به گزارش ایرنا، پلیس لندن اعلام كرده است كه شمار تلفات با توجه به تجسس های كه در حال انجام است، ممكن است مجددا افزایش یابد.
منابع انگلیسی پیشتر گفته اند كه شماری از ساكنان این برج پس از آتش سوزی ناپدید شده اند كه با توجه به اینكه تاكنون اطلاعی از آنها بدست نیامده، احتمال مرگ شان را قوت بخشیده است.
تاكنون دقیقا مشخص نشده است كه در زمان وقوع آتش سوزی چه تعداد افرادی در این ساختمان بوده اند و این مساله شرایط را برای تخمین تلفات ناشی از این آتش سوزی دشوار كرده است.
برخی خانواده قربانیان با ارسال تصاویر بستگانشان در فضای مجازی به دنبال آنها می گردند.
در همین حال پلیس لندن گفته است كه برخی از قربانیان این حادثه ممكن است هرگز قابل شناسایی نباشند.
'استوارت كاندی'، فرمانده پلیس متروپلیتن لندن روز جمعه گفت: 'متاسفانه ممكن است هرگز نتوانیم هویت اجساد را شناسایی و تایید كنیم.'
وی در پاسخ به سوالی مربوط به شمار كشته شدگان این فاجعه گفت كه امیدوار است آمار تلفات 'سه رقمی' نشود.
از سوی دیگر یك سازمان خیریه گفته است كه اولین قربانی آتشسوزی در برج گرنفل لندن یك پناهجوی سوری به نام محمد الحاج علی 23 ساله است كه در سال 2014 به انگلیس آمده بود و در رشته مهندسی مشغول تحصیل بوده است.
این گزارش های جدید پلیس در حالی منتشر می شود، ملكه انگلیس روز جمعه از محل این برج دیدار و با نیروهای آتش نشانی و نیز برخی از ساكنان آن گفت وگو كرد.
«ترزا می» نخست وزیر انگلیس نیز روز پنجشنبه گذشته پس از دیدن برج گرنفل، دستور تحقیق درباره علت آتش سوزی این برج مسكونی را صادر كرد.
اما عدم دیدار نخست وزیر انگلیس با ساكنان برج و قربانیانی كه در بیمارستان بستری هستند، سبب انتقادات شدیدی از او شده است.
در همین حال شبكه های خبری مانند «اسكای نیوز» و «بی.بی.سی» نیز به منظور كمك به خانواده قربانیان، تصاویری از مفقودین را منتشر كرده اند و یك شماره تلفن اختصاصی به همین منظور معرفی شده است.
سفارت جمهوری اسلامی ایران نیز با انتشار پیامی در صفحه توییتری اش با خانواده قربانیان و آسیب دیدگان حادثه آتشسوزی در برج مسكونی گرنفل ابراز همدردی كرده است.
آتش سوزی در برج مسكونی گرنفل ساعت 01:15 به وقت محلی روز چهارشنبه گذشته از طبقه چهارم این برج آغاز و سپس به طبقات فوقانی سرایت كرد.
به گفته شاهدان، در زمان وقوع این آتش سوزی، آژیر حریق برج به صدا در نیامده و این درحالی است كه سال گذشته میلادی 10 میلیون پوند هزینه تعمیرات این ساختمان شده است.
این برج مسكونی به شهرداری منطقه متعلق بوده، اما یك شركت خصوصی اداره آن را به عهده داشته است.
برج 24 طبقه گرنفل در سال 1974میلادی ساخته شده و دارای 120 آپارتمان مسكونی بوده و ساكنانش را در حدود 600 نفر برآورد كرده اند.
رئیس شورای محله كنزینگتون و چلسی كه مالكیت برج گرنفل را به عهده دارد، پنجشنبه شب گذشته در برنامه نیوزنایت 'بیبیسی' گفت كه از این پس از مواد به كار رفته در نمای گرنفل در ساختمانهای دیگر محله استفاده نخواهد شد.
گفته میشود نمای ساختمان گرنفل حاوی نوعی پلی اتیلین بوده كه ماده اصلی آن پلاستیك است. در حالی كه باید از موادی استفاده شود كه جلوی آتش مقاومت داشته باشد.
به گفته كارشناسان وجود این ماده در نمای ساختمان گرنفل سبب شد كه آتش سوزی بسرعت به تمام ساختمان سرایت یابد.
اروپام**4**1552/انتشاردهنده: قاسم شریعتی
لندن - ایرنا- پلیس متروپلیتن لندن روز جمعه اعلام كرد كه دستكم 30 نفر در جریان آتش سوزی برج مسكونی 'گرنفل ' لندن، كشته شده اند.