به گزارش روز چهارشنبه ايرنا از ستاد حقوق بشر، در ابتداي اين ديدار كه عصر روز گذشته 23 خرداد برگزار شد، رئيس دادگاه اجباري سوئيس توضيحاتي را در خصوص ساختار، شرح وظايف، كاركرد و صلاحيت هاي اين دادگاه ارائه و هدف از تشكيل آن را نظارت بر دادستاني ها و اقدامات آنها در حوزه بازداشت و شيوه هاي تحقيق و جمع آوري اطلاعات عنوان كرد تا به حقوق شهروندي و حريم خصوصي متهمان، فراتر از قوانين لطمه اي وارد نشود.
كاظم غريب آبادي، معاون امور بين الملل و همكاري هاي بين المللي قضايي دبير ستاد حقوق بشر و رئيس هيات ايراني هم با ارائه توضيحاتي درخصوص سازوكار دادسراها و محاكم در نظام قضايي جمهوري اسلامي ايران و با تشريح ساختار نظام قضايي و نقش آن در احياي حقوق عامه و اجراي عدالت، بر استقلال كامل قوه قضائيه و قضات تاكيد كرد.
معاون امور بين الملل ستاد حقوق بشر، استقلال قوه قضائيه را مهمترين تضمين براي اجراي عدالت برشمرد و گفت: با توجه به نظام مجازات ها در كشور، قانون محور بودن تمامي مجازات هاي صادره توسط قضات مورد تاكيد است.
قاضي حسيني هم در بخش پاياني اين ديدار، توضيحاتي در مورد حقوق متهم در چارچوب قوانين كيفري جمهوري اسلامي ارائه كرد كه مورد استقبال حاضرين واقع شد.
اجتمام**7329** 1569
خبرنگار: ليلا اسماعيل نژاد ** انتشار: علي حبيبي
*آگاهي از آخرين اخبار اجتماعي و حوادث ايران و جهان در كانال تلگرام گروه اجتماعي ايرنا:
@irnaej
https://t.me/irnaej
غريب آبادي درديدار هيات قضايي ايران با رئيس دادگاه اقدامات اجباري سوئيس؛
استقلال قوه قضائيه مهمترين تضمين براي اجراي عدالت است
۲۴ خرداد ۱۳۹۶، ۱۱:۴۲
کد خبر:
82564713
تهران - ايرنا - هيات قضايي و حقوق بشري كشورمان در ادامه هفتمين دور از گفت و گوهاي حقوق بشري دو جانبه ايران و سوئيس، با رئيس دادگاه 'اجباري' اين كشور ديدار و گفت و گو كرد.