به گزارش ایرنا، «كوروش پرویزیان» روز سه شنبه در مراسم گشایش دومین نمایشگاه تراكنش ایران اظهار داشت: در صورت نهایی شدن این طرح، زائران ایرانی می توانند از كارتهای بانكی خود در عراق استفاده كنند.
رییس كانون بانك های خصوصی و موسسات اعتباری همچنین درباره مراودات بانكی با كشورهای همسایه گفت: مذاكراتی با بانك های عراقی برای ارایه خدمات به كارت های شتابی در عراق در موسم اربعین انجام شده است.
پرویزیان در عین حال گفت: رسیدن به پیمان های پولی منطقه ای و دو جانبه برای استفاده از پول ملی ایران در كشورهای همسایه در گام نخست نیازمند تك نرخی شدن ارز در كشور است.
مدیرعامل بانك پارسیان با بیان اینكه این پیمان های پولی نیاز به استفاده از ارزهای مرجع بین المللی را برای تبدیل ها رفع نمی كند، گفت: برای نمونه برای ارتباط پولی میان ایران و پاكستان نیاز است معیاری برای تعیین نرخ برابری ارز این دو كشور سنجیده شود كه به طور معمول دلار یا یورو است.
پرویزیان از ایده ادغام بانك ها برای بهبود نسبت كفایت سرمایه آنها استقبال كرد و گفت: بانكهای خصوصی از ادغام بانك های دولتی و بانك های نظامی استقبال می كنند.
وی یكی دیگر از مشكلات نظام بانكی را موضوع «جریمه تاخیر تادیه» دانست كه در طرح مجلس برای اصلاح نظام بانكی و نیز لایحه دولت بار دیگر مطرح شده است.
پرویزیان تاكید كرد: در طرح مجلس پیش بینی شده است این جریمه به جای بانك، توسط بانك مركزی دریافت شود.
پرویزیان با بیان اینكه محوریت این موضوع در طرح مجلس در حمایت از كسانی است كه به موقع تسهیلات دریافتی خود را بازپرداخت نمی كنند، گفت: كسی نمی پذیرد از كسانی حمایت كنیم كه نظم را در پرداخت ها رعایت نمی كنند در حالی كه باید حامی كسانی بود كه به موقع تعهدات خود را ایفا می كنند.
پرویزیان همچنین گفت: بانك ها نسبت به اختصاص دو درصد تراكنش بانكی به نیروی انتظامی بخاطر تامین امنیت معترض هستند.
وی افزود: در سال های اخیر بانك ها با هدایت بانك مركزی به سمت بانكداری الكترونیك با رعایت پروتكل های بالای امنیتی هدایت شده اند تا امنیت پرداخت ها تضمین شود.
وی با بیان اینكه گاهی دستگاه ها تصمیماتی می گیرند كه در تضاد منافع با دیگر دستگاه ها قرار دارد، افزود: پارسال مجلس مصوبه ای داشت كه سبب نوعی طلبكاری نیروی انتظامی از بانك ها شد.
مدیرعامل بانك پارسیان تاكید كرد: در شرایطی كه شركت های پرداخت و بانك ها هزینه های سرمایه گذاری بالا و سنگینی را در حوزه نظام الكترونیكی انجام داده اند و به دلیل ممنوعیت دریافت كارمزدها با زیان رو به رو هستند، پرداخت 2 درصد تراكنش بانكی به امنیت برای نیروی انتظامی امروز محل اعتراض بانك هاست.
به گزارش ایرنا، در تبصره 21 قانون بودجه امسال همه بانك ها و مؤسسات اعتباری كه در چهارچوب نظام بانكداری الكترونیك فعالیت دارند، موظف شده اند دو درصد(2%) درآمد حاصل از دریافتی بابت تراكنشها در نظام بانكداری الكترونیك را به حساب خزانهداری كل كشور واریز كنند.
معادل مبلغ واریزی تا سقف مبلغ سه هزار و 650 میلیارد ریال به نیروی انتظامی برای تامین امنیت فضای مجازی اختصاص می یابد.
پرویزیان همچنین گفت: با توجه به اینكه اصناف و اتاق ایران نسبت به پرداخت كارمزد از تراكنش های پایانه های فروشگاهی واكنش نشان داده اند، باید این مشكل حل و فصل شود.
دومین نمایشگاه تراكنش ایران به مدت دو روز در مركز همایش های بوستان گفت و گو برپاست؛ در این نمایشگاه آخرین فناوری های مرتبط با صنعت بانكداری الكترونیكی عرضه شده است.
اقتصام**2025**1561**خبرنگار: لیلا جودی** انتشاردهنده: مژگان توانا
مدیرعامل بانك پارسیان خبر داد؛
رایزنی با بانك های عراقی برای ارایه خدمات شتابی به زائران اربعین
۱۱ آبان ۱۳۹۵، ۱۴:۰۳
کد خبر:
82290234
تهران- ایرنا- رییس كانون بانك های خصوصی و موسسات اعتباری از رایزنی با بانك های عراقی برای ارایه خدمات شتابی به زائران اربعین خبر داد.