۲ دی ۱۳۹۵، ۱۹:۱۲
کد خبر: 82357128
T T
۰ نفر
آيت الله ري شهري: حضرت خديجه(س) الگوي همه بشريت است

قم ـ ايرنا ـ توليت آستان مقدس حضرت عبدالعظيم حسني(ع) گفت: همه انسان ها چه زن و چه مرد مي توانند از فضائل اخلاقي و شخصيتي حضرت خديجه كبري(س) الگوبرداري كنند.

به گزارش ايرنا، آيت الله محمد محمدي ري شهري عصر پنجشنبه در آيين اختتاميه همايش ملي صدف كوثر در قم افزود: حضرت خديجه(س) از شخصيت هاي بسيار ممتاز و بافضيلت و تاثيرگذار در تاريخ اسلام است.
وي با اشاره به تعابير بلند و ارزشمندي كه در روايات پيامبر اكرم(ص) و ائمه اطهار(ع) در رابطه با حضرت خديجه كبري(س) ذكر شده است، اظهار داشت: از چهار زن يعني حضرت خديجه(س)، حضرت فاطمه زهرا(س)، حضرت مريم(س) و حضرت آسيه(س) در قله هاي انسانيت نام برده شده است.
رئيس موسسه دارالحديث با بيان اين كه فضائل و كمالات به 2 دسته غير اختياري و اختياري تقسيم مي شود، خاطرنشان كرد: عقل و درك، جمال و زيبايي و فصاحت و بلاغت سه خصلت غير اختياري است كه بر اساس روايت ها، حضرت خديجه(س) از اين خصائص بهره مند بود.
وي با اشاره به فضائل اخلاقي و شخصيتي حضرت خديجه كبري(س) گفت: ايشان نخستين زن مسلمان و بزرگترين ثروتمند قريش بود كه پيامبر اكرم(ص) همواره در مسائل گوناگون با ايشان مشورت مي كرد كه اين نشانه عقل و فهم بسيار بالاي ايشان است.
ري شهري با اشاره به صداقت و سخاوت حضرت خديجه(س) تصريح كرد: اين بانوي بزرگوار ام المومنين و مادر ام الائمه بوده و اين نشانه طهارت و پاكدامني عظيم ايشان است و همه اين فضائل و كرامت ها مي تواند الگوي همه بشريت باشد.
وي در پايان با بيان اين كه مديريت اقتصادي حضرت خديجه(س) به خوبي نشان مي دهد كه زنان مي توانند در اين زمينه بسيار موفق باشند، خاطرنشان كرد: ايشان در ازدواج و انتخاب همسر، اخلاق نيكو، صداقت و تقواي پيامبر اكرم(ص) را برگزيد كه اين مهم را امروزه بايد در ازدواج ها مورد توجه قرار دهيم.
همايش ملي «صدف كوثر» در دو نوبت صبح و عصر به ترتيب در تالار قدس مدرسه امام خميني(ره) و تالار بيداري اسلامي جامعه الزهرا(س) قم برگزار شد، در اين همايش حضرات آيات مكارم شيرازي، جوادي آملي و اعرافي سخنراني كردند و از مقاله هاي برگزيده با اهداي لوح تقدير تجليل بعمل آمد.
حضرت خديجه كبري(س) نخستين همسر پيامبر اكرم(ص) و مادر حضرت زهرا(س) است كه پيش از بعثت با حضرت محمد(ص) ازدواج كرد و اولين زني است كه به وي ايمان آورد.
اين بانوي بزرگوار همه ثروت خود را در راه نشر اسلام به كار گرفت و پيامبر اكرم(ص) پس از درگذشت وي همواره از ايشان با نيكي بسيار ياد مي‌كرد. حضرت خديجه كبري(س) سه سال قبل از هجرت و در سن 65 سالگي در مكه به ديدار حق شتافت.
8146 / 1175 خبرنگار: سيد محمدرضابهشتي پور ** انتشاردهنده: رضا عليمحمدي
۰ نفر