به گزارش ایرنا، چین می گوید كه این مقررات اگر تسهیل كننده باشد به كشورها امكان می دهد علیه دیگران چنین تدابیری در نظر بگیرند.
چین خود را یكی از قربانیان بزرگ تدابیر ضد دامپینگ و ضد یارانه كشورهای غربی می داند كه بر این باور هستند، اجناس و اقلام چین پایین تر از قیمت بازار عرضه می شود و علت آن یارانه های دولت پكن به صنایع و تولیدكنندگان است.
چین حالا تاكید كرده است كه اگر مقررات سخت تر شود و آزادی زیادی به اجرا كنندگان آن ندهد، آنها نمی توانند دیگران را با این مقررات تحت فشار قرار دهند.
دولت چین تصریح كرده است كه استفاده از مقررات ضد دامپینگ می تواند مسیرهای تجاری سالم را میان طرفین منحرف سازد.
چین شكایت نامه ای را در همین ارتباط به سازمان تجارت جهانی تسلیم كرده و خواستار محدودیت و بعضا توقف استفاده از این ابزار علیه دیگران شده است.
این كشور خاطرنشان كرده است كه نباید اجازه داد استفاده افراطی از این مقررات به یك شیوه عملی دائمی علیه شركت ها تبدیل شود زیرا این كار تعرفه برای شركت ها را بسیار بالا می برد و این درست نیست.
روزنامه «مورنینگ پست» از هنگ كنگ پیشتر در گزارشی اعلام كرده بود كه بعید است ۱۶۴ عضو این سازمان حمایت زیادی از این درخواست انجام دهند بخصوص آنكه آمریكا بزرگترین مخالف این شكایت چین بوده و بارها از این مقررات علیه پكن استفاده كرده است.
یك بار در سال ۲۰۱۴ میلادی بود كه آمریكا به سازمان تجارت جهانی اعلام كرد، چین دستكم ۳۰ برنامه اعلام نشده حمایتی فقط از صنعت شیلات دارد.
این كشور گزارش بلند بالای ۵۰۰ صفحه ای به سازمان ارایه كرده است كه بر اساس آن چین باید برنامه های حمایتی خود را به صورت شفاف در اختیار سازمان تجارت جهانی قرار دهد.
آساق**۲۳۱**انتشاردهنده:فرهاد راستی
پكن - ایرنا - چین خواستار آن شده است كه مقررات سازمان تجارت جهانی (W.T.O) در باره ضد یارانه و ضد دامپینگ سخت تر و محدودتر شود.