به گزارش ایرنا،محمد امید روز چهارشنبه در شورای اشتغال استان كرمان با تاكید بر اینكه رسالت و مسئولیت امروز ما حركت در مسیر توانمندسازی خانواده های تحت حمایت كمیته است افزود:گرایش كمیته امداد امام خمینی (ره) از سال 90 به سمت توانمندسازی خانواده ها متمایل شده است.
وی افزود:از سال 90 به بعد، در هر سال 100 تا 150 هزار خانوار از طریق اشتغال كمیته امداد از پیكره این نهاد خارج شده اند.
امید با بیان اینكه طی سال سال گذشته 11 درصد خروجی و پنج درصد ورودی در كمیته امداد كشور داشته ایم گفت: برای نخستین مرتبه در سال جاری میزان آمار ورودی به كمیته امداد به نسبت خروجی منفی شده است.
معاون اشتغال و خودكفایی كمیته امداد امام خمینی (ره) كشور اظهار كرد: حدود پنج هزار و 500 خانواده در استان كرمان طی سال گذشته با وجود توانمندسازی از حمایت كمیته امداد خارج شده اند.
امید تاكید كرد: در سال جاری می توانیم 181 میلیارد تومان منابع در اختیار استان كرمان قرار دهیم و با این میزان اعتبار می توان بیش از پنج هزار و 500 شغل ایجاد كرد.
به گفته وی منابع اختصاص یافته به استان كرمان در سال جاری سه برابر شده است و ما آمادگی داریم این میزان را افزایش دهیم.
امید ادامه داد: تاثیر اجتماعی ایجاد اشتغال و توانمندسازی برای خانوادهای نیازمند قابل توصیف نیست.این نهاد یك اورژانس اجتماعی است و مددجویان باید متناسب با نیاز خود خدمات دریافت كرده و بعد از خودكفایی از چرخه حمایتی این نهاد خارج شوند.
به گفته وی نامگذاری امسال به عنوان اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال، یك انگیزه جدی برای تولید اشتغال ایجاد می كند.
امید گفت: حجم بیكاری كه به این دولت ورود كرده و نیز بیكارانی كه سالانه به جمعیت بیكار افزوده می شود، نشان می دهد كه باید همه دست به دست همه داده و تلاش كنیم كه گام های اساسی در این زمینه برداشته شود.
وی با بیان اینكه توجه به اشتغال های كوچك راه برون رفت از مشكلات امروز جامعه در زمینه بیكاری است عنوان كرد: اشتغال های سنگین موتور محركه اشتغال كشور هستند كه نمی توان نقش آنها را كتمان كرد اما با این شكل نمی توان با ظرفیت این اشتغال ها برای همه جوانان بیكار اشتغال ایجاد كرد.
معاون اشتغال و خودكفایی كمیته امداد امام خمینی (ره) كشور اضافه كرد: بسیاری از كشورها برخی تكنولوژی ها را كه موجب بیكاری افراد می شود به كار نمی گیرند زیرا بیكاری، آسیب های جدی و بالایی را به همراه دارد.
وی اظهار كرد: یكی از محورهای ایجاد شغل، ایجاد مهارت است و با وجود مهارت، شغل در كشور وجود دارد.
امید بیان كرد: در حوزه اشتغال های خرد، كمیته امداد یك میلیون و 500 هزار راس دام سنگین و چهار میلیون و 600 هزار دام سبك را به خانواده ها واگذار كرده و 16 درصد حمل و نقل عمومی را به خود اختصاص داده است.
7440/1354
خبرنگار: سمیه حسن شاهی ** انتشار دهنده: پروانه امانی
معاون كمیته امداد:
سهم منابع كمیته امداد در توانمندسازی خانواده های محروم به 52 درصد رسید
۳ خرداد ۱۳۹۶، ۱۰:۵۴
کد خبر:
82542920
كرمان - ایرنا - معاون اشتغال و خودكفایی كمیته امداد امام خمینی (ره) كشور با بیان اینكه در سال 90 حدود 19 درصد از منابع كمیته امداد به سمت توانمندسازی خانواده ها گرایش داشت گفت: سهم منابع این نهاد برای توانمندسازی خانواده های محروم، در سال جاری به بالای 52 درصد رسیده است.