۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۲:۳۴
کد خبر: 82526355
T T
۰ نفر

افزايش سه درصدي نرخ مشاركت سياسي زنان در دولت يازدهم

۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۲:۳۴
کد خبر: 82526355
افزايش سه درصدي نرخ مشاركت سياسي زنان در دولت يازدهم

سنندج - ايرنا - عضو شوراي مركزي حزب اتحاد ملت ايران گفت: نرخ مشاركت سياسي زنان و حضور در عرصه مديريت در دولت روحاني سه درصد‏ نسبت به دولت گذشته بهبود يافته است.

به گزارش خبرنگار ايرنا، آذر منصوري روز جمعه در گردهمايي جوانان، دانشجويان و دانشگاهيان حامي روحاني در شهرستان قروه افزود: نرخ مشاركت زنان در نهادهاي حكومتي در دولت تدبير و اميد، ٢ برابر شد و اگر بخواهيم روند توسعه بهبود يابد بايد بدانيم تنها گزينه مناسب روحاني است و بايد تلاش كنيم با راي قاطع در مرحله اول انتخابات پيروز شود.
وي با بيان اين كه در كشور ما 51 درصد جامعه را زنان تشكيل مي دهند گفت: دولتي كه موافق توسعه نباشد طبيعتا براي فراهم كردن فرصت هاي برابر، تلاش و برنامه ريزي نمي كند.
وي افزود: در دولت گذشته باوجود حضور روزافزون زنان در دانشگاه ها، از نظر مشاركت هاي اجتماعي زنان، با سرعت به آخرين كشور دنيا نزديك شد و بسياري از فرصت هايي كه مي توانست در اختيار زنان قرار بگيرد از آنان گرفته شد.
منصوري تاكيد كرد: دولت روحاني براي پركردن شكاف جنسيتي از هيچ تلاشي فروگذار نكرد و فعاليت هاي موثري براي ارتقاي جايگاه اجتماعي و سياسي بانوان انجام شد.
منصوري افزود: اگرچه با سطح ايده آل فاصله داريم اما توجه به الزامات حقوق شهروندي حاكي از رويكرد دولت براي تحقق ايران براي همه ايرانيان است و دولت به دنبال اسناد اجرايي منشور حقوق شهروندي است.
اين فعال سياسي در ادامه سخنان خود گفت: رقيب اصلي حجت الاسلام روحاني هيچكدام از نامزدهاي انتخاباتي رياست جمهوري نيست بلكه رقيب اصلي، مشاركت نكردن عده اي در انتخابات پيش رو است.
وي خاطرنشان كرد: بايد تلاش كنيم مردم قانع شوند سهم خود را در انتخابات ايفا كنند، افزود: در آستانه انتخابات با 2 سوال مهم مواجه هستيم اول اين كه چرا انتخابات و شركت در آن مهم است و دوم اين كه چرا روحاني تنها گزينه ما در انتخابات است؟
به گفته وي انتخابات مهم است چون تنها مكاني است كه به طور مستقيم اجازه داريم در تعيين سرنوشت خود دخالت كنيم و يك برگ راي هويت و مطالبه ما در شكل گيري قدرت سياسي اثرگذار است.
منصوري اضافه كرد: اگر در انتخابات درست انتخاب كنيم مي توانيم افرادي را برگزينيم كه مدافع حقوق ملت باشند و بالعكس با انتخاب اشتباه نام افرادي از صندوق هاي اخذ راي خارج مي شود كه باوري به حقوق شهروندي و مشاركت سياسي و توسعه ندارند.
وي تاكيد كرد: اگر از حق راي خود استفاده نكنيم اختيار مسلم و حق شهروندي را به ديگران واگذار كرديم.
وي با بيان اين كه انتخاب نادرست موجب روي كار آمدن دولتي ماجراجو، ناكارآمد و پرتنش خواهد شد كه موجب منزوي شدن كشور مي شود گفت: از همين صندوق راي و از دل اين انتخابات مي تواند فردي بيرون بيايد كه اعتقاد دارد بايد مخالف را به منتقد و منتقد را به موافق تبديل كنيم.
عضو شوراي مركزي حزب اتحاد ملت ايران افزود: روحاني زماني دولت را تحويل گرفت كه كشتي ايران به گل نشسته بود و روز به روز بيشتر در گِل فرو مي رفت اما دولت روحاني شرايط را بهبود بخشيد و فراتر از انتظارها عمل كرد.
به گفته وي اگر دولت تدبير و اميد هيچ توفيق داخلي نداشته باشد كه به طور حتم داشته و قابل دفاع است همين كه تحريم ها را از سر مردم و جمهوري اسلامي برداشته خود بزرگترين خدمت براي جمهوري اسلامي است.
منصوري با اشاره به اين كه دولت تدبير و اميد در عرصه اقتصادي موفق ترين كارنامه را داشته و توانست تورم را كنترل كند، گفت: ميزان صادرات ما از واردات بيشتر شد و در بسياري از محصولات كشاورزي، ايران به خودكفايي رسيد.
وي تاكيد كرد: در عرصه بين الملل نيز پرونده ايران به شوراي امنيت رفته بود كه اين دولت سايه تهديد را از سر مردم برداشت.
منصوري با بيان اين كه دولت در رسيدگي به طبقه آسيب پذير جامعه يكي از جدي ترين اقدام ها را انجام داد افزود: با اجراي طرح تحول نظام سلامت، اعزام 9 هزار و 100 پزشك به روستاهاي محروم و كمتر از 10 خانوار اعزام شدند و هزينه درمان از 30 درصد به سه درصد رسيد.
وي ادامه داد: كشورهايي كه مدافع توسعه هستند مي دانند كه يكي از الزامات توسعه، تامين و ايجاد فرصت هاي برابر براي آحاد جامعه، فارغ از قوميت، مذهب و گويش است.
دوازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري و پنجمين دوره انتخابات شوراهاي اسلامي شهر و روستا جمعه 29 ارديبهشت به صورت همزمان در سراسر كشور برگزار مي شود.
7345/6108 / 1175 **خبرنگار:سارا صالحي/انتشار دهنده: رضا عليمحمدي
۰ نفر