به گزارش ایرنا، نجفعلی انتظاری روز سه شنبه در جمع خبرنگاران افزود: در این شوراها كه متشكل از معتمدان هر روستاست، ظرفیت های هر منطقه در حوزه زكات شناسایی و متناسب با آن در خصوص جذب درآمد و اختصاص آن به حوزه های مورد نظر تصمیم گیری می شود.
وی همچنین از پیش بینی و هدفگذاری سال جاری برای جمع آوری بیش از سه هزار میلیارد ریال زكات تا پایان امسال در كشور خبر داد.
وی ادامه داد: براساس برنامه ریزی های انجام گرفته زكات فطریه امسال به یكهزار میلیارد ریال می رسد.
انتظاری، میزان زكات جمع آوری شده سال گذشته را 2 هزار و 670 میلیارد ریال اعلام كرد و گفت: 66 درصد این درآمدها در راستای رفع نیاز مستمندان اختصاص یافته و مابقی آن نیز صرف اجرای پروژه های عمرانی و طرح های عام المنفعه شد.
مدیركل امور اجرایی زكات كمیته امداد همچنین از فعالیت 352 روحانی در امر تبلیغ زكات كشور خبر داد و گفت: همچنین در ایام مختلف سال از جمله ماه مبارك رمضان روحانیونی از نهادهای دیگر از جمله تبلیغات اسلامی ما را در ترویج و تعمیق فرهنگ پرداخت زكات یاری می دهند.
وی خاطرنشان كرد: سال گذشته 36 میلیارد ریال زكات فطریه در كشور جمع آوری شد.
به گفته انتظاری، تصمیم شورای زكات كشور در خصوص جمع آوری زكات فطریه امسال بر این است كه جمع آوری زكات 50 درصد جمعیت هر استان را دبیرخانه این شورا مدیریت كند و نیمی دیگر به نهادهای خیریه معتبر محول شود.
مدیركل امور اجرایی زكات كمیته امداد با تاكید بر امر فرهنگسازی در حوزه زكات، افزود: فعالان حوزه زكات با تقویت روابط و هم افزایی بین دستگاهی می توانند نقش مهمی در جذب بیش از پیش درآمدهای زكات ایفا كنند.
انتظاری تصریح كرد: بهترین اقدام در حوزه فرهنگسازی امر زكات این است كه درآمدهای حاصل از آن به اموری اختصاص داده شود كه عینیت بیشتری دارد.
به گزارش ایرنا، مدیركل امور اجرایی زكات كمیته امداد امام خمینی (ره) با هدف ارزیابی فعالیتها و تبیین سیاست های این نهاد در حوزه زكات به شهركرد سفر كرده است.
زكات از دستورات دین اسلام و یكی از فروع دین است كه بر 9 چیز «گندم» و «جو» و «خرما» و «كشمش» و «طلا» و «نقره» و «گوسفند» و «گاو» و «شتر » واجب است.
خبرنگار: خاطره حسین زاده**انتشار: جهانبخش صفری
7363/6021
شهركرد- ایرنا- مدیركل امور اجرایی زكات كمیته امداد امام خمینی (ره)، راه اندازی شورای زكات در روستاهای كشور را یكی از راهكارهای افزایش جذب زكات دانست و گفت: امسال این طرح در 15 هزار روستا اجرا می شود.