سيد احسان قاضي زاده هاشمي روز دوشنبه در آخرين روز از هفته كتاب (24 آبان تا اول آذر) در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگي ايرنا افزود: اكنون در بازار نشر كتابهاي بسياري وجود دارد كه برخي از آنها كپي برداري از كتب ديگر بوده و اين موضوع با ايجاد بي اعتمادي در بين قشر كتابخوان، آنان را نسبت به مطالعه بي رغبت كرده است.
وي اظهار كرد: كتابسازي اثر سوء بر افكار و اذهان عمومي در رابطه با فرهنگ كتابخواني گذاشته و براي جلب اعتماد و تشويق مردم به افزايش سرانه مطالعه، بايد روند كپي كردن از كتاب متوقف شود.
قاضي زاده هاشمي، با تاكيد بر گرايش ناشران به تاليفات خوب و با كيفيت، ادامه داد: پديده كتابسازي به صنعت نشر صدمه مي زند و كتابهاي مفيد و ارزشمند را نيز تحت الشعاع قرار داده و ممكن است مخاطب، كتاب خوب را نيز به چشم كپي برداري ببيند.
نماينده مردم فريمان و سرخس در مجلس شوراي اسلامي اضافه كرد: نظارت بر روند توليد كتاب بايد از سوي متوليان امور فرهنگي بيشتر شود تا بتوان مردم را به خواندن كتابهاي دست اول و خوب تشويق كرد.
قاضي زاده هاشمي، با بيان اينكه سيستم آموزشي و تربيتي نيز در افزايش سرانه مطالعه نقش مهمي دارد، گفت: بايد در طول دوران تحصيلي برنامه هاي متنوعي با محوريت كتابخواني در مدارس برگزار شود تا دانش آموزان با كتاب مانوس شوند.
فراهنگ**9022**1027**خبرنگار: رقيه نوري**انتشاردهنده: محمدجواد دهقاني
تهران - ايرنا- عضو كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي تاكيد كرد: براي ترويج فرهنگ كتابخواني در جامعه، روند كتابسازي (كپي كردن از كتابها) بايد متوقف شود.