به گزارش ايرنا، محمدرضا احمدي روز يكشنبه در جمع خبرنگاران اين شهرستان با اشاره به اينكه مشكلات اين بخش به زودي مرتفع مي شود، افزود: برخي نارضايتي هاي شهروندان از ناهماهنگي در جمع آوري زباله موجب توجه ويژه به بخش مديريت پسماند اين شهر شده است.
وي گفت: بر اساس رويكرد جديد شهرداري مراغه در بخش مديريت پسماند شهري به زودي ساعت هاي مشخص براي جمع آوري زباله ها در سطح شهر تنظيم و به شهروندان ابلاغ مي شود.
شهردار مراغه در ارتباط با سوال خبرنگار ايرنا مبني بر اصلاح الگوي كشت در فضاي سبز مراغه با هدف مديريت مصرف آب گفت: برنامه هايي براي اصلاح الگوي كشت در فضاي سبز مراغه در دست مطالعه است تا بر اساس اقليم جغرافيايي مراغه ارقام سازگار گياهي را زينت بخش فضاي سبز اين شهرستان قرار دهيم.
سرپرست جديد شهرداري مراغه با اشاره به اينكه بدهي در شهرداري ها امري طبيعي است، گفت: اين شهرداري حدود 150 تا 170 ميليارد ريال بدهي دارد و ميزان دقيق آن جهت ارايه به شوري اسلامي شهر مراغه به زودي توسط كارشناسان شهرداري برآورد مي شود.
محمدرضا احمدي افزود: همه گزارش هاي مالي شهرداري مراغه به صورت شفاف، منطبق بر قانون و مستمر به شوراي اسلامي شهر ارائه مي شود.
وي در جواب به سوال يكي از خبرنگاران مبني بر آخرين وضعيت دو پرونده اختلاس در شهرداري مراغه طي سال هاي گذشته نيز گفت: اين دو پرونده از سوي دستگاه قضايي در حال پيگيري است اما راي قطعي هنوز صادر نشده است.
شهردار مراغه افزود: هزينه هاي جاري شهرداري مراغه ماهانه افزون بر 27 ميليارد ريال است و درآمد آن در سال هاي اخير جوابگوي اين هزينه ها نيست.
وي با اشاره به افزايش يك ميليون ريالي حقوق تمامي كارمندان و كارگران شهرداري در راستاي افزايش سطح رفاه آنان نيز گفت: كاركنان شهرداري در مقايسه با ساير اداره سطح حقوقي پايين تري برخوردار هستند.
وي افزود: حقوق مديران و كاركنان شهرداري در مقايسه با ساير ادارات ناچيز بوده و در حقيقت با تلاش هاي شبانه روزي ايثار را به نمايش مي گذارند.
وي با اشاره به ضرورت همراهي و تعامل رسانه ها براي رفع مشكلات شهري اضافه كرد: رسانه هاي ارتباط جمعي مي توانند منعكس كننده مشكلات شهري باشند.
شهردار مراغه گفت: رسانه ها با توليد محتوي مي توانند حقوق شهروندي را در بين اقشار مختلف مردمي تبيين كنند و در راستاي مرتفع كردن مشكلات و معضل هاي اجتماعي و فرهنگي شهر گام بردارند.
احمدي با اشاره به طرح هاي در دست اجراي شهرداري مراغه افزود: بر اساس مصوبه ها و بودجه سال جاري، 40 طرح عمراني و خماتي در شهر مراغه در حال اجراست كه برخي از آنها از جمله ساختمان اداري شهرداري منطقه 1، سيل بند صوفي چاي، تعريض خيابان 48 متري و پل هاشم آباد و كانال انزاب تاكنون به بهره برداري رسيده است.
وي ادامه داد: احداث پل عابر پياده در كنار ساختمان جديد دادگستري، پارك عشرت آباد، تكميل پارك امير كبير، پوشش انهار، محوطه سازي ترمينال، بهسازي كانال زينال آباد، مسير گشايي گلشن زهرا، تعريض پل كمربندي جنوبي در مسير راه آهن، ساماندهي ميان تره بار و احداث پل شهرك فلزكاران از جمله طرح هاي در دست اجراي شهرداري مراغه در سال جاري است.
شهردار منتخب شوراي اسلامي شهر مراغه گفت: با توجه به جوابگو نبودن پارك كوثر براي بهره مندي بانوان اين شهرستان پارك دوم بانوان به زودي در منطقه شرق مراغه /محله انزاب بالا/ كلنگ زني مي شود.
احمدي با اشاره به اينكه ترمينال هاي موجود در مراغه در شان و منزلت اين شهر تاريخي و فرهنگي نيست، افزود: طرح احداث ترمينال جديد از سال 94 شمسي آغاز شده و هم اكنون با 70 درصد پيشرفت فيزيكي در حال اجراست؛ اين طرح در صورت تامين اعتبار لازم و مساعد بودن وضعيت آب و هوا تا 22 بهمن به بهره برداري مي رسد.
وي ادامه داد: خانه تاريخي خياباني/جزو آثار تاريخي ثبت شده اين شهر/ از سوي شهرداري خريداري شده و با 80 درصد پيشرفت فيزيكي در زمان حاضر تا پايان امسال به بهره برداري مي رسد.
وي اضافه كرد: احداث پل فلزكاران براي ساماندهي مشاغل مزاحم شهري با مشاركت 50 درصدي راه آهن شمالغرب كشور و شهرداري مراغه با 52 ميليارد ريال اعتبار در حال احداث بوده و از 10 درصد پيشرفت فيزيكي برخوردار است.
شهردار مراغه با اشاره به روند احداث پل فلزكاران گفت: با وجود تخصيص اعتبار از سوي شهرداري براي احداث اين پل، تاكنون اقدامي از سوي راه آهن شمالغرب براي تامين اعتبار صورت نگرفته است و موضوع از طريق فرمانداري و نماينده معين شهرستان در حال پيگيري است.
وي ادامه داد: طرح احداث منبع آب در ميدان دانشجو در مسير دسترسي شهرك گلشهر نيز داراي 80 درصد پيشرفت فيزيكي است و با اجراي آن آب مورد نياز فضاي سبز شهرك هاي اين شهر تامين مي شود.
وي اضافه كرد: طرح مسيرگشايي و خيابان 24 متري منتهي به ورزشگاه پنج هزار نفري مراغه به طول 650 متر و با 160 هزار مترمكعب عمليات خاكبرداري از سوي شهرداري در حال اجراست؛ 80 درصد از عمليات خاكبرداري و 30 درصد از عمليات جدول گذاري اين طرح انجام شده است و تا پايان سال جاري به بهره برداري مي رسد.
سرپرست شهرداري مراغه گفت: هم اكنون كتابخانه و فرهنگسراي پهرآباد با وجود برخي مشكلات تملك زمين توسط شهرداري مراغه در حال احداث است و به زودي به بهره برداري مي رسد.
احمدي با اشاره به اجراي طرح هاي آسفالت ريزي در سطح شهر مراغه افزود: امسال 231 هزار مترمربع از معابر عمومي و محله هاي مختلف شهر با 46 ميليارد و 200 ميليون ريال هزينه آسفالت ريزي و لكه گيري شده است.
وي ادامه داد: حدود 68 هزار مترمربع از اين ميزان آسفالت ريزي مربوط به معابر عمومي و 123 هزار مترمربع مربوط به محله هاست.
وي اضافه كرد: آسفالت ريزي خيابان هاي انزاب، پروين اعتصامي، سرتيپ فلاحي، آيت الله كاشاني، پل هاشم آباد، ورودي شهرك سهند و راه دسترسي به روستاي آغ كند مراغه نيز طي سال جاري انجام شده است.
شهردار منتخب شوراي شهر مراغه با اشاره به ناكافي بودن برخي امكانات اطفاي حريق در سازمان آتش نشاني مراغه افزود: با وجود ساختمان هاي بلند مرتبه نردبان اطفاي حريق در ارتفاع بالا در اين شهر موجود نيست و خريد آن نيازمند بيش از 52 ميليارد ريال اعتبار است.
احمدي با تاكيد بر لزوم حمايت از سرمايه گذاري در بخش توسعه و عمران شهري اضافه كرد: شهرداري مراغه از هرگونه طرح عمرانيٰ، فرهنگي و اجتماعي در اين شهر با قاطعيت حمايت مي كند.
وي ادامه داد: طرح هاي در دست اجراي بخش عمران شهري از جمله مجتمع تجاري عتيق با پيشرفت فيزيكي 95 درصد پيشرفت فيزيكي، بازار آرد و غلات با 80 درصد پيشرفت فيزيكي،احداث بازار خشكبار با 15 درصد پيشرفت فيزيكي و مجموعه تجاري و خدماتي اتوبوسراني و نيز اولين نيروگاه زباله سوز جنوب آذربايجان شرقي نيازمند سرمايه گذاري هاي بخش خصوصي براي تكميل و بهره برداري است.
وي با اشاره به تلاش هاي شهرداري مراغه براي توسعه و رونق فرودگاه سهند اضافه كرد: احداث جايگاه سوخت طرحي ضروري براي توسعه اين منطقه و اقدامي در راستاي رونق اين فرودگاه از سوي شهرداري مراغه است.
وي تشريح كرد: عمليات ساختماني اين طرح به اتمام رسيده و تاكنون يك ميليارد و 500 ميليون ريال توسط شهرداري مراغه براي اجراي آن هزينه شده است؛ اين طرح چهار ميليارد و 800 ميليون ريال اعتبار استاني دارد.
به گزارش ايرنا در اين آئين خبرنگاران از برخي از طرح هاي شهرداري اين شهر از جمله آسفالت ريزي مناطق حاشيه شهري و طرح احداث ترمينال بزرگ مراغه بازديد كردند.
شهرستان 250 هزار نفري مراغه در فاصله 127 كيلومتري تبريز، مركز آذربايجان شرقي قرار دارد؛ به گزارش ايرنا از مسئولان ذيربط روزانه حدود 90 تا 130 تن زباله در اين شهرستان توليد و دفن مي شود.
خبرنگار: عليرضا فولادي** انتشار دهنده: محمد عزيزي راد
3072/518
همه آنچه بايد درباره شهرداري مراغه بدانيم
مشكلات جمع آوري زباله مرتفع مي شود/ ساماندهي حوزه خدمات شهري رويكرد جديد شهرداري مراغه
۲ آبان ۱۳۹۵، ۱۳:۳۱
کد خبر:
82277301
مراغه - ايرنا - سرپرست شهرداري مراغه با اشاره به ضرورت تحول درمديريت پسماند شهرداري اين شهر گفت: جمع آوري پسماندهاي شهري هم اكنون به صورت سنتي، مكانيزه و تمام مكانيزه صورت مي گيرد اما كمبود تعداد خودروهاي مكانيزه نسبت به سطل هاي زباله، جمع آوري را با مشكل مواجه كرده است.