به گزارش ایرنا، در این دیدار كه روز سه شنبه انجام گرفت، فیدانیان رئیس پلیس اینترپل جمهوری ارمنستان همكاری در این حوزه را بسیار خوب ارزیابی كرد.
مقام ارمنستانی با بیان اینكه زمینه های فراوانی برای بررسی افزایش همكاری ها وجود دارد، بر آمادگی ایروان برای پیگیری مذاكرات با تهران با هدف گسترش مناسبات بین نیروی پلیس دو كشور تاكید كرد.
سردار میرزایی جانشین پلیس مبارزه با مواد مخدر جمهوری اسلامی ایران نیز نقش محوری اینترپل در برقراری ارتباط میان بخش های مختلف پلیس تخصصی دو كشور را مهم و ارزشمند خواند.
وی از گسترش همكاری ها میان پلیس اینترپل دو كشور، انتقال و تبادل تجربیات و نیز همكاری در زمینه پیشگیری از جرایم سازمان یافته استقبال كرد.
ارمنستان با حدود 30 هزار كیلومتر مربع مساحت و سه میلیون نفر جمعیت در منطقه قفقاز كه پس از فروپاشی شوروی در سال 1991 استقلال یافت، با تركیه، گرجستان، جمهوری آذربایجان و ایران هم مرز است.
اروپام 1516 ** انتشار دهنده: هادی مولوی نیا
اطلاع از آخرین اخبار جهان در كانال ایرنا بین الملل.
@IRNAInternational
https://telegram.me/joinchat/DSEp_0AtzWwBxLcJd5MPjg
![همكاری های پلیس ایران و ارمنستان افزایش می یابد همكاری های پلیس ایران و ارمنستان افزایش می یابد](https://img9.irna.ir/old/Image/1395/13951126/82430766/N82430766-71415635.jpg)
مسكو - ایرنا - در مذاكرات سردار مرتضی میرزایی جانشین فرمانده پلیس مبارزه با مواد مخدر ایران و آرا فیدانیان رئیس اینترپل جمهوری ارمنستان، راههای همكاری پلیس دو كشور در حوزه های مرتبط بررسی و بر افزایش آن تاكید شد.