به گزارش ایرنا، مجید مشكی رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی در ایروان ضمن ارزشمند خواندن اقدام دانشجویان حاضر در این دوره برای انتخاب فارسی به عنوان زبان دوم، اقدام های صورت گرفته برای آموزش و یادگیری روان و آسان این زبان در ارمنستان را تشریح كرد.
بنا به اعلام روز چهارشنبه رایزنی فرهنگی ایران در ارمنستان، وی گسترش زبان فارسی را از دستاوردهای این اقدام ها خواند.
مشكی ابراز امیدواری كرد كه با برنامه های تدوین شده و استفاده از منابع آموزشی جدید بتوان سطح آموزش زبان فارسی در ارمنستان از جمله در كلاس های آزاد مسجد كبود را ارتقا داد.
ژورژ ابراهامیان از مسئولان انجمن حافظ ارمنستان ـ انجمن دوستداران زبان و ادبیات فارسی ـ نیز آموختن زبان فارسی را یكی از بهترین راههای شناخت تمدن و فرهنگ كهن ایران زمین خواند.
در پایان مراسم نیز تنی چند از معلمان كلاسهای مسجد كبود و دانشآموختگان دانشگاه دولتی ایروان آشنا به زبان فارسی كه تابستان سال جاری به ایران سفر كرده بودند، از تجربیات دوره فراگیری زبان فارسی و وقایع این سفر خاطره گویی كردند.
بیست وسومین دوره كلاسهای آزاد آموزش زبان فارسی در سه سطح آموزشی برگزار میشود و با توجه به نتایج مثبت دوره های قبلی، استقبال از دوره كنونی افزایش چشمگیری داشته است.
مسجد جامع كبود ایروان تنها یادگار معماری ایرانی باقی مانده از سده دوازدهم هجری قمری (قرن هجدهم میلادی) در ارمنستان است و مجموعهای زیبا و آكنده از هنر آن دوران به شمار میرود.
اروپام*391 ** انتشار دهنده: هادی مولوی نیا
مسكو - ایرنا - بیست و سومین دوره كلاس های آزاد آموزش زبان فارسی در ایروان پایتخت ارمنستان با حضور جمعی از اساتید و فارسیآموزان در محل سالن اجتماعات مسجد كبود این شهر آغاز شد.