به گزارش ایرنا، حسن ركنی روز یكشنبه در آئین راه اندازی دوباره شركت گوشت زیاران در شهرستان آبیك استان قزوین افزود: سالیانه 820 هزار تن گوشت قرمز در واحدهای دامی كشور تولید می شود.
وی با بیان اینكه فعالیت واحدهای دامی باید با سود بیشتر همراه باشد تا آنها انگیزه تولید را حفظ كنند، یادآور شد:: با كاهش هزینه های تولید و افزایش ارزش افزوده می توان واحدهای دامی را به سمت سوددهی بیشتر هدایت كرد.
معاون بهبود تولیدات دامی وزیر جهاد كشاورزی در پایان افزود: در خصوص آن دسته از محصولات پروتئینی كه بیش از نیاز كشور تولید داریم باید به فكر شناسایی بازارهای بین المللی و صادرات باشیم.
واحد گوشت زیاران در شهرستان آبیك استان قزوین پس از 10 سال تعطیلی با استفاده از تسهیلات بانكی و با حمایت دولت راه اندازی شده است.
در حال حاضر در این واحد، روزانه یك هزار و 500 راس دام سبك و 350 راس دام سنگین كشتار می شود.
100 نفر در این واحد مشغول كار هستند.
مجمتع گوشت زیاران واقع در شهرستان آبیك با 270 هكتار مساحت از امكاناتی چون واحد پرواربندی، تهیه خوراك دام، كشتارگاه، سردخانه و واحد بسته بندی گوشت قرمز، مرغ و تخم مرغ برخوردار است.
در این مجتمع پرورش 100 هزار راس دام سبك و سنگین پیش بینی شده است و می تواند یك هزار تن گوشت را در سردخانه های مجهز خود ذخیره كند.
3013* 6128
خبرنگار: رضا اولادی** انتشار دهنده: وحید مقدم سلیمی
معاون وزیر جهاد كشاورزی:
90 درصد گوشت قرمز مورد نیاز كشور در داخل تولید می شود
۳ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۳:۵۴
کد خبر:
82503147
قزوین-ایرنا-معاون بهبود تولیدات دامی وزیر جهاد كشاورزی گفت: اكنون 90 درصد گوشت مورد نیاز كشور در داخل تولید و 10 درصد دیگر از طریق واردات تامین می شود.