۲۷ بهمن ۱۳۹۵، ۱۲:۱۴
کد خبر: 82431289
T T
۰ نفر
واگذاری ثبت دادخواست های روابط كار به كاریابی ها از سال آینده

كرمان - ایرنا - مدیركل دفتر هدایت نیروی كار و كاریابی های وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی از واگذاری ثبت دادخواست های روابط كار از سال آینده به كاریابی های كشور خبر داد و گفت: از ابتدای سال 96 این كار را به صورت فراگیر در سطح كشور انجام خواهیم داد.

به گزارش ایرنا محمد اكبرنیا روز چهارشنبه در گردهمایی مسئولان دفاتر كاریابی استان كرمان افزود: واگذاری ثبت دادخواست های روابط كار (مقرری بیمه بیكاری) به صورت پایلوت در كرج، تبریز و استان فارس اجرا شده و موفقیت آمیز بوده است.
وی با اشاره به راه اندازی سامانه الكترونیكی بیمه های بیكاری بیان كرد: فردی كه بیكار شده و حكم هیات های حل اختلاف را دریافت كرده با مراجعه به نزدیكترین دفتر كاریابی مدارك مورد نیاز را برای ورود به سامانه ارائه می كند و بعد از بررسی مدارك برای دریافت مقرری به سازمان تامین اجتماعی معرفی می شود.
اكبر نیا اضافه كرد: در حال حاضر 200 هزار نفر مقرری بگیر در كشور داریم كه اطلاعات آنها باید تا پایان سال جاری در سامانه ثبت شود.
مدیركل دفتر هدایت نیروی كار و كاریابی های وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی اظهار كرد: ابتدای سال 96 این كار را به طور فراگیر در سطح كشور انجام خواهیم داد.
وی گفت: كاریابی های قانونی با تشكیل كمیته های حقوقی می توانند كاریابی های غیرمجاز را شناسایی و آنها را به مراجع قضایی معرفی كنند.
اكبرنیا با تاكید بر لزوم انسجام و وحدت بین كاریابی ها افزود: این دفاتر باید در قالب ها و حوزه های مختلف ارتباطات بیشتری با ادارات تعاون، كار و رفاه اجتماعی داشته باشند.
وی با بیان اینكه حمایت های وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی از كاریابی ها جانبی است افزود: امروز دیگر حمایت مالی از كاریابی ها موضوعیت ندارد و گردش مالی كاریابی ها در دنیا سالانه بیش از 500 میلیارد دلار است كه می توانیم بررسی كنیم و ببینیم كشور ما در این گردش مالی چه نقشی داشته است.
اكبرنیا تصریح كرد: بر اساس گزارش مركز آمار، كاریابی های كشور حدود 23 درصد در بازار اشتغال، نقش دارند در حالی كه این عدد در كشورهای دیگر بالای 70 درصد است.
این مسئول در وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی گفت: با توجه به قانون، در صورتی كه كاریابی ها از كارجویان فارغ التحصیل دانشگاهی استفاده كنند از 2 سال معافیت بیمه ای برخوردار می شوند.
وی درباره مشاوره های شغلی و اینكه می توان در قبال مشاوره شغلی از كارجویان هزینه دریافت كرد؟ اظهار كرد: درآمد اصلی كاریابی ها باید از محل به كار گماری كارجویان تامین شود و مشاوره شغلی صرفا مقدمه ای بر به كارگماری است.
در این گردهمایی كه بیشتر با پرسش و پاسخ همراه بود، مدیران دفاتر كاریابی استان كرمان مشكلات و پیشنهادات خود را مطرح كردند. 25 دفتر كاریابی در استان كرمان فعالیت می كند.
7429 /1354
خبرنگار: كمیل بهشتیان ** انتشار دهنده:پروانه امانی
۰ نفر