به گزارش روز شنبه خبرنگار اقتصادی ایرنا، در روزهای اخیر پیامی در گروه ها و شبكه های اجتماعی منتشر می شود كه در آن از كاربران خواسته شده اگر پول یا سپرده ای در بانك سرمایه دارند، آن را تا امروز (شنبه 14 اسفند) از بانك خارج كنند زیرا طبق اطلاعات موثق این بانك تا 15 اسفند اعلام ورشكستگی می كند.
شایعه سازان به همین میزان نیز اكتفا نكرده و مدعی شده اند همه حساب های این بانك در بانك سپه بسته و بلوكه شده است كه همین جمله ناصحیح بودن مطلب منتشره را نشان می دهد زیرا طبق قانون همه بانك ها در بانك مركزی حساب دارند نه در بانك های دیگر ضمن آنكه بانك ها بابت افتتاح هر نوع حساب، ملزم به پرداخت «ذخیره قانونی» نزد بانك مركزی هستند كه با این رویكرد، بانك ها ورشكسته نمی شوند و بانك مركزی نگهبان وجوه مردم نزد بانكهاست.
در این پیوند، بانك سرمایه نیز امروز (شنبه) در اطلاعیه ای با رد شایعه مطرح شده در شبكه های اجتماعی مبنی بر اعلام ورشكستگی بانك سرمایه تاكید كرده است: بی شك سهامداران و سپرده گذاران بانك سرمایه با اطلاعات و شم اقتصادی بالای خود به سادگی در می یابند كه متأسفانه طراحان این شایعه یا از ساده ترین قوانین بانكداری در ایران بی خبرند و یا به عمد خود را به بی خبری زده اند.
بانك سرمایه تاكید كرده است: این بانك به لحاظ رشد منابع در سال جاری بهترین عملكرد را نسبت به یازده سال گذشته خود داشته و با اقدام قاطع حقوقی كه به بازداشت چند تن از بدهكاران كلان بانكی انجامیده، در پی وصول مطالبات معوق خود و احقاق حقوق سهامداران است.
این اطلاعیه می افزاید: به همین اعتبار می توان آبشخور چنین شایعات پیش پا افتاده ای را در میان بدهكاران و مدیونین گردن كشی دانست كه برای نجات خود از چنگ قانون، از هیچ حربه ای حتی دروغ و تشویش اذهان عمومی و تحمیل هزینه های هنگفت مادی و روانی به جامعه ابا ندارند.
بانك سرمایه همچنین تاكید كرد كه اقدام های حقوقی خود را در برخورد با منشأ این شایعه پراكنی ها با كمك دستگاه های قضایی، نظارتی و اطلاعاتی به انجام رسانده است و نتایج آن را به اطلاع مردم خواهد رساند.
آگاهی از آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در كانال اقتصادی ایرنا در تلگرام:
IRNAeco@
https://t.me/irnaeco
اقتصام**2025**1561**خبرنگار: لیلا جودی**انتشار:مژگان توانا
تهران - ایرنا - موضوع «ورشكستگی بانك سرمایه تا 15 اسفند ماه» در حالی به شایعه جدید این روزها در فضای مجازی تبدیل شده و در شبكه های اجتماعی دست به دست می شود كه محتوای آن خود بیانگر كذب بودن آن است.