۲۰:۲۶
کد خبر:
82217435
![فرماندار بناب: لازمه تحقق اقتصاد مقاومتي، كاستن از اتكا به درآمد نفتي است فرماندار بناب: لازمه تحقق اقتصاد مقاومتي، كاستن از اتكا به درآمد نفتي است](https://img9.irna.ir/old/Image/1395/13950614/82217435/N82217435-70993012.jpg)
تبريز - ايرنا - فرماندار بناب با اشاره به تاكيدات مقام معظم رهبري مبني بر تحقق اقتصاد مقاومتي گفت: براي تحقق اقتصاد مقاومتي در كشور بايد از تكيه كردن به درآمد نفت بكاهيم.