۱۵ آبان ۱۳۹۵، ۸:۲۴
کد خبر: 82294680
T T
۰ نفر
گام های اساسی دولت در اصفهان/ سفر 47مدیر ارشد به نقاط مختلف كشور در هفته گذشته

استانها - ایرنا - هفته گذشته 47 مدیر ارشد درنقاط مختلف كشور حضوری میدانی داشتند و همزمان معاون اول رئیس جمهوری نیز با سفر به اصفهان ورزشگاه بزرگ نقش جهان را افتتاح كرد و به حدود سه دهه انتظار مردم و ورزشكاران نصف جهان پایان داد.

در سفر رئیس ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی به اصفهان، وزیران ورزش و جوانان، كار و رفاه اجتماعی، نیرو، صنعت، معدن و تجارت، جهاد كشاورزی و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، اسحاق جهانگیری را همراهی كردند.
جهانگیری در این سفر 2 روزه، شماری از طرح های اقتصادی و عمرانی و نیز ورزشگاه نقش جهان و گام دوم قطار شهری اصفهان را افتتاح كرد .
معاون اول رئیس جمهوری در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در اصفهان با اشاره به دغدغه ها در خصوص زاینده رود گفت كه طرح های انتقال آب «بهشت آباد» و «كوهرنگ 3 » در حوضه آبریز مركزی كشور به طور حتم اجرا و با برداشت های بی رویه در حوضه آبریز زاینده رود برخورد می شود.
جهانگیری، اتخاذ تصمیم های لازم برای رفع مشكلات آب و دغدغه مردم استان اصفهان بویژه شرق استان نسبت به آینده را یادآور شد و اظهار كرد كه لازم است آب از خلیج فارس یا منابع دیگر به منطقه مركزی كشور منتقل شود.
وی با تاكید بر اینكه موضوع آب برای كشاورزان شرق استان اصفهان با حساسیت پیگیری می شود، گفت : بر این اساس از ابتدا تا انتهای حوضه آبریز زاینده رود نظارت یكپارچه می شود و مقرر شده كه مدیریت واحد بر زاینده رود 2 روز درهفته درمنطقه مستقر شود.
معاون اول رئیس جمهوری با بیان اینكه هماهنگی های لازم دراین زمینه با استاندار چهارمحال و بختیاری صورت گرفته است، گفت: سامانه های هوشمند كنترل نیز در مكان های برداشت آب نصب خواهد شد.
جهانگیری با تاكید بر اینكه طرح 9 ماده ای احیای زاینده رود نیز باید بصورت جدی اجرا شود، افزود: در اجرای این طرح ضعف هایی بوده است كه از آن اطلاع داشته و كنترل می شود.
وی تصریح كرد: قبول داریم كه آب مورد نیاز زمین های كشاورزی تعدادی از كشاورزان كه دارای حقابه از زاینده رود بودند به جاهای دیگر داده شده است اما اجازه نمی دهیم كه این كشاورزان خسارت ببینند و برای همه آنها تصمیم های لازم گرفته خواهد شد.
معاون اول رئیس جمهوری با بیان اینكه در طرح توسعه اصفهان در بخش های صنعتی و غیر صنعتی باید اتكا به آب كاهش یابد، گفت: مقرر شده طرح جامع كشاورزی استان اصفهان با روش های جدید و حداقل مصرف آب توسط وزارت جهاد كشاورزی تهیه شود.
«طرح بهشت آباد به منظور انتقال آب از منطقه چهار محال و بختیاری به منطقه مركزی كشور طراحی و ارائه شده است ؛ حجم آب انتقالی این طرح ، در مجموع 580 میلیون متر مكعب خواهد بود كه 250 میلیون مترمكعب آن برای اصفهان، 180 میلیون متر مكعب برای كرمان و 150 میلیون متر مكعب برای یزد اختصاص خواهد یافت و این ارقام بصورت مصوبه قانونی ابلاغ شده است.»
«تونل كوهرنگ نیز برای انتقال آب رود ماربر (آب كوهرنگ) به زاینده رود در نزدیك شهر چلگرد یا كوهرنگ در استان چهارمحال و بختیاری ساخته شده است. نخستین تونل كوهرنگ در سال 1332 بهره برداری شد و در سال 1364 تونل دوم آن به بهره برداری رسید.»
«عملیات اجرایی تونل'كوهرنگ سه' در سال 1377 با هدف تامین آب به میزان حدود 255 میلیون مترمكعب در سال برای رفع بخشی از كمبود آب منطقه مركزی ایران آغاز شد.»
در ادامه سفرهای استانی مدیران ارشد به نقاط مختلف كشور، هفته گذشته معاون توسعه كارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی سفری به شهركرد داشت و از اجرای طرح توسعه اشتغال پایدار در 20 استان كشور خبر داد و گفت كه عملیات اجرایی این طرح در استانهای مورد نظر شروع شده است.
عیسی منصوری در نشست با نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری افزود: در این طرح كه از برنامه های دولت تدبیر و امید به شمار می رود متناسب با ظرفیت های بومی هر استان یك برنامه عملیاتی تدوین و اجرا می شود.
وی ادامه داد: مطالعات این طرح طی یك و نیم ماه انجام می شود و سپس با مشاركت مسئولان مربوطه، نخبگان، بخش خصوصی و مردم وارد مرحله اجرا می شود.
منصوری با ارزیابی مطلوب از اجرای این طرح در مناطقی از كشور، تصریح كرد: این پروژه در استانهای خراسان رضوی، كرمان، سیستان و بلوچستان و كردستان دستاوردهای خوبی داشته است و امید می رود این طرح به زودی در دیگر استانهای كشور نیز عملیاتی شود.
در این طرح قرار است با خلق فرصت های شغلی از منابع طبیعی و ظرفیت های بومی هر استان برای جمعیت بیكار به ویژه فارغ التحصیلان رشته های علوم انسانی ایجاد شغل شود.
هفته گذشته مردم شهرهای قزوین، بندرعباس، بجنورد، قم، كیش، آبادان و كرمان نیز میزبان معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت جهاد كشاورزی ، وزیر راه و شهرسازی، معاون وزیر صنعت ، معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان صنایع كوچك و شهرك های صنعتی ایران، معاون وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ، معاون وزارت اقتصاد و دارائی و رئیس كل سازمان خصوصی سازی و معاون وزارت نفت در امور پتروشیمی
بودند.
معاون وزیر جهاد كشاورزی درامور دامی، معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات، ترویج و آبادانی و معاون وزیر در امور باغبانی این وزارتخانه نیز هفته گذشته در سفرهای جداگانه به استان البرز از طرح های عمرانی و كشاورزی منطقه بازدید كردند.
قائم مقام وزیر راه و شهرسازی، معاون حقوق بشر وزیر دادگستری و قائم مقام وزیر كشور نیز با سفر به یزد اهداف دولت را پی گرفتند.
هفته گذشته همچنین معاون وزیرتعاون، كار و رفاه اجتماعی به نوشهر سفر كرد و معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به كرمانشاه، قائم مقام وزیر كشور به بوشهر، قائم مقام وزارت صنعت، معدن و تجارت به قزوین و معاون وزیر كشور و رئیس سازمان ثبت احوال كشور به بندرعباس سفر داشت.
كرج، یزد، قم ، شهرری ، گرگان، گچساران، تربت حیدریه، تبریز، یاسوج، بجنورد و سنندج نیز هفته گذشته به ترتیب مقصد معاون وزیرجهاد كشاورزی در امور تولیدات دامی، قائم مقام وزیر كشور، معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و شماری از معاونان و مدیران این وزارتخانه،معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت كشور، معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی، معاون برنامه ریزی و مدیریت منابع وزارت راه و شهرسازی ،معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشكی، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزیر كشور بود.
در ادامه این سفرهای استانی معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان برنامه و بودجه هفته گذشته به منظور بازدید از مناطق زلزله زده شهرستان زرند، به نمایندگی از رئیس جمهوری سفری به كرمان داشت.
بازدید از شهرستان زرند، سركشی از كمپ های امدادی جمعیت هلال احمر، شركت در راهپیمایی 13 آبان و حضور در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی و گفتگوی دولت با بخش خصوصی از اهم برنامه های سفر یك روزه محمد باقر نوبخت به استان كرمان بود.
بعد از وقوع زلزله 4،9 ریشتری در عصر جمعه 29 مهر امسال زمین لرزه های مكرر در شهرستان زرند ثبت شده است.زلزله نخست و زلزله های نسبتا شدید بعدی به بزرگی 4،7 و 4،5 ریشتر در هفتم و دهم آبان موجب مصدومیت تعدادی از مردم شهرستان زرند شد و خسارات جزئی به برخی ساختمان های قدیمی وارد كرد.
تكرار زمین لرزه ها موجب نگرانی مردم شد و انتشار برخی مطالب در فضای مجازی نیز به این ترس مردم دامن زد كه با تدابیر ستاد مدیریت بحران پاسخ به تقاضای مردم برای توزیع چادر در دستور كار قرار گرفت و شهر زرند به منظور بررسی مقاومت واحدهای مسكونی، خسارات احتمالی ناشی از زلزله و واگذاری چادر به 23 محله تقسیم شد.
اما هفته گذشته وزیر جهاد كشاورزی در ادامه سفرهای خود سفری به آبادان داشت و در نشستی خطاب به مردم خوزستان تاكید كرد كه با تصمیم رییس جمهوری هیچ آبی برای كشاورزی و آبیاری زمین های زراعی از استان خوزستان به دیگر استان ها منتقل نمی شود.
محمود حجتی در حاشیه بازدید از پروژه های طرح 550 هزار هكتاری عنایات سفر مقام معظم رهبری در شهرستان های آبادان و خرمشهر افزود: به دلیل كمبود آب شرب برای بسیاری از استان ها مجبور به تامین آن از استان های پر آب هستیم و اگر خط لوله ای از استان های پر آب گرفته می‌ شود، تنها برای تأمین آب شرب استان مورد نظر است.
وی با تكذیب شایعاتی مبنی بر انتقال آب كارون به استان های دیگر برای آبیاری و كشاورزی اظهار داشت: با تصمیم رییس جمهوری، هیچ آبی برای كشاورزی و آبیاری زمین های زراعی از استان خوزستان به دیگر استان ها منتقل نمی شود.
1138/ 1596* خبرنگار: ناهید صفری * انتشاردهنده: عباسعلی نقی یان
۰ نفر