۱۶ آبان ۱۳۹۵، ۱۴:۲۸
کد خبر: 82296805
T T
۰ نفر
3392 نقطه حادثه خيز راه ها شناسايي شد/ 1585 مورد در اولويت اصلاح

تهران- ايرنا- رييس سازمان راهداري و حمل‌ و نقل جاده‌اي گفت: سه هزار و 392 نقطه حادثه خيز با شاخص تصادف بالاتر از ميانگين كل كشور شناسايي شد كه يك هزار و 585 نقطه آن در اولويت رفع قرار دارد.

به گزارش پايگاه خبري وزارت راه و شهرسازي، داود كشاورزيان افزود: پارسال شناسايي و اولويت‌بندي نقاط پرتصادف به دست سازمان راهداري با همكاري تيم‌هاي استاني متشكل از پليس‌راه استان، ادارات كل راه و شهرسازي و ادارات كل راهداري و حمل ‌و نقل جاده‌اي آغاز شد و پس از 6ماه تلاش مداوم مطابق دستورالعمل مصوب در كميسيون ايمني راه‌ها، پايان يافت.
اين مسئول گفت: ميان كل آمار تصادف منجر به فوت (مستند از گزارش‌هاي پليس‌راه) و آمارهاي درج‌شده در شناسنامه نقاط داراي تصادف، نسبت گرفتيم و مشخص شد نزديك به 30 درصد تصادف ها به فوت منجر شده و نزديك به 30 درصد تلفات سر صحنه در راه‌هاي برون‌شهري مربوط به نقاط داراي تصادف است.
كشاوريان افزود: همچنين نزديك به 20 درصد تصادف هاي منجر به فوت و 20 درصد تلفات سر صحنه در راه‌هاي برون‌شهري مربوط به يك هزار و 585 نقطه حادثه خيز و پرتصادف بوده است.

** كاهش 10 درصدي تلفات و تصادف هاي برون شهري با رفع نقاط پرتصادف
رييس سازمان راهداري و حمل‌ و نقل جاده‌اي گفت: طبق برآوردهاي اوليه، براي اصلاح يك هزار و 585 نقطه پرتصادف و حادثه خيز پنج هزار ميليارد ريال اعتبار نياز است.
به گفته وي، پس از نامه نگاري با وزير راه و شهرسازي قرار شد مراتب درخواست اعتبار به رياست جمهوري منعكس شود.
وي تاكيد كرد به يقين با رفع كامل نقاط حادثه‌خيز، ايمني صد درصد و مطلوب حاصل نمي‌شود و افزود: ايمني راه يك سيستم است كه فيزيك جاده، علايم ايمني، حضور پليس در جاده، اعمال قانون و راننده، آن را تشكيل مي‌دهند، بنابراين نمي‌توان گفت در همه حوادث، جاده‌ها مقصرند، بلكه كاربران جاده‌ها نيز بايد از آن بدرستي استفاده كنند.
به گزارش ايرنا، اكنون طول راه هاي كشور بيش از 200 هزار كيلومتر و ارزش آن بيش از 2 بيليارد ريال (200 هزار ميليارد تومان) برآورد مي شود.
همچنين از 34 هزار كيلومتر راه شرياني كشور، 2401 كيلومتر آزادراه و 15 هزار و 462 كيلومتر بزرگراه است.
اقتصام**1108**1961** تنظيم كننده: ايرج منصوري** انتشاردهنده: مريم مسعود