اكرم موقری روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این طرح براساس توافقنامه سه جانبه بین اداره كل امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت كشور، كمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان و موسسه كنشگران توسعه پارس به اجرا در می آید.
وی اظهار داشت: مراحل اجرایی این طرح اكنون در سه استان گلستان، تهران و یزد در حال انجام است و با توجه به ضرورت گسترش اجرای طرح، بنا داریم تا در استان های دیگر كه زنان پناهنده افغانستانی حضور دارند، این طرح را به اجرا بگذاریم.
وی ادامه داد: زنان و جامعه هدف تعریف شده در سه استان مذكور با در دست داشتن اصل كارت آمایش خود می توانند به مراكز مربوطه مراجعه و نام نویسی كنند.
موقری گفت: زنان پناهنده افغانستانی كه به لحاظ معیشتی آسیب پذیر و در معرض آسیب قرار دارند، به عنوان گروه هدف این طرح در نظر گرفته شده اند.
مدیر طرح ملی توانمندسازی و اشتغالزایی زنان پناهنده افغانستانی افزود: نام نویسی و شركت در كلاس های آموزرشی رایگان بوده و اولویت با زنان سرپرست خانوار و یا زنان ایرانی دارای همسر تبعه خارجی می باشد.
وی خاطرنشان كرد: توانمند شدن این قشر از جامعه برای رسیدن به درآمد ثابت، امرار معاش و مراقبت از كودكانشان تاثیرگذار است و باعث خواهد شد تا كودكان آنان در آینده، به كودكان كار تبدیل نشده و به مشكلات ناشی از آن گرفتار نشوند.
وی یادآور شد: جامعه هدف در تهران به نشانی خیابان كارگر شمالی، خیابان شكرالله، میدان فرشته، خیابان دوم غربی پلاك 45 واحد 4 شماره تلفن (09199030771)، در گرگان به آدرس ضلع غربی میدان سرخواجه، جنب بانك ملی ایران و بیمه كارآفرین شماره تلفن (01732160450) و در یزد به نشانی خیابان امام خمینی (ره)، بین چهارراه امیر چخماق و مسجد حظیره، كوچه مسجد، مدرسه مهربانی پارس، كارگاه توان افزایی زنان پارس شماره تلفن (03536279407) مراجعه نمایند.
موقری یادآور شد: این مرحله از ثبت نام به صورت چند برابر ظرفیت انجام می پذیرید كه براساس موازین تعیین شده پذیرفته شدگان طرح انتخاب و پذیرش آنان به اطلاع شان خواهد رسید.
3014/1860
خبرنگار: مجید میهن دوست ** انتشار دهنده: تاج محمد شیری
مدیر طرح ملی توانمندسازی زنان پناهنده افغانستانی:
توانمندسازی و اشتغالزایی زنان پناهنده افغان در ایران انجام می شود
۷ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۳:۰۰
کد خبر:
82507546
گرگان - ایرنا - مدیر طرح ملی توانمندسازی و اشتغالزایی زنان پناهنده افغانستانی گفت: اجرای این طرح با راه اندازی كارگاه های خیاطی و با هدف اشتغالزایی و توانمندسازی زنان افغانستانی پناهنده به ایران، انجام می شود.