به گزارش ایرنا رحمت الله حافظی روز دوشنبه در نشست بررسی شوراها در دانشكده ادبیات دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به برخی فعالیت ها در چهارمین دوره شورای اسلامی شهر تهران پرداخت و افزود: در این دوره از شورای شهر، تعدای از وزرا از جمله نیرو، راه و شهرسازی و رئیس سازمان محیط زیست در جلسه شورا حضور یافتند اما این جلسات خروجی مطلوبی را به دلیل ضعف مدیریت و نظارت شورا به دنبال نداشت.
وی با بیان اینكه مقصر اصلی شورای شهر است، عنوان كرد: شورای شهر از ریل اصلی خارج شده و به دنبال آن شهرداری تهران هم دچار كاستی شده است.
حافظی با بیان اینكه انتظار داشتیم به دنبال برگزاری جلسه با مسئولان حداقل برخی از خواسته های شهروندان را تامین كنیم اظهار كرد: گسست و شكاف سیاسی بین حاكمیت ملی و حاكمیت محلی وجود دارد و این شكاف موجب می شود این دو نهاد حاكمیتی یكدیگر را حمایت نكرده و مشكلاتی برای مردم ایجاد شود.
وی با تاكید بر اینكه دعواهای سیاسی نباید در ارائه خدمت به مردم اثرگذار باشد، عنوان كرد: تهران یك سیاه چاله است كه نمی تواند پشتوانه لازم برای حیات معنوی شهروندان و بهره مندی اقتصادی مردم را فراهم كند و در تعارض با این ظرفیت ها پیش می رود.
رئیس كمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران با طرح این سئوال كه كسانی كه امروز شعار می دهند مالیات را در مسیر درست صرف می كنند، آیا توانستند در سال های گذشته حتی 15 درصد بافت فرسوده و باغات تهران را احیا كنند و یا حتی توانستند پسماند شهر را مدیریت كنند؟ تاكید كرد: با چه اعتمادی كشور را به دست چنین افرادی بسپاریم.
وی در ادامه با اشاره به كاستی های موجود در شهر تهران افزود: به جای اینكه شورای شهر، شهرداری را راهبری كند؛ آقایان برعكس سوار شده اند و شهرداری مبتنی بر نظام سرمایه داری نوكیسه اداره می شود.
وی وجود 350 هزار واحد مسكونی خالی در شهر را نتیجه نظام سرمایه داری نوكیسه ای عنوان و گفت: این سرمایه اگر در چرخه اقتصادی قرار می گرفت اتفاقات خوبی در شهر رخ می داد.
وی با تاكید براینكه شورای شهر به عنوان ناظر نتوانسته نقش قانونی خود را بخوبی ایفا كند و در نظارت، سیاستگذاری و هماهنگی بین دستگاه های مختلف موفق نبوده، گفت: در موضوعات مختلف مانند آلودگی هوا، محیط زیست و نظایر آن نیز شورای شهر تهران نتوانسته كارنامه موفقی داشته باشد.
وی با بیان اینكه اعضای شورای شهر نماینده مردم هستند و نباید دچار خودسانسوری و مماشات شوند اظهار كرد: حدود 19 هزار میلیارد تومان بودجه شهرداری تهران، مبلغ كمی نیست و باید حساسیت بیشتری روی آن وجود داشته باشد.
وی در ادامه با اشاره به برخی تبلیغات میلیاردی برای ورود به شورای شهر خاطر نشان كرد: یك عضو شورا با احتساب ماهیانه پنج میلیون حق جلسه، در طول چهار سال 249 میلیون تومان دریافت می كند و این در حالی است كه برخی از 500 میلیون تا میلیاردها تومان برای ورود به شورای شهر تبلیغات می كند!
*شورای چهارم تجربه و درس خوبی برای جناح های سیاسی
حافظی در ادامه چهارمین دوره شورای اسلامی شهر تهران را تجربه و درس خوبی برای جناح های سیاسی عنوان كرد و گفت: جناح های سیاسی در انتخاب لیست ها توجه كافی داشته باشند و هركسی را وارد لیست نكنند.
وی با تاكید بر اینكه جلسات شورای شهر نباید از مردم مخفی باشد گفت: در حال حاضر نیمی از جلسات شورای شهر تهران بدون حضور اصحاب رسانه برگزار می شود.
*قوه قضائیه درخصوص املاك نجومی اطلاع رسانی می كند
عضو شورای اسلامی شهر تهران در پاسخ به سوالی درباره وضعیت املاك نجومی نیز خاطر نشان كرد: در موضوع املاك تخلف محرز است؛ برخی با داشتن سابقه كاری كمتر از پنج سال و مامور به كار در شهرداری، ملك دریافت كرده اند و برخی نیز بیش از یك ملك گرفته اند كه تخلفی آشكار است.
وی یادآور شد: تعداد زیادی از مدیران شهرداری ملك دریافت كرده بودند اما نام چهار عضو شورا مطرح شد تا موضوع مدیران فراموش شده و موضوع سیاسی جلوه كند.
وی تاكید كرد: تاجائی كه اطلاع دارم قوه قضائیه 200 نفر را احضار كرده و موضوع در حال پیگیری است و از طریق قوه قضایی اطلاع رسانی می شود.
به گزارش ایرنا، نشست بررسی شوراها به نقد و ارزیابی مدیریت شهری در شهرداری تهران اختصاص داشت و با كوشش انجمن اسلامی دانشجویان آزادیخواه دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.
خبرنگار: معصومه آقاامینی - انتشار: محسن فتاحی
تهرام/7244//1348**1625
حافظی: تهران در مسیر تولید ثروت برای نوكیسه هایی است كه شهر را اداره می كنند
۲۸ فروردین ۱۳۹۶، ۱۸:۱۱
کد خبر:
82496403
تهران-ایرنا- رئیس كمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران گفت: تهران كانون ثروتی است كه مسیر آن تولید ثروت برای افراد نوكیسه ای است كه شهر را اداره می كنند.