به گزارش خبرنگار ايرنا، مدير شبكه بهداشت و درمان شهرستان آستارا روز دوشنبه در اين آيين گفت: ارتقاي عادلانه سلامت از دغدغه هاي تلاشگران اين عرصه است و با بالابردن دانش و اطلاعات مردم پيرامون بهداشت، مي توان به ارتقاي سلامت و پيشگيري از امراض و بيماري هاي مختلف كمك كرد.
دكتر حسين احمدي افزود: كنترل سلامت مواد عذايي، تبليغ غذاهاي مفيد و استفاده از غذاي سالم راهي براي دست يابي به سلامت است.
وي برپايي سفره هاي سلامت را فرصتي براي نشان دادن ارتباط بين تغذيه و سلامت عنوان كرد و گفت: برنامه غذايي نامناسب يكي از عوامل مهم بروز بيماري هاست و شايسته است به اين امر توجه كنيم و براي حفظ سلامت از گروه هاي غذايي متعادل و متنوع بايد استفاده مناسب شود.
وي با بيان اينكه دانش آموزان بايد همواره به تغذيه خود توجه ويژه اي بكنند، اظهار كرد: ترويج فرهنگ خودمراقبتي از موارد مهمي است كه بايد مورد توجه دانش آموزان قرار گيرد.
نواخته شدن زنگ سلامت غذا، ارائه مقاله با عنوان تغذيه سالم توسط سه دانش آموز و پخت غذاها، شيريني ها و آش هاي محلي توسط دانش آموزان و خانواده هاي آنان، از بخش هاي قابل توجه سفره سلامت مدرسه شهيد بهشتي آستارا بود.
شهرستان آستارا در 200 كيلومتري غرب مركز گيلان واقع شده است و 14 هزار دانش آموز دارد.
خبرنگار: يوسف هدايتي**انتشار دهنده : نصراله ابراهيمي
7105 / 7124/6070

آستارا - ايرنا - به مناسبت هفته غذا و با هدف معرفي غذاهاي محلي، در دبيرستان دخترانه شهيد بهشتي آستارا سفره سلامت گسترده شد.