۳۰ بهمن ۱۳۹۵، ۱۵:۱۱
کد خبر: 82435370
T T
۰ نفر
جلیلی،قالیباف و بذرپاش شانسی در انتخابات ندارند

تهران- ایرنا- دبیركل جمعیت حامیان انقلاب اسلامی تاكید كرد: سعید جلیلی، محمدباقر قالیباف، مهرداد بذرپاش، پرویز فتاح و محسن رضایی شانسی برای پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آتی ندارند و رقیب اصلی روحانی فردی از نزدیكان احمدی نژاد است.

علی كیهانیان روز شنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار سیاسی ایرنا افزود: با توجه به وضعیت موجود شهرداری تهران و عملكرد آن نسبت به رفع نیازهای مردم و همچنین نحوه عمل مدیران شهرداری تهران ، نامزدی قالیباف با اقبال مردمی مواجه نخواهد شد.

** مدیران شهرداری هنوز برای قالیباف شانس قایل هستند
این فعال اصولگرا ادامه داد: این موضوع را به مدیران شهرداری تهران نیز عرض كردم و در این باره درخواست مذاكره داشتم اما متاسفانه آنها فضای سیاسی را برای پیروزی قالیباف مهیا می دانند.
وی درباره احتمال نامزدی رضایی گفت: ایشان بارها خود اعلام كرده اند كه حضورشان در انتخابات بنا بر احساس تكلیف و وظیفه بوده است. از سویی بارها در انتخابات شركت كرده اند و اقبالی هم برای انتخاب شدن نداشته اند. البته در مصاحبه خود بعد از انتخابات سال 92 هم گفتند كه دیگر نامزد نمی شوم.
كیهانیان همچنین درباره اعلام نامزدی مصطفی میرسلیم افزود: ایشان فقط نامزد حزب موتلفه اسلامی است و هنوز اجماعی برای حضورش در بین اصولگرایان صورت نگرفته است.

** كمیته امداد در زمان فتاح تضعیف شد
این فعال سیاسی اصولگرا تصریح كرد : بذرپاش نیز می تواند یكی از نامزدها باشد چرا كه هم جوان است و هم واجد ویژگی های خاصی است. اما برای ایشان هم چندان شانسی نمی بینم.
وی درباره احتمال نامزدی فتاح هم گفت: با رصد كردن فعالیت كمیته امداد می توان فهمید كه عملكرد این نهاد در دوره مدیریت ایشان نه تنها بهتر نشده بلكه متاسفانه دچار ضعف شده است بنابر این ایشان هم بختی برای انتخاب شدن توسط مردم ندارد.

** جلیلی صددرصد نامزد پایداری هاست
كیهانیان نامزدی احمد توكلی و محمدرضا باهنر را نیز منتفی دانست و تصریح كرد: توكلی كه به صراحت گفته نمی آید. اما درباره باهنر باید عرض كنم با توجه به موضع گیری های اخیر ایشان درباره دولت روحانی، احتمالا در دولت آینده وی دارای پست و مقام خواهد شد.
قایم مقام ستاد انتخابات ریاست جمهوری جبهه پیشرفت ، رفاه و عدالت اظهار داشت: ولی جلیلی نامزد بلافصل جبهه پایداری خواهد بود و در استان ها نیز مشغول تبلیغ ایشان هستند.
وی درباره نامزد نهایی اصولگرایان گفت: یكی از نزدیكان احمدی نژاد هم احتمالا نامزد خواهد شد.
وی در همین ارتباط ادامه داد : با بررسی سه فضای محلی - ملی، منطقه ای و بین المللی می توان به این نتیجه رسید كه تنها فردی از تیم احمدی نژاد قادر به رقابت جدی با روحانی است.

** موتلفه برخلاف وحدت اصولگرایان عمل كرد
كیهانیان در ادامه به بررسی چرایی عدم اجماع اصولگرایان بر سر نامزدی واحد پرداخت و ادامه داد: انتظار می رفت حزب موتلفه اسلامی پرچمدار اتحاد اصولگرایان باشد اما متاسفانه تاكنون به شكل انفرادی به معرفی نامزد و موضع گیری پرداخته است.
وی گفت: جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی هم با ساختار غیرمتعارف خود سردمدار اتحاد بین اصولگریان نشده است. ولی جبهه پیشرفت، رفاه و عدالت به دبیری شهاب الدین صدر به صورتی تشكیلاتی و با حضور 16 حزب اصولگرا اعلام موجودیت كرده است و جبهه ای كاملا قانونی است.
كیهانیان تصریح كرد: جبهه پایداری هم به دلیل موضع گیری در قبال جبهه مردمی دچار انشقاق شده است. این جبهه در تلاش است تا فضای جبهه مردمی را به نفع خود هدایت كند كه خود این اقدام موجب ایجاد آشفتگی سیاسی درباره انتخاب نامزدی واحد از سوی اصولگرایان می شود.

** فضای انتخابات فعلا تك قطبی است
دبیركل جمعیت حامیان انقلاب اسلامی با اشاره به سرد بودن فضای كشور در ارتباط با انتخابات 29 اردیبهشت ماه 1396 تاكید كرد: عامل اول این است كه فضای سیاسی فعلی تك قطبی است و در جهت ماندگاری روحانی برای یك دوره دیگر ریاست جمهوری پیش می رود.
كیهانیان اضافه كرد: عامل دوم تعدد مدعیان ریاست جمهوری در بین اصولگرایان است كه انتخاب یكی از آنها توسط مردم را مشكل كرده است.
وی گفت: اما اصلی ترین دلیل گرم نشدن فضای انتخابات این است كه محورهای اتحاد بین جریان های سیاسی اصولگرا مقداری كدر و غبار آلود است. تا زمان رحلت آیت الله مهدوی كنی، محور اتحاد جامعتین بود و غالب اصولگرایان در آستانه هر انتخاباتی منتظر تصمیم جامعتین بودند.
كیهانیان ادامه داد: با وفات آیت الله مهدوی كنی جامعه روحانیت مبارز كشور و مجمع مدرسین حوزه علمیه نتوانست انسجام خود را حفظ كند كه نتیجه آن انتخابات 94 شد.

** زاكانی و فدایی به نظرات جمع احترام بگذارند
وی تصریح كرد : با این وجود اگر اصولگرایان به اتحاد قابل توجه و معقولی برسند احتمال وجود رقیب قدری مقابل روحانی وجود دارد. البته این نیاز به وقوع سه پیش شرط دارد.
كیهانیان ادامه داد: نخست اینكه عزیزانی مانند علیرضا زاكانی و حسین فدایی كه ادعای پرچمداری و اتحاد بین اصولگرایان را برافراشته اند به عقاید سایر احزاب اصولگرا هم احترام بگذارند. دوم اینكه اصولگرایان نقش جامعتین را بپذیرند و از اعمال قدرت و نظر در جهت تغییر تصمیم آن بپرهیزند. سوم اینكه اصولگرایان قبول داشته باشند كه جامعتین نقشی تعادل بخش در حكومت دارد و نباید برخی احزاب از آن سهم خواهی انحصاری كنند.
وی تصریح كرد: متاسفانه در انتخابات سال 94 مجلس شورای اسلامی، اختلاف نظر بین اصولگرایان موجب شد كه اولا جامعتین تبدیل به شورای فقها شود و در ثانی تصمیم نهایی توسط حلقه ای خاص گرفته شود. نتیجه هم آن شد كه 30 نفر نهایی فهرست اصولگرایان در تهران بین چند حزب خاص اصولگرا تقسیم شد و درصد كسب آرای عمومی كاهش یافت.

** رییس جمهور آتی باید با فساد مبارزه كند
كیهانیان گفت: رییس جمهور و كابینه دولت آینده از هر جناح و طرفی كه باشد باید در حوره اقتصادی وضع معاش مردم را بهبود بخشد كه این مهم از طریق مبارزه با فساد و افزایش عدالت عمومی قابل تحقق است.
وی افزود: در حوزه بین الملل نیز باید در حفظ اقتدار و عزت مردم كوشا و فعال باشد و جایگاه حقوقی و ارتباطات بین المللی ایران را توسعه دهد.
سیام /3081/1436/خبرنگار:ناصر غضنفری/ انتشار : داود پورصحت
۰ نفر