۸ آبان ۱۳۹۵، ۱۳:۱۵
کد خبر: 82285551
T T
۰ نفر
یك سوم استانداردهای ملی كشور در دولت یازدهم تدوین شد

اراك - ایرنا- رئیس سازمان ملی استاندارد ایران گفت: یك سوم استاندارهای ملی كشور در دوران سه ساله فعالیت دولت تدبیر و امید تدوین شده است.

به گزارش ایرنا، نیره پیروزبخت روز شنبه در آیین روز ملی استاندارد در اراك افزود: 30 هزار استاندارد از ابتدای فعالیت این سازمان تاكنون در كشور تدوین شده است كه تدوین 11 هزار عنوان استاندارد در سه سال گذشته صورت گرفت.
وی با یادآوری افزایش سرعت نظارت بر بازار عرضه محصولات تولیدی در سه سال اخیر، ادامه داد: یك میلیون واحد صنعتی در این مدت توسط این سازمان مورد بازرسی و نظارت قرار گرفت و 2 میلیون و 500 هزار سیلندر گاز مایع برای افزایش ایمنی مصرف كنندگان و مردم بازسازی و نوسازی شد.
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران بیان كرد: این سازمان دستاوردهای زیادی در زمینه ایمن سازی وسایل شهربازی ها و ایستگاه های سی ان جی داشته و توانسته با یك سوم اعتبار سال های گذشته این اقدام ها را انجام دهد.
پیروزبخت، نخستین دستاورد پسا برجام برای سازمان استاندارد ایران را عضویت در مجمع بین المللی و تایید صلاحیت جهانی عنوان كرد و افزود: در مرحله نخست، این سازمان به عضویت تایید صلاحیت آسیا و اقیانوسیه درآمده است و هم اكنون صلاحیت این سازمان در 32 كشور مورد تایید قرار گرفته و تا یك ماه آینده به 72 كشور افزایش می یابد.
وی ادامه داد: سازمان استاندارد ایران در پسا برجام توانسته عضویت در سازمان اوزان و مقیاس را كه پس از انقلاب از عضویت آن حذف شده بود به دست آورد و تایید صلاحیت این سازمان در این زمینه در 100 كشور قابل قبول است.
به گزارش ایرنا، رئیس سازمان ملی استاندارد ایران به دست آوردن عضویت در هیات مدیره موسسه حلال جهانی، رئیس گروه ارزیابی انطباق این موسسه و پذیرش مسئولیت شورای سیاست گذاری حلال را از دیگر دستاوردهای پسا برجام برای این سازمان عنوان كرد و گفت: این سازمان استانداردهایی را در زمینه غذای حلال به رهبری آیت الله حسن عالمی نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد كشاورزی و گردشگری حلال به رهبری آیت الله سید محمود هاشمی شاهرودی نائب رئیس دوم مجلس خبرگان رهبری تدوین و در حوزه تجارت غذای حلال در بین كشورهای اسلامی وارد شده است.
پیروزبخت، با تاكید بر حضور هرچه بیشتر تولیدكنندگان داخلی در بازار غذای حلال افزود: سهم غذای حلال در تجارت جهانی سالانه حدود 2500 میلیارد دلار است كه سهم تولیدكنندگان داخلی در این زمینه صفر است.
وی، با یادآوری بهره برداری از پنج واحد تولیدی محصولات غذایی با علامت حلال امسال دركشور افزود: حضور فعال تولیدكنندگان داخلی در بازار حلال جایگزین مناسبی برای تجارت و رهایی از اقتصادی نفتی كشور است.
به گزارش ایرنا، استاندار استان مركزی در این نشست گفت: استاندارد اساس امنیت و سلامت مردم در جامعه است كه علاوه بر افزایش كیفیت كالاها تولیدی افزایش رقابت پذیری و حضور تولیدكنندگان در بازارهای داخلی و خارجی را به همراه دارد.
محمود زمانی قمی افزود: سازمان استاندارد ایران با قرار گرفتن در حوزه عملیاتی اجرایی ریاست جمهوری یك دستگاه حاكمیتی است كه برای افزایش كیفیت و استانداردسازی محصولات داخلی، حضور هرچه بیشتر محصولات داخلی در بازارهای جهانی و توسعه اقتصادی در كشور تلاش می كند.
وی با یادآوری سفر رئیس جمهوری به استان مركزی گفت: سفر هیات دولت به این استان مصوبات زیادی را برای مردم به همراه داشت كه باید همه مسئولان استانی برای اجرایی شدن آن ها تلاش كنند.
استاندار استان مركزی بیان كرد: قبل از سفر هیات دولت به استان، برخی از دستگاه ها اجرایی وظایف خود را به خوبی انجام ندادند كه باید در این زمینه پاسخگو باشند.
به گزارش ایرنا، زمانی قمی افزود: افرادی كه این سفر را باور نداشتند پاسخ خود را از حضور پرشور مردم اراك و خمین گرفتند و مردم این شهرستان ها با حضور خود نشان دادند كه بر روی رای و انتخاب خود استوار هستند و در این راه حضور دارند.
وی ادامه داد: مردم خمین با حضور خود اعلام كردند كه انقلاب زنده است و زادگاه امام راحل همراه دولت است.
استاندار استان مركزی گفت: مردم این استان با حضور خود در این سفر اعلام كردند رئیس جمهوری با انقلاب، اهداف و آرمان های انقلاب و امام راحل(ره) همراه است.
زمانی قمی اجرای مصوبات هیات دولت به استان مركزی را از اولویت های استانداری این استان عنوان كرد و گفت: افرادی كه به سفر هیات دولت به استان اعتقاد نداشتند پاسخ خود را از حضور مردم گرفتند و باید بدانند كه مسیر خود را از خواست اكثریت مردم جدا كنند.
به گزارش ایرنا، نماینده مردم اراك، كمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی در این آیین گفت: تولیدكنندگان داخلی به استاندارد و كیفی سازی محصولات برای افزایش حضور در بازارهای داخلی و جهانی به عنوان یك الزام نگاه نمی كنند بلكه به عنوان یك ضرورت به این مهم نگریسته می شود.
به گزارش ایرنا، سید مهدی مقدسی افزود: برای حضور حداكثری در بازارهای داخلی و جهانی ارتقاء كیفیت و استاندارد سازی محصولات یك هدف نیست بلكه یكی از ضرورت های جدی است.
وی، جذب سرمایه گذار را یكی از اولویت های دولت و نمایندگان مجلس شورای اسلامی استان مركزی عنوان كرد و گفت: انتقال فناوری های نوین و دانش فنی از عوامل مهم جذب سرمایه گذار خارجی است كه باید در دستور كار مسئولان قرار گیرد.
نماینده مردم اراك، كمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی بیان كرد: در قرارداد با شركت سیتروئن، 30 درصد تولیدات با هدف صادرات انجام شده است كه برای تحقق این مهم باید ارتقاء استاندارد و كیفی سازی محصولات در نظر گرفته شود.
مقدسی افزود: 3000 واحد صنعتی در استان مركزی وجود دارد كه برای استاندارد و كیفی سازی محصولات این واحدها باید سازمان استاندارد ایران به این استان نگاه ویژه داشته باشد.
وی، با یادآوری مصوبات سفر دولت و منابع اعتباری 912 میلیارد تومانی آن در قالب تسهیلات و اعتبار،بیان كرد: این مصوبات باید توسط مسئولان پیگیری شود تا مردم از دستاوردهای سفر بهره مند شوند.
به گزارش ایرنا، نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی در این آیین گفت: استاندارد سازی باید در همه زمینه ها رشد و پایه گذاری شود.
محمدرضا منصوری افزود: مردم استان مركزی با حضور گسترده در استقبال از رئیس جمهور و هیات دولت تدبیر و امید از نظام، رهبری و دولت حمایت كردند.
در پایان این آیین از شماری از تولیدكنندگان برتر استان مركزی با حضور رئیس سازمان ملی استاندارد ایران، نماینده مردم اراك، كمیجان و خنداب، نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی و برخی از مدیران اجرایی این استان تقدیر شد.
1955/6013/خبرنگار: مهدی عظیمی**انتشار دهنده:مژگان حیدری*
۰ نفر