۲۳ آبان ۱۳۹۵، ۱۳:۲۳
کد خبر: 82306236
T T
۰ نفر
امید به زندگی بیماران مغزی و سكته ای باز می گردد

تهران - ایرنا - با مشاركت شركت سرمایه گذاری «جی جی» از كشور كره جنوبی، امروز در سازمان برنامه و بودجه استان تهران قرارداد ساخت بیمارستان بین المللی علوم اعصاب در تهران امضاء شد.

آنگونه كه مدیرعامل بیمارستان بین المللی علوم اعصاب تهران در حاشیه امضای این قرارداد به خبرنگار ایرنا، گفت: این بیمارستان در نارمك واقع در شرق تهران و در زمینی به مساحت 10 هزار متر مربع با زیربنای 40 هزار متر مربعی احداث می شود.
به گفته این مسئول، چشم انداز زمانی برای ساخت این بیمارستان سه ساله است و در مجموع بر اساس برآوردهایی كه بعمل آمده به حدود 300 میلیون دلار سرمایه نیاز است.
دكتر امی، همچنین بیمارستان علوم اعصاب تهران را دارای 300 تخت، عنوان كرد.
بر اساس اعلام مدیرعامل بیمارستان بین المللی علوم اعصاب، ساخت این مركز آموزشی - درمانی، نه تنها برای تهران و ایران بلكه برای مردم ساكن در آسیای جنوب شرقی نیز سودمند است.
دكتر امی اظهار كرد: این بیمارستان كه قرار است به شیوه ای كاملا تخصصی مدیریت شود از سوی سازمان و نهادهای ناظر بین المللی با توجه به نیازی كه وجود دارد، مورد تایید واقع شده است.
وی افزود: بیمارستان بین المللی علوم اعصاب تهران یك مركز آموزشی و درمانی فوق تخصصی است كه با احداث آن، بسیاری از تكنولوژی هایی كه پیش از این در ایران وجود نداشته از قبیل فناوری تصویر برداری میكروسكوپی یا مولكولی وارد كشور می شود و نیز امید برای نجات افراد از مرگ به دلیل سكته های مغزی را افزایش می دهد.
دكتر امی اظهار كرد: در این بیمارستان مركز مدیریت درمان 24 ساعته سكته های مغزی راه اندازی می شود این امیدواری وجود دارد كه با به موقع تحت مراقبت قرار دادن بیمارانی كه دچار سكته مغزی می شوند، آنان را از مرگ حتمی نجات داد.
به گفته مدیرعامل بیمارستان بین المللی اعصاب تهران، سالانه حدود 40 هزار ایرانی به دلیل سكته مغزی از دنیا می روند كه با ایجاد بیمارستان اعصاب در تهران و در صورت تحت درمان قرار گرفتن به موقع افراد دچار سكته مغزی، می توان از شمار این تلفات در سطح كشور، كاست.
وی در خصوص زمان آغاز عملیات ساخت این بیمارستان، ضمن قدردانی از سازمان برنامه و بودجه استان تهران، اظهار كرد: به زودی در نشستی كه با مسئولان برنامه و بودجه استان تهران برگزار خواهیم كرد، زمان دقیق كلنگ زنی و ساخت این بیمارستان را اعلام می كنیم.

** جای خالی بیمارستان علوم اعصاب در ایران، كاملا محسوس است
رئیس سازمان نظام پزشكی كشور نیز دراین مراسم، توافق ایران و كره برای ساخت این بیمارستان را حاصل چندین ماه كار فشرده و تخصصی عنوان كرد.
دكتر علیرضا زالی اظهار كرد: علوم اعصاب در ایران یكی از مباحث جدی و مهم حوزه نظام سلامت است و تمایل نظام های نوین سلامت نیز به سمت تخصصی شدن ارائه خدمات در این زمینه به مردم است.
وی افزود: از مدت ها قبل با توجه به شاخص هایی چون افزایش جمعیت ایران و نیز افزایش شمار بیماری ها و سكته های مغزی و حوادث ترافیكی، نیاز به ساخت بیمارستان فوق تخصصی علوم اعصاب در كشور ملموس بود كه بتواند نیازهای مردم را در داخل تامین كند.
رئیس سازمان نظام پزشكی ایران ادامه داد: طرح ساخت این بیمارستان از سه سال پیش در كشور مطرح بود اما به دلیل نبود دستورالعمل و آیین نامه های مرتبط، امكان اجرایی شدن آن نبود ولی در نهایت با مساعدت ستاد توسعه و سازمان برنامه و بودجه به این نتیجه رسیدیم كه پروژه را به شكل كنونی (EPC) اجرا كنیم.
دكتر زالی افزود: در این بیمارستان قرار است همه خدمات از تشخیص تا درمان بر اساس روش های نوین انجام شود.
به گفته این مسئول، چنین بیمارستانی با شاخص های یاد شده در سطح منطقه آسیای جنوب شرقی وجود ندارد؛ از این رو می توان نسبت به ارائه خدمات در قالب طرح گردشگری سلامت به بیماران منطقه ای هم امیدوار بود.
وی با یادآوری ساخت این بیمارستان توسط شركت های كره جنوبی، این اقدام را نتیجه روابط خوب میان دولت های ایران و كره دانست و افزود: كره ای ها در زمینه علوم بیمارستانی دارای پیشینه ای قوی و امكاناتی گسترده هستند و شیوه های نوین بیمارستان سازی را به صورت هوشمند به خوبی اجرا می كنند.
دكتر زالی گفت: مرحله نخست اقدامات مربوط به احداث این بیمارستان، امروز با امضاء قرارداد ساخت آن آغاز شد و با عزم راسخی كه مسئولان استان تهران برای توسعه زیرساخت های بهداشتی و درمانی با اولویت بخش خصوصی دارند، امیدواریم به زودی عملیات ساخت آن نیز آغاز شود.
وی گفت: در بیمارستان بین المللی علوم اعصاب تهران علاوه بر روش های تشخیصی، درمانی و بازتوانی نسبت به خدمات آموزشی، پژوهشی و آموزش همگانی نیز اقدام خواهد شد.

** حضور شركت های سازنده درجه یك كره ای و تضمین كیفیت ساخت
مدیرعامل شركت «جی جی» كره جنوبی كه سرمایه گذاری این پروژه می باشد نیز در این خصوص به خبرنگار ایرنا گفت: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده، این بیمارستان در سه سال و بر اساس تیپ قرارداد EPC ساخته می شود.
به گفته «كوان هو پارك» برای ساخت این بیمارستان كه در منطقه چهار شهرداری تهران احداث می شود، از بهترین شركت ها و پیمانكاران كره ای بهره گیری می شود و كیفیت ساخت آن نیز تضمین خواهد شد.
مدیرعامل گروه جی جی گفت: در بیمارستان علوم اعصاب تهران، از كادر پزشكی و پرستاران مجرب كره ای نیز استفاده می شود.
پارك از همراهی و مساعدت مسئولان ایرانی بخصوص سازمان های برنامه و بودجه استان تهران و نظام پزشكی نیز برای به نتیجه رسیدن این پروژه و امضاء آن قدردانی كرد.

** ایجاد زیرساخت ها و ارائه خدمات در حوزه گردشگری سلامت در دستور كار مسئولان
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان تهران نیز ایجاد زیرساخت ها و ارائه خدمات در حوزه گردشگری سلامت را از اهداف مسئولان كشور و استان تهران برشمرد.
نعمت الله تركی اظهار كرد: كشور ایران از نظر ظرفیت های علمی و نیروی انسانی توانمند و متخصص دارای قابلیت های بالایی است و این توانمندی ها در حوزه های پزشكی بسیار چشمگیر است.
وی افزود: تلاش می كنیم كه بر اساس نیازهای كشور در حوزه گردشگری سلامت، طرح و پروژه هایی را تعریف و اجرا كنیم.
تركی با اظهار خرسندی از امضاء قرارداد ساخت بیمارستان بین المللی علوم اعصاب تهران میان طرف های ایرانی و كره حنوبی، افزود: ساخت این بیمارستان منطبق با نیازهای كشور است و ما نیز بصورت همه جانبه حمایت می كنیم تا این پروژه به نتیجه برسد.
تركی، حضور سرمایه گذاران كره ای در ساخت این بیمارستان را از آثار و تبعات نیك پسابرجام برشمرد.
*برای اطلاع از اخبار متنوع انتشار یافته در شبانه روز با كانال ایرنا استان تهران در تلگرام به نشانی IRNATEHRAN@ همراه شوید.
گزارش از یحیی معماری - انتشار دهنده : محسن فتاحی
تهرام/6539//1625
۰ نفر