به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، اكرم مصوری منش روز یكشنبه در سومین نشست هم اندیشی زن كتاب توسعه پایدار اظهار داشت: كم خوانی و فقر مطالعه یكی از مشكلات فرهنگی كشور است كه مانعی عمده بر سر راه توسعه فرهنگی به شمار می رود.
وی با بیان اینكه توسعه فرهنگی در گرو رشد و ارتقای توسعه ذهنی افراد جامعه است افزود: توسعه فرهنگی زیربنای توسعه اقتصادی و اجتماعی و گسترش كتابخوانی، كلید اصلی دستیابی به توسعه فرهنگی است.
وی ادامه داد: شمارگان اغلب كتابهای چاپ اول اكنون یك تا سه هزار نسخه است كه به نسبت جمعیت 80 میلیونی كشور، عدد بسیار كمی محسوب می شود.
مصوری منش اظهار داشت: جامعه ای كم مطالعه داریم كه نیاز به خواندن در آن احساس نمی شود و این انر در میان زنان به دلیل شرایط ویژه نیز رواج دارد.
به گفته وی، زنان ركن اصلی خانواده هستند و رفتارهای فرهنگی آنها تاثیر فراوانی در رشد فرهنگی و ذهنی اعضای خانواده دارد.
مصوری منش اضافه كرد: طبق بررسی ها عواملی كه موفقیت دانش آموزان را تبیین می كند بیشتر به سبك زندگی آنها مربوط می شود و مصرف فرهنگی والدین بیش از تحصیل آتها بر سبك زندگی فرزندان تاثیر می گذارد.
مصوری منش، در معرفی موسسه مطالعات و تحقیقات زنان نیز گفت: این موسسه تشكلی غیردولتی و غیرسیاسی و دارای دو مجوز گروه پژوهش بنیادی از وزارت علوم تحقیقات و فناوری است.
وی با بیان اینكه این موسسه بیش از 70 همایش، نشست تخصصی و دوره های آموزشی در گستره ملی، منطقه ای و بین المللی از ابتدا تاكنون برگزار كرده، هدف از راه اندازی موسسه مطالعات و تحقیقات زنان را شناخت و تبیین مسائل زنان و برنامه ریزی برای ارتقای آنها دانست.
به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، در این نشست پنلی نیز با موضوع زن، كتاب ، توسعه پایدار توسط چهار پژوهشگر این رشته برگزار و به نقش زنان در حفظ توسعه پایدار و روند توسعه فرهنگی پرداخته شد.
فراهنگ**1880**1027**خبرنگار: پروین اروجی** انتشار دهنده: محمدجواد دهقانی
مدیر موسسه مطالعات و تحقیقات زنان: 60درصد زنان ایرانی مطالعه نمی كنند
۲۳ آبان ۱۳۹۵، ۱۱:۵۰
کد خبر:
82306048
تهران- ایرنا- مدیر موسسه مطالعات و تحقیقات زنان گفت: نتایج یك تحقیق نشان می دهد كه 60 درصد زنان ایرانی اصلا مطالعه نمی كنند این در حالی است كه میزان سواد و تحصیل میان این قشر رو به فزونی است.