۱۰ آبان ۱۳۹۵، ۱۵:۳۵
کد خبر: 82288856
T T
۰ نفر

شكلات شیری با خواص تلخ

۱۰ آبان ۱۳۹۵، ۱۵:۳۵
کد خبر: 82288856
شكلات شیری با خواص تلخ

تهران-ایرنا-محققان آمریكایی موفق به تولید شكلات شیری شده اند كه ضمن برخورداری ازمواد مغذی شكلات تلخ، مزه آن تغییر نمی كند.

به گزارش روز دوشنبه گروه علمی ایرنا از روزنامه ایندیپندنت، محققان دانشگاه ایالتی نورث كارولینا با اضافه كردن مواد فنولیك ناشی ازپوست بادام زمینی به شكلات شیری، به آن همان خاصیت آنتی اكسیدانی شكلات تلخ را تولید كردند.
این تركیبات به صورت یك پودر شیرین خوراكی در شكلات شیری گنجانده شد تا فواید سلامتی این محصول را تغییر دهد.
محققان در مجله Food Science نوشتند، در مجموع به 80 نفر شكلات شیری با عصاره پوست بادام زمینی و شكلات شیری عادی داده شد و هیچكدام تفاوت میان این دو شكلات را تشخیص نداد.
آزمایش ها نشان دادند كه میزان پوست بادام زمینی افزوده به این شكلات به اندازه كافی بر مزه آن تاثیری نداشت كه افراد بتوانند این تفاوت را تشخیص دهند.
محققان خاطر نشان كردند كه در صورت استفاده از عصاره پوست بادام زمینی در محصولات تجاری، مصرف كننده ها می توانند از محصولات با مزه خفیف بادام زمینی لذت برده و در عین حال از فواید اثبات شده این تركیبات برای سلامتی بهره مند شوند.
علمی**2038**1440
مترجم: درنا محمدیان** انتشار:معصومه گلشن
۰ نفر