۸ خرداد ۱۳۹۶، ۱۱:۴۳
کد خبر: 82548116
T T
۰ نفر
ظرفیت اقتصاد هنر فراتر از اقتصاد نفتی است

تهران-ایرنا- هنرمند نگارینه خط گفت: اقتصاد هنر در توسعه صنعت توریسم و تعامل با همه ملت ها نقش موثری دارد كه می تواند مهمترین حلقه در زنجیره اقتصاد كشور و حتی فراتر از اقتصاد متكی به منابع نفتی باشد.

عباس رحیمی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار هنرهای تجسمی ایرنا اظهار داشت: اقتصاد هنر توسعه صنعت توریسم و تعامل با همه ملت هاست و مهمترین حلقه در زنجیره اقتصاد كشور است كه به موازات رشد و توسعه صنعت گردشگری علاوه بر دستاوردهای فرهنگی، منافع اقتصادی سرشاری فراتر از صنعت نفت را برای مردم ایران به بار خواهد آورد.
مبدع نگارینه خط ادامه داد: آشنایی مردم با تاریخ تمدن، فرهنگ و هنر ایران و ارزش گذاشتن به این داشته ها راه را برای رشد صنعت گردشگری در ایران هموار می كند كه نتیجه آن ورود ارز گردشگری و فروش آثار هنرمندان ایرانی در بازارهای داخلی و جهانی است.
رحیمی با اشاره به وظیفه نهادهای مختلف در زمینه گسترش فرهنگ و هنر گفت: آموزش فرهنگ احترام به خود، تاریخ و تمدن و میراث فرهنگ و هنر چند هزار ساله ایران و پاسداری از این گنجینه ارزشمند به كودكان، نوجوانان و همه رده های سنی از طریق آموزش و پرورش و رسانه ها امكان پذیر است.
این هنرمند افزود: آموزش هنرهای اصیل و بی نظیر ایرانی اسلامی از سطح ابتدایی تا بالاترین سطوح دانشگاهی و تربیت مدیران و كارشناسایی كه به موازات فراگیری هنرهای بالنده پویا و بومی نگاهی به هنر مدرن روز دنیا هم دارند می تواند در رشد اقتصاد هنر موثر باشد.
رحیمی ادامه داد: تصویب لوایحی كه رشد و توسعه اقتصادی را نه بر پایه اقتصاد متكی به نفت بلكه با محوریت اقتصاد هنر و صنعت گردشگری و استفاده بهینه از توان بالقوه میراث فرهنگی در شهرها و ابنیه تاریخی، هنرهای معاصر ایران اسلامی و حتی جغرافیای پهناور و متنوع كشور بنا نهاده و به دنبال آن تسهیلات ویژه و همه جانبه را برای ورود گردشگران خارجی مهیا سازد.
وی در معرفی دیگر راهكارهای توسعه و رشد هنر افزود: تبلیغات وسیع به وسیله صدا و سیما و دیگر رسانه ها برای ایجاد حس احترام به هنر و فرهنگ ایران اسلامی و باور در تاثیرگذاری آن درعرصه های فرهنگی اجتماعی و اقتصادی جهان، تبلیغات برون مرزی توسط سفیران رایزن های فرهنگی و مدیریت سازمان گردشگری و همه نهادهای مرتبط و معرفی صحیح و كامل فرهنگ و هنر ایرانی اسلامی و زدودن باورهای تبلیغاتی خلاف واقع از اذهان عمومی در جوامع پیشرفته می تواند گره گشای اقتصاد هنر ایران باشد.
رحیمی گفت: دادن آزادی عمل و اعتماد به واسطه های هنری، كارآفرینان هنری، صاحبان گالری، مجموعه داران و تشكل های هنری در ارائه افتخارآمیز هنر فاخر ایرانی به همه مردم جهان و عبور از واژه تهاجم فرهنگی با نشان دادن قدرت شایستگی اصالت تاثیرگذاری و جلوه گری فرهنگ و هنر ایران است.
فراهنگ**9338**1055
خبرنگار: صدیقه بهارلو**انتشار: زینب كارگر
برای اطلاع از اخبار متنوع فرهنگی و هنری، با كانال فرهنگی ایرنا در تلگرام همراه شوید:
https://t.me/irnaf
۰ نفر