۲۷ اسفند ۱۳۹۵، ۱۰:۰۸
کد خبر: 82467399
T T
۰ نفر
استاف: گوشت نیوزیلندی طی ماه های آینده وارد ایران می شود

كوالالامپور- ایرنا – تولید كنندگان گوشت در نیوزیلند با توجه به افزایش مناسبات تجاری با ایران و مذاكرات انجام شده در تهران امیدوارند طی ماه های آینده به ایران گوشت صادر كنند.

به گزارش ایرنا، تارنمای 'استاف' روز جمعه در خبری، نوشت: صادركنندگان گوشت نیوزیلندی می توانند صادرات محصولات خود به ایران را در ماه های آینده با توجه به تلاش های صورت گرفته برای احیاء مجدد روابط كه در دهه 1980 در اوج خود بود، از سر گیرند.
'ناتان گای' وزیر صنایع پایه (كشاورزی) نیوزیلند كه به تازگی از سفر ایران بازگشته است، براساس امضاء توافقنامه در خصوص دام با ایران، گفت كه این توافقنامه مسیر صادرات نیوزیلند به ایران را فراهم كرده است.
شركت های صادركننده گوشت به نام های 'سیلور فرن فارمز' و 'تیلور پیترسون' در حال حاضر در حال همكاری با شركت های واردكننده برای نهایی سازی صادرات به ایران تا پایان تابستان سال جاری میلادی هستند.
وی گفت: ایران در دهه 1980 از بازارهای مهم نیوزیلند بود و ما پیش از دهه 1990 كه پس از آن فعالیت های تجاری با ایران محدود شد یك چهارم از گوشت گوسفند صادراتی خود را به این كشور صادر می كردیم.
این مقام ارشد نیوزیلندی همچنین تصریح كرد كه تلاش ها برای انجام یك توافق تجارت آزاد با كشورهای حوزه خلیج فارس نیز از دیگر فعالیت هایی است كه با توجه به سفر هفته گذشته 'مورای مك كولی' وزیر امور خارجه نیوزیلند می تواند از اهمیت خاصی برخوردار باشد.
'ناتان گای' در سمیناری در این كشور، گفت: ما برای از سرگیری مجدد توافق تجارت آزاد سرمایه گذاری كرده ایم و فرایند آن به خوبی در حال انجام است.
وزیر صنایع پایه (كشاورزی) نیوزیلند اوایل اسفند ماه در صدر یك هیات تجاری به ایران سفر كرد.
'حسن ركنی' معاون وزیر جهاد كشاورزی در امور تولیدات دامی پس از مذاكرات با هیات نیوزیلندی با بیان اینكه همكاری در زمینه تأمین گوشت می ‌تواند به دو صورت بلندمدت و كوتاه‌مدت باشد، گفت: در بلندمدت، ایران می ‌تواند از تجریبات آنها (نیوزیلند) در زمینه ترویج و توسعه دام ‌های پربازده استفاده كرده و از دستاوردهای این كشور در واحدهای پرورشی داخلی بهره‌برداری كند. ضمن اینكه در صورت امكان، دامداران ایرانی می ‌توانند از واحدهای پیشرفته نیوزیلند بازدید كنند و چگونگی برداشت از چراگاه‌ها به صورت تناوبی و اقدامات لازم برای بهبود شرایط مراتع را از آنها بیاموزند.
آساق**241**1611**انتشاردهنده: رضاپیمان یغمایی