محمد تقي زاده روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: سند جهاني توسعه پايدار 2030 با موضوع ارتقاء سطح سواد و افزايش كيفيت آموزش، يكي از اسنادي است كه در صورت مغايرت با اعتقادات مذهبي، ديني، ملي ،عرفي و فرهنگي جامعه در كشورمان به مرحله اجرا در نمي آيد.
وي با بيان اينكه اين دستور كار داراي 17 هدف اصلي و 169 هدف ويژه است، افزود: البته در ارتباط با اين سند انتقاداتي وجود دارد و قرار شد شوراي عالي انقلاب فرهنگي در اين خصوص يك جلسه فوريتي تشكيل دهد كه به دليل ايام انتخابات،به تعويق افتاده است.
تقي زاده با تاكيد بر اينكه همواره نظر رهبري در همه مسائل فصل الخطاب محسوب مي شود، گفت: بي شك هر بخشي از اين طرح كه در كشور درست تشخيص داده شود و مطابق با ارزشهاي ديني و مذهبي ما باشد به مرحله اجرا در مي آيد و دولت نيز كاملا بر اين موضوع تاكيد دارد.
وي در ادامه افزايش آگاهي هاي مذهبي، سياسي و اجتماعي را از ضروريات يك جامعه عنوان كرد و گفت: نياز جامعه امروز درك، فهم و معرفت درباره هويت ديني و مذهبي است كه اين امر راز ماندگاري فرهنگ ما به شمار مي آيد.
مدير كل آموزش و پرورش خوزستان اين استان را محل ظهور اولين تمدنها دانست و گفت: خوزستان دروازه ورود تشيع كشور به شمار مي آيد از اين رو براي قرار گيري در بستر توسعه و پيشرفت بايد درك و شناخت كاملي از اين پيشينه غني مذهبي پيدا كنيم.
7164/6064
خبرنگار: عاطفه جوادي** انتشار دهنده: محسن بهاروند
مديركل آموزش و پرورش خوزستان:دولت در اجراي سند 2030 منويات رهبري را مد نظر قرار مي دهد
۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۶:۳۴
کد خبر:
82532342
اهواز- ايرنا- مدير كل آموزش و پرورش خوزستان اظهار كرد: دولت ضمن رعايت قانون، منويات رهبري را در اجراي سند 2030 بي كم و كاست انجام مي دهد.